A1B
28.11.2008 12:08:11
Борода:
Фиксировать Вам цену в гривнах будут только те арендодатели, которые плохо понимают,...
Не переживайте не буду стояти в черзі, я знаю лише одне, всі знайомі хто винаймають квартири хазяєва зафіксували ціни в гривні без привязки до долара, бо із курсом долара ніхто не буде спроможний платити, із моїми орендодавцями була нормальна спокійна розмова, я запропонував їм свій варіант і запропонував їм оголосити свій - погодились на мій варіант... А база даних говорить про те, що ті хто будуть на даний момент тримати привязку до долара - ризикують позбутись постояльців...
Борода
28.11.2008 12:08:59
Интерпол: А этот Борода, похоже, уже понимает, что в 2009 году деньги придется ЗАРАБАТЫВАТЬ...
Да я их, как-то и раньше ЗАРАБАТЫВАЛ, а не ПОЛУЧАЛ (вроде Вас). Так что ноги тренируйте сами. Из Киева удрать!
A1B
28.11.2008 12:11:19
Борода: Говорите, жильцы будут меняться, едва-ли не ежемесячно? Ну, так отлично! Договор...
Буде усе набагато простіше - найбільш ймовірно, що люди просто не будуть приставати на ваші умови оренди, вибір зараз великий, до сих пір маклери звонять і пропонують чи не хотів би я поміняти квартиру, так як ціни впали і пропонують, зауважте, знову ж таки ціни уже в ГРИВНАХ...
Борода
28.11.2008 12:16:10
А1В:
"найбільш ймовірно, що люди просто не будуть приставати на ваші умови оренди, вибір зараз великий,..."
А еще более вероятно, что несмотря на огромный выбор, играя ценой, я ВСЕГДА смогу взять арендатора на МОИХ, а не на Ваших условиях. У Вас же психология просчитывается на пять ходов вперед - "О! Дешевше на 10 долярів - ідем"!
asdf
28.11.2008 12:18:56
імовірно, на ціну, прив`язану до долара погоджуватимуться тільки ті орендарі, які мають зарплату в доларах, або прив`язану до долара. А раніше на таку прив`язку погоджувалися усі.
A1B
28.11.2008 12:19:31
Здається ви нічого не розумієте, або не бажаєте розуміти реальну ситуацію із цінами, шукав квартиру за 900$, а зняв за 750$ бо не могли здати хазяєва протягом місяця - і це ще півтора місяця тому!!!
asdf
28.11.2008 12:25:22
2 A1B
Якщо це до мене, то я цілком собі ситуацію уявляю. Сам шукав, тепер думаю, а чи не притримати мені гроші ще трохи і пожити на старому місці, ніж винаймати зараз.
Борода
28.11.2008 12:27:14
Похоже, что Вы ничего не понимаете. Если Вам попались "такие" хозяева, не владеющие ценами на собственное жилье - это не означает, что и остальные такие же. Вам, для справки, 10 дней назад я пересдал свою квартиру за 700, не потеряв ни единого дня. А вот мои прежние арендаторы - потеряли залог! Так кто нашел, кто потерял?
Донецкий
28.11.2008 12:33:03
"Мне проще на пару десятков долларов скинуть цену аренды"-Борода все шутки шутим?! вы наверное хотели сказать пару сотен долларов? я не верю что вы такой наивный что верите что сможете обойтись скидкой в пару десятков!
nont
28.11.2008 12:48:31
Борода, вы помнится советовали не суетится под клиентом. :-)
Так не суетитесь же!
"Пару десятков", "зарабатывает" он... :-)
Лучше расскажите ещё про то как вы помогаете сделать этот мир лучше.
А Киев очистить от приезжих.