natysik83
13.01.2014 13:38:11
ОГРОМНАЯ ПРОСЬБА! Все, кто в квартире постоянно не находится, не живет, либо временами уезжает из города - перекрывайте воду при выходе из квартиры, пока все не заселились, краны толком не проверены и непостоянное давление. Спасибо.
svitlanka
13.01.2014 15:42:21
Aleksashka: Добрый день, всех з праздником. Я будущий житель с 3-й секции. Большая просьба кто...
А вы уже думаете о ремонте? я смотрю, никто не спешит достраивать наши квартиры((( или у вас есть другая информация?
людмилка
13.01.2014 19:57:11
в вашем доме делают ремонты или нет
Viktor27
13.01.2014 20:53:27
делают, даже уже живут
eduard
13.01.2014 22:29:26
tanuha63: Доброго дня усiм сусiдам нашого будинку!
Також, хочу долучитися до обговорення...
Такая штука редуктором зовется. Благодарю за совет.
_Rybak_
14.01.2014 07:26:18
tanuha63: Доброго дня усiм сусiдам нашого будинку!
Також, хочу долучитися до обговорення...
I це досить суттєва порада щодо редуктора тиску. Оскiльки гiдравлiчнi удари можуть не тiльки вирвати кран, що звичайно несе найбiльшi наслiдки, але в першу чергу шкодить нашим дорогим змiшувачам чи бойлерам(розбиваючи їх). Також для захисту змiшувачiв та бойлера раджу поставити фiльтр тонкої очистки з спускним клапаном для прочистки.
З досвiду, поки я вiдрегулював свої редуктори, то сам бачив гiдравлiчнi стрибки з двох до семи...
Бережiть себе та шануйте сусiдiв!!!
Aleksashka
14.01.2014 10:02:31
Я так понял на 3-й секции активность после праздников не возобновилась. Предлагаю давить на Холдинг Киевгорстрой на Суворова, только они могут надавить на Трест Киевгорстрой. Среди инвесторов 3-й секции есть кто купил на Суворова, обзовитесь. Нам очень нужен такой человек, с ним идти к Кушниру. Svitlanka у вас большой список инвесторов, проверте может кто-то есть
Aleksashka
14.01.2014 10:06:09
Вот нашел на ветке дома Киевгорстроя
Все, достали.
Думаю, ему на емейл для начала отправить.
Шановний пане Кушнiр,
Звертається до Вас група iнвесторiв будинку по вул. Волинськiй-Смiлянськiй у Солом’янському районi м. Києва. Як Вам певно вiдомо, згiдно iнвестицiйних договорiв, запланована здача будинку була призначена на III квартал 2013 року.
На сьогоднiшнiй день, тобто станом на 14 сiчня 2014 року, квартири iнвесторам не переданi, жодних документiв не оформлено.
Бiльш того, поважна компанiя – ПАТ ХК «Київмiськбуд», що рекламує свiй багаторiчний досвiд та репутацiю, не знайшла можливостi повiдомити iнвесторiв про стан виконання будiвельних робiт та причини затримки отримання сертифiкату про вiдповiднiсть збудованого об’єкту проектнiй документацiї.
На численнi запити iнвесторiв працiвники торгового та технiчного вiддiлу забудовника, кожного разу надають суперечливу та недостовiрну iнформацiю.
Зазначаємо, що така практика iгнорування iнвесторiв, якi довiрили свої кошти ПАТ ХК «Київмiськбуд», є неприпустимою. Крiм того, така поведiнка компанiї не тiльки не вiдповiдає комерцiйним принципам ведення бiзнесу, а свiдчить про неповагу до сторони по договору, та зловживання своїм монопольним становищем.
З огляду на вищезазначене, вимагаємо негайно повiдомити засобами ЗМI та особисто кожного iнвестора в письмовiй формi про стан будiвельних робiт, стан виконання iнвестицiйних договорiв та запланованi дати передачi квартир iнвесторам.
Сподiваємось, що розрекламована репутацiя компанiї ПАТ ХК «Київмiськбуд», не є пустим гаслом, а зобов’язання компанiї – мильною бульбашкою.
З повагою,
Iнвестори
svitlanka
14.01.2014 13:41:27
Aleksashka: Я так понял на 3-й секции активность после праздников не возобновилась. Предлагаю...
Я думаю, написать можно от всех инвесторов, которые у меня есть, не думаю, что кто-то будет против. Куда вам написать список? А пойти туда очень хорошее предложение, можно устроить собрание, как делали 1,2 секции.
Тоха
14.01.2014 18:32:06
Дом строится очень медленно уже полтора года. Это очень бесит!!! Очень хочется переехать из съемной квартиры в свою.
Поддерживаю любые письма и походы. Только предлагаю подождать до начала февраля. Олифер обещал активную стройку с начала февраля.