донецкий
23.08.2006 10:47:00
Viki: >>>интересно-кто и как это зафиксировал? вот же кому-то нефик делать было!
Я...
не нужно путать щирість с грубой лестью.
Val
23.08.2006 11:04:00
Viki: читати треба так
спочатку це
"Главное что Вал в совершенстве владеет...
Я уже понял как Вы читаете, отсюда и становится понятным как Вы отвечаете на вопросы. Единственное, что я не понял так это с такой практикой чтения как у Вас не вижу смысла для Вас читать вообще - всеравно вычитает только то, что совпадает с вашими понятиями а отсюда и застой в личностном развитии.
Val
23.08.2006 11:08:00
Циник: А у Вала язык это рабочий инструмент, вот он и реагирует так...
Совершенно верно мой язык, а точнее моя речь, есть мой рабочий инструмент и уровень его развития меня вполне устраивает.
Viki
23.08.2006 11:49:00
>>>не нужно путать щирість с грубой лестью
Щирість - це відкритість душі, наприклад, своїх колег по роботі я вітаю не меньш приємними словами ніж Kharch і не боюся виглядати смішно чи іноді навіть сентиментально. Бо якщо навколо тебе такі самі щирі люди в них не виникне навіть думки про якісь там лестощі... А Ви, напевно ще не навчилися бути щирим, або, люди, які Вас отчують не дають Вам такої можливості...
Viki
23.08.2006 11:58:00
"Я уже понял как Вы читаете, отсюда и становится понятным как Вы отвечаете на вопросы. Единственное, что я не понял так это с такой практикой чтения как у Вас не вижу смысла для Вас читать вообще - всеравно вычитает только то, что совпадает с вашими понятиями а отсюда и застой в личностном развитии. "
До вашого лічного развітія я вже віднесла цей спіч у дусі Свирида Петровича, а ще цей - "Отличный пример ответа без ответа. Вроде как формальность соблюдина и ответы даны, ан нет. Ни однин поставленный вопрос так и не был получен нормальный ответ - а это уже наводит на грусные размышления об особенностях структуры интеллекта (как минимум) отвечающего. "
Слава Богу на авторську винагороду за ці перли я не претендую...:)
kharch
23.08.2006 12:31:00
Ой, як приємно, що колхозний камінь визвав скільки кіл на воді!
Хоча пройшла доба, я не жалкую, що настукав на Ізгоя.
Ізгой, Ви хоч і насичені наскрізь злом, але в деякому інтелекті я Вам відмовити не можу.
Ви правильно помітили мою невдалу українську.
Хоча коли я переходив на неї на цьому форумі я затримував подих як перед пірнанням і попереджував про свій суржик.
Парадокс - хоча все моє шкільне життя пройшло в центрі України я володію російською набагато краще ніж українською. Вчитель російської в звичайній сільській школі, мій улюблений вчитель, який стояв за розвитком на голову вище інших вчителів - випускник філологічного факультету університету Шевченка в Києві. Вчителі Укр. мови - випусники невідомого яких провінційних вузів чи навіть педагогічних технікумів. Збіг, чи може політика країни? Один вражав своїм інтелектом, фанатичним коханням предмету, знаходив слова які заохочували читати Толстого, Достоєвського, Чехова, Тургенєва.
Інші кидалися крейдою по учням і викликали непереборну зівоту коли розповідали про грандів Української літератури - Шевченка, Франка, Лесю Українку.
Інколи людину все життя "ведуть" - вчителі, родичі, оточуючі.
Що вони скажуть? Що подумають? Навіщо розмовляти колхозною? - вони відразу здогадаються звідки я!
Дякуючи богу, а також таким як Ви, Ізгой, я зрозумів марність намаганнь подобатися всім, to fit everybody. Я намагаюся подобатися тільки тим людям, які подобаються мені.
Адміну, Донецький, які тримають цей форум в прийнятному руслі.
Вікі, яка вражає широтою інтересів, молодою вдачою та немолодим розумом.
ОКО, тому що я бачив його вживу і зрозумів чому він думає по іншому ніж я і я бачив його непереборну посмішку.
Я намагаюся бути самодостатнім, тому я розумію, що треба триматися корнів. Інакше засохнеш і змарнієш. Один з цих корнів - це рідна мова.
Всім вдачі!
Изгой
23.08.2006 12:49:00
Ув. Харч
в деякому інтелекті я Вам відмовити не можу
Да Вы знаете, мне Ваше мнение... Хотя до Вашего "интеллекта", не спорю мне ещё далеко. Эверест мысли, Вы наш!
Изгой
23.08.2006 12:57:00
Ув. Харч
розповідали про грандів Української літератури
Валяюсь под столом....
Слушайте Харч, приезжайте в Черкассы. Я вас отвезу в Канев и сниму на видео Ваш акт самосожжения на Тарасовой горе.
Это в знак протеста против двуязычия и вообще... Гражданский протест!!!КРУТО, правда!!!
Вам Героя Украины дадут... Посмертно.
ШУТКА... Я добрый, беззлобный!!!!
kharch
23.08.2006 13:02:00
Добрый и беззлобный Изгой - шутка дня!
Всі валяються під столом.
:)))
Евроинтеграл
23.08.2006 13:04:00
>> Я намагаюся бути самодостатнім, тому я розумію, що треба триматися корнів. Інакше засохнеш і змарнієш. Один з цих корнів - це рідна мова.
Меня стремление к самодостаточности привело как раз к обратному: придерживаться надо не корней, а прогрессивных тенденций - именно они обеспечивают твою успешность, эксклюзивность и полезность обществу.
В языковой сфере прогрессивной тенденцией в условиях "железного занавеса" была комбинация русского и английского (до 2МВ - немецкого). После падения этого занавеса не произошло ничего, что бы обьективно способствовало росту популярности украинского языка - ни одной лидирующей технологии или методологии, новых направлений искусства украиноязычными специалистами разработано не было.
А естественные и прогрессивные процессы глобализации будут и дальше способствовать как смерти языков, так и слиянию одних языков с другими. В этом ключе перспективы украинского языка мне кажутся куда менее весёлыми, нежели русского и уж тем более английского с китайским.