soval
26.11.2008 11:32:37
як би мені горіло, я б не шукала вже три тижні. Вибір таки збільшився, але те, в чому я зможу жити як коштувало 1К, так і коштує.
A1B
26.11.2008 11:53:34
Ну що ж, хай і далі здають по 1К, було 5000грн, а теперь за сьогодняшнім курсом на міжбанку 7200... Цікаво хто зможе так платити?:) А долар то і далі росте, а якщо долар буде 10грн? За хату треба буде платити 10 000грн і це тоді коли людей з робіт скорочують і в країні криза?:) Ох, не ту країну назвали Гондурасом... Тоді робіть простіше - звоніть до маклера, кажіть свої умови (тобто в гривнах) і хай він шукає, або кажіть хазяєвам (майбутнім) які влаштовують Ваші умови, нічого покрутять носом з тиждня два - ситуація буде зовсім інакшою аніж зараз
soval
26.11.2008 12:02:33
Ви такий смішний. Кажу ж вам - і сама шукаю і через маклерІВ - результат один. ТОму ще раз наголошую: усі ті, хто тут кидається фразами "за 500 - валом, і не приводить жодного конкретного прикладу" - пустозвони. Будемо думати, тимчасово.
Писи: мені просто вшистко єдно, скільки воно там гривнях, чи скільки в доларах, мені головне, щоби різниця між орендою моєї та тії, що я буду винаймати була достатня, щоби я терпіла ці незручності.
A1B
26.11.2008 12:06:20
Soval - я не знаю як Ви шукаєте, що не можете віднайти... 1,5 місяці тому як зняв на Позняках я мабуть маклерів чоловік 30 обзвонив, шукав обяви з різних сайтів, сам дав обяву, навіть Авізо переглядав - по факту за два тиждні віднайшов квартиру за 750 доларів, а тепер ціна для мене 4000грн... Ну не тече вода під лежачий камінь...
podruga
26.11.2008 12:42:30
В связи с тем, что сейчас купить валюту стало проблематично, мои арендаторы попросили платить в гривнах (в договоре указаны доллары). Возник вопрос, по какому курсу платить? В обменниках стоит 6,08 грн, курс Нацбанка 6,60 грн. реально же доллар стоит где-то 7 грн. Что посоветуете?
Киця
26.11.2008 12:49:38
Совал, за 400 это естественно на окраине. На Печерске пока таких цен нет. Просто те, что сдавались в августе на Печерске за 1200 (хорошая однушка или плохая двушка), сегодня сдаются за 850.
Здесь вот какой еще момент: многие уволенные и потерявшие пол-зарплаты еще доживают по старым ценам лишний месяц, на который у них была предоплата по договору. Сам знаю такую девушку - хозяева не могут вернуть залог (у самих жопа полная) и она живет в счет той суммы еще месяц. А потом будет переезжать к родственникам - уволили и работу не найти. Таких сейчас много.
К тому же, сейчас традиционно часть квартир бронируются посуточно под новогодние праздники, в этом году меньше, но тоже такое есть. После НГ они тоже могут перейти в долгосрочную аренду - командировочных и туристов будет втрое меньше и посуточно клиентов не найти.
A1B
26.11.2008 13:05:45
podruga: В связи с тем, что сейчас купить валюту стало проблематично, мои арендаторы попросили...
Домовляйся за фіксовану ціну в гривнах без привязки до долара, бо що будеш робити коли долар буде по 10грн???
soval
26.11.2008 13:12:03
A1B: Soval - я не знаю як Ви шукаєте, що не можете віднайти... 1,5 місяці тому як зняв...
Ви будете смыятися. Але я все так само і роблю. тільки з маленькою відмінністю - щоби самій не обзвонювати маклерів, я розмістила оголошення і вони самі до мене надзвонюють.:)
Єдине, звичайно - лівий берег мене не цікавить.
soval
26.11.2008 13:14:08
Киця: Совал, за 400 это естественно на окраине. На Печерске пока таких цен нет. Просто...
за 850 на печерске только одну видела в более-менее приличном состоянии. У нее один, но сущесвенный доя меня недостаток: комнатка крохотная (16м). И хозяева уже за 800 вроде согласны.
Хозяйка
26.11.2008 13:23:08
soval, если сбросите мне e-mail, я Вам предложу неплохую однушку на Печерске за 850$