eduard
20.09.2013 07:40:00
tanuha63: Хочу довести до вiдома усiх власникiв квартир наступне.......
Можливо комусь конче...
Дякую Вам за месседж. Вчора виписалися-прописалися саме за цiєю, спрощеною схемою.
eduard
20.09.2013 07:43:50
А вагончики уже демонтируют... автокран подогнали.
Viktor27
20.09.2013 19:08:33
Кто прописывался на Лебедева 14а, какие нужны документы?
У нас нет свидетельства на право собственности, а вместо него договор купли-продажи, витяг с реестра есть.
Вопрос - сделают ли без свидетельства на право собственности, а с договором купли-продажи прописку. Или нужно получать свидетельство, и как его получать?
natali__n
21.09.2013 07:59:34
Добрый день, сородичи по несчастью. Говорю так потому что вам, как и нам (ул. Белицкая 18 и 20) достался ЖЕК под названием ПП "Столичнi будинки". Наши дома принимали прошлой осенью, сначала нам показалось, что приличная компания, жители радовались, спешили, как и вы, подписать договора, а потом спустя время сталкиваясь с рядом проблем.
У нас до сих пор не приняты в эксплуатацию лифты, не подписаны договора с аварийными службами, нет диспетчерезации, имея свою котельную, мы целое лето сидели без горячей воды, отсутсвует придомовое освещение, практически не убирается в подъездах и т. д. и п. т.
На каждый дом застройщиком выделяется квартира, которая является собственностью совладельцев дома, сотрудники ЖЕКа захватили эту квартиру, присоединили к ней помещения диспетчерсой, поперекрывали нам пожарные выходы (заселили в холлы своих сотрудников)демонтировали пожарную сигнализацию, поснимали пожарные гидранты и т. д. и т. п. я могу до утра писать.
На сегодняшний день у людей уже нет сил терпеть беспредел, и мы создаем свое ОСББ. Татьяна Васильевна всячески пытается нам помешать, но мы уверенно идем вперед.
ПП "Столичнi будинки" - это шайка аферистов во главе с самодуром.
Я совершенно не хотела засорять ваш форум, но считаю своим долгом предупредить Вас. Есть даже пословица - предупрежден - значит вооружен.
Jan
21.09.2013 11:39:05
Viktor27: Кто прописывался на Лебедева 14а, какие нужны документы?
У нас нет свидетельства...
Насколько я понимаю, если у вас есть витяг с реестра, значит док-ты для оформления свидетельства на право собственности поданы, нужно его дождаться и отнести с паспортом и витягом на Лебедева, 14а для регистрации ( как писала tanuha63 раньше на 185 или 186 с. форума) по упрощённой схеме.
natali__n Спасибо за информацию.
Viktor27
21.09.2013 16:25:42
Мы сегодня ездили, не успели все сделать, осталось зайти штамп поставить и заплатить 80грн. Нам сказали, что свидетельство на право собственности нам не нужно, так как мы квартиру покупали не по инвестиционному договору, а по договору купли-продажи, он и есть подтверждением права собственности.
Venez
21.09.2013 18:41:51
natali__n: Добрый день, сородичи по несчастью. Говорю так потому что вам, как и нам (ул. Белицкая...
Дякую, але дещо запiзно Ви нас поiнформували, ми вже позаключали договори. Ну протягом пари найбiльших мiсяцiв все стане зрозумiлим i в нас. На 25 вересня заплановано створення ОСББ на Бiлецькiй. От ЖЕк i вирiшив змiнити "незручний" будинок на Бiлецькiй на наш. Я дуже сподiваюсь, що Директор зробила певнi висновки i такого вiдношення до мешканцiв не повториться.
Did_Petro
21.09.2013 19:29:33
Планував придбати квартиру у вашому будинку i провiв деяку пiдготовчу роботу з цього питання.
