sasha13
17.03.2008 08:33:05
– Дякую, щось подібне і я хотів сказати, – чемно погодився доповідач. – І тоді всі вони – я маю на увазі народи – знову захочуть її, Держави. Адже все втікатиме, як морський пісок. Адже все валитиметься. Великий звіринець запанує навколо! І жодного іншого вибору! При цьому я маю на увазі вже не так політичний, економічний, як моральний вибір.
Злива оплесків затопила зал.
– А як буде з Польщею та Фінляндією? – вискочив «Суворов» після того, як оплески вщухли.
– Замальчі, старий дурной копф! – розлютилася «Катерина Друга».
«Суворов» поцілував їй руку, оскільки сидів поруч. Спітнілу, вкриту ластовинням і пудрою, руку ясної імператриці.
– Усе буде гаразд, – запевняв доповідач. – Польщу ми зробимо полігоном від моря до моря, а Фінляндію заллємо горілкою. Ми скасуємо їхній сухий закон як такий, що суперечить правам людини!
Усі знову заплескали. «Ленін», дрібно хихочучи, витяг з кишені камізельки механічну мишку і пустив її бігти по столу президії. Гучно ляпаючи долонею, сам же її і впіймав і тут?таки скрутив іграшкову голову. Зрештою, мишка могла бути й живою.
– Це буде наше останнє й довічне воскресіння, – знову заговорив Чорна Панчоха, перекриваючи хвилю оплесків та ентузіазму – Відрубані руки і ноги знову зростуться в єдине ціле. Ідея, тьху, незалежності потерпить глобальний крах і прирівняється у людській свідомості до фашизму чи навіть до сексуальних збочень. Заборонений плід Імперії всім припаде до смаку. Мільйони людей тільки й чекають, щоб їх проголосили рабами. Щоб їх повели на будівництво пірамід, каналів, великих мурів і великих мостів. Тільки в Імперії людська одиниця знаходить сенс у своєму існуванні. Адже будь?яка Імперія – це велика мета. Тисячолітня Мета. Це підкорення світу, це комунізм, це безсмертя мумій у мавзолеях. Це сяйво сонць і правителів. Це вежа, яку будують десять тисяч років. Це сила армій, це спалення відьом, це рух народів, постійний та об`єднавчий. Це велике злягання народів, це поглинання менших більшими, слабших сильнішими. Це пам`ятники і міфи, це ріки, повернуті всмак це торжество психіатрів, патологоанатомів, птахоловів…
– А як буде з Францією? – в черговий раз вискочив “Суворов”
– Казьоль! – заскрипіла «Катерина Друга».
«Суворов» інтимно обійняв її за талію, що було добре видно навіть з останнього ряду.
– У Францію ми переїдемо жити, – запевнив доповідач, – П`яти– і шестикімнатні помешкання з лоджіями в Парижі, Марселі й Ніцці отримають представники найвищого ґатунку, зокрема учасники сьогоднішнього симпозіуму.
– Куди подіти французів? – крізь оплески долетіло з амфітеатру.
– Депортуємо в пустелю Гобі, – не поліз за словом у кишеню Чорна Панчоха. – Можу принагідне зупинитися на проблемі депортацій, оскільки це буде чи не найважливішим чинником нашої внутрішньої, е?е, зовнішньої політики.
– Здогова думка! – потер руки «Ленін» і, витягнувши з кишені її камізельки білясту цупку редьку, почав її голосно хрумкати,
– Отже, депортація, як відомо вам уже з нашої великої, та. На жаль, запльованої…
– Засраної, – виправив «Іван Грозний».
sasha13
17.03.2008 08:34:07
– Дякую, але це не так, – вклонився доповідач, – нашої героїчної історії, депортація є пречудовим засобом на будь?які національні проблеми. Головне переселити чукчів в Араратську долину, а молдаван на Землю Франца?Йосифа, хоч природніше на ній почувалися б австрійці. Крім того, пропонується здійснити кілька безпосередніх обмінів місцями компактного прожинання: литовців із в`єтнамцями, швейцарців із китайцями, а угорців з уйгурами. Всіляко підтримуючи ідеї великого переселення, ми досягнемо виведення цілком нових і химерних націй та народностей з настільки покрученими назвами, що вони самі будуть їх соромитися: росіяків, укралійців, карело?мінгрелів, чербословатів, румунголів, нідербайджанців, швеків, гредів, французбеків, білошвабів, курдифранків, жиздоболів та карпатських русинів.
– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку.