Дiзнавшись про обслуговуючу органiзацiю, я поспiлкувався iз мешканцями будинкiв, якi вони вже обслуговують. Вiдгуки рiзнi, але негативу про ПП"Столичнi будинки" бiльше нiж добрих слiв. Спiлкуючись iз мешканцями 2-ох 20-ти поверхових будинкiв, на Бiлицькiй (бiля Куренiвського ринку), доброго про ЖЕК нiчого не почув. На сьогоднiшнiй день мешканцi покинутi на призволяще - майстер ЖЕКу Зименко Вiра Антонiвна майже щодня знаходиться на Шумського i її задача якомога бiльше укласти договорiв iз мешканцями (дiзнався пiд час особистої розмови iз нею). Диспетчерiв в будинку не має, з аварiйними службами договорiв не укладено (мешканцям вiдмовляються надати договори) на всю ПП "Столичнi будинки" лише один електрик i один сантехнiк, якi працюють у Бучi. Коли на Бiлицькiй 18 прорвало трубу iз гарячою водою на 4 поверсi, воду змогли перекрити лише через двi години...
Двiрникiв на 2 двадцятиповерхових будинка немає жодного - звiльнилися через заборгованiсть по зарплатнi, а прибиральниця лише одна на пять пiдїздiв (бiльше 400 квартир у двох будинках).
Як i зазначали ранiше на форумi - лiфти на Бiлицькiй працюють як хоче це ЖЕК (протягом року вони ще не прийняли в експлуатацiю 4 лiфти).
ОСББ створюють лише у будинку 18, а мешканцi 20 будинку (заселення менше 40 вiдсоткiв) - вже на межi революцiї (поки що налаштованi мирно, але, з їх слiв, терпець урветься скоро). В їхньому будинку протiкає дах майже до 5 поверху, а пiдвали залитi фекалiями (один сантехнiк не справляється)...
Беручи на обслуговування будинки керiвництво ПП "Столичнi будинки ", збiльшує чисельнiсть штату, але прийняли на роботу тiльки заступника генерального директора та ще одного бухгалтера.
Щодо договорiв, якi укладено мiж мешканцями будинкiв по вулицi Бiлицькiй. Будинок №18 здався ранiше i майже всi мешканцi уклали договора у запропонованiй "Жечками" редакцiї, а в будинку №20 умови договору не влаштували бiльшу половину мешканцiв i вони ще досi не укладенi iз ЖЕКом, тобто ремонти роблять (а деякi вже живуть) за використану воду сплачують а iншого не можуть сплатити через вiдсутнiсть договiрних умов. Вони зараз змушують "Жечок" привести договори на обслуговування до Типового договору.
Така ж сама ситуацiя "вимальовується" i з будинком 5 на Шумського. Жек налаштований укласти якомога бiлеше договорiв i утримувати з мешканцiв кошти за ще не наданi послуги, або тi послуги, якi не вiдповiдають умовам договору за якiстю...
Юристи радять в данiй ситуацiї внести змiни до вже iснуючих договорiв. На сьогоднiшнiй день договори укладенi, але послуги не надаються - не виконання умов договору iз боку обслуговуючої органiзацiї, - це дає змогу розiрвати договiр або внести до нього вiдповiднi корективи та привести у вiдповiднiсть до Типового договору...
Бажаю успiхiв i завжди радий надати допомогу i подiлитися iнформацiєю.
mvs80
22.09.2013 05:13:17
Did_Petro : Расскажите тогда ещё как обстоят дела у вас с оплатой коммунальных. Все ли платят, чтобы были деньги на дворников и т. п...
Хотела спросить, кто в воскресенье бывал в квартире, можно ли туда заходить?просто я всегда по субботам
Viktor27
22.09.2013 14:49:26
Хоть я пару дней назад негативно писал по поводу проблем с трубами, вчера штатный сантехник пришел с материалами и заменил весь стояк. Как оказалось было две больших дыры. Спасибо ему за оперативность.
По поводу ЖЕКа, конечно спасибо всем, кто рассказывает про все его "плюсы", но мы пока не начали платить этого не ощущаем. Если же ЖЕК не решит проблемы с отоплением до начала отопительного сезонна, и вопрос с нормальной водой а не технической (именно эти условия мы обсуждали на собрании, а не вопрос о запаивание урн), то у нас будет минимум полгода времени (зимний сезон), для того что б решить вопрос о дальнейшем сотрудничестве с ЖЕКом.