Матінка?імператриця на цей раз не сказала нічого, здивована такою несамовитою жвавістю перестарілого воєначальника, а Чорна Панчоха знову не розгубився:
– З Ізраїлем? Ми засадимо всю його територію кавунами!
– І гедькою, гедькою, обов`язково гедькою, – наполягав «Ленін».
«Анатолій» же «Іванович» так вдоволено закліпав своїм штучним оком, що здалося, ніби воно в нього справжнє. Бо він тішився, що недаремно зібрав цих славних людей докупи.
У ложах і балконах ширився ентузіазм. Амфітеатр захопила хвиля піднесення. Доповідач виходив на завершальний ураганний акорд:
– Великий Розпад буде зупинено! Великий Хаос буде переможено! Велика Симфонія поведе людство в тисячолітній похід. Ми захистимо наші святині непролазними хащами повзучих рослин і бойової техніки. Це буде єдиний оркестр тотального послуху й… – доповідач на хвильку затнувся.
І цього вистачило, щоб «Мінін?і?Пожарський», котрий досі виглядав майже неживим, дуетом поставив питання:
– А хто, а хто буде найголовнішим?
– Народ! – упевнено відрубав Чорна Панчоха, і всі зареготали.
(С)Юрій Андрухович
Московіада
Outcast
17.03.2008 08:52:30
Не читал...
ЗЫ Что такое андрухович не знаю. Но УВЕРЕННО заявляю, что КГ/АМ.
Outcast
17.03.2008 09:00:19
– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку.
Какой "тонкий" юмор:):):). Зря не читал...
Саша 13
Давай веточку организуй. Я тебе не только про цыцькы, а й про дубцэння писать буду :). И про злэтый дэнщ. И про футфистинг, и про страпон, и про вомитинг, и про копрофагию...
Что возвышенный хахлячий "мозок" забажае :):):). Ду ит нау!
sasha13
17.03.2008 09:01:52
Изгоюшка
а ты почитай...
хотя бы то что я вырезал
там про тебя и компашку вашу как в воду глядел
sasha13
17.03.2008 09:06:13
цицьки це эдине що ти зрозумыв???
жаль
поясню:
цицьки тут ні при чому, ти і компашка ваша то є ті відрубані руки і ноги що зараз хочуть зростися з тілом
Outcast
17.03.2008 09:35:59
У нас не компашка. Мы---шайка-лейка. Засланные агенты Кремля.
Мне лично Черномырдин платит!
Саша, а ты и правда думаешь, что я заставлю себя читать подобное г... но??
Какой-то тупоголовый андрухович. Ты лучше Бузину почитай. Это остро, интересно, смешно, хлестко, иронично. А тут цыцькы. Ты и верно тугой какой-то :):).
В догоночку скажу следующее. Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России. Которое не ногами пинают и встречают дворники. И вообще, дай нам Бог поскорее разъехаться.
Я вам с Харченкой по вышиванке подарю.
sasha13
17.03.2008 09:47:11
ну не хочеш то не читай
я теж не в великому захваті від нього, привабило мене те, що там ПРО ВАС дуже точно і правильно підмічено
бузину я читав, що з того
скучно і тупо, нагадує тебе...
каналізація
sasha13
17.03.2008 09:50:22
Изгой:"Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России."
а, что бы НЕ ЖЕЛАЛ чтоб у нас было как в России?
Outcast
17.03.2008 10:27:17
Таки Шевченко сказал, что "чужому навчайтэсь и свого нэ цурайтэсь" :)
Не всё в России хорошо. Ты ведь не слышал от меня тупой фразы, какую изволил сам произнести как-то "сломя голову в ЕС и НАТО". Изгой не предлагает сломя голову куда-то :). Голова дана, чтобы думать, а у вас, типа огородяныных, чтоб орать речевки и жрать в неё. Ну и сломя голову :):):)
Я бы желал, чтоб в 2004 у нас как в Китае. Вас танками подавили, чтоб маразма ИЗРЯДНО затянувшегося не случилось.
Я желал бы, чтоб заокеанские советчики советовали у себя дома, а у меня молчали.
Я желал бы, чтоб с нашей страной считались, и если президент приглашает, то первые лица поспешают в гости. А к нам отбросы и то... проездом.
Одним словом. Россия--великая. А у нас и истории нет. Наковырял вот полоумный пасечник какие-то конотопские драчки... Ну нехай празднует. Не дурно бы в Конотопе профинансировать строительство триумфальной арки во славу хохляцкого оружия (выл, кос, серпов).
Короче. РАЗДЕЛ!!! УВЕРЕН, доживу!