Русский и Украинский - два госудаственных языка Украины!!!

Viki

Viki

25.10.2006 13:16:00

Прикро, що Росія так мільчає на очах - де є її бази чи миротворці завжди є проблема... Придністровья - нещасні люди з паспортами невизнаної країни, фактично не виїздні; Крим(особливо Севастополь - привіт моїм друзім з Балаклави), який наполегливо вірить у те, що російський флот захищає їх від американців, але зовсім їх не засмучує той факт, що ті ж американці фактично контролюють Босфор; Абхазія та Осетія - чисельність населення зменшилася в 3 рази завдяки тому що грузини(більшість) інші мігрували звідти і тепер ті, хто зосталися намагаються проводити якісь референдуми під керівництвом Москви...

Цитувати

Елена12

Елена12

25.10.2006 14:03:00

Россия не мельчает, а Россия крепчает к радости одних и к ужасу других... Впервые после развала Союза Россия уверенно набирает статус великой державы, потому и ведет себя соответсвенно... США и Россия - forever великие !

Цитувати

Viki

Viki

25.10.2006 14:49:00

>>>Россия не мельчает, а Россия крепчает к радости одних и к ужасу других...

Дякую, Ви мене заспокоїли я просто турбуюся... щоб вона від своєї величі не лопнула раптово...:)

Цитувати

ОКО

ОКО

25.10.2006 20:46:00

Елена12: Россия не мельчает, а Россия крепчает к радости одних и к ужасу других... Впервые...

Этож нужно столько злости человеку иметь как у Вики!!!
И на кого-на великую Россию!Прям как моська на слона гавкает.
Вики-Ваша карта ВСЕГДА бита, хорошенько усвойте это.

Цитувати

Изгой

Изгой

26.10.2006 05:30:00

Глибокошановна Вікі

Не погоджуйтеся с ОКО. Він потурнак і песиголовець. Йому ганьба.
Пропоную Вам вдіти вишиванку, взяти кобзу і в неділю на Майдан.
Будемо співати "Ще не вмерла". Я з вами!

ПОКАЖЕМО КЛЯТИМ МОСКАЛИКАМ НА ЩО МИ ГІДНІ :):):):):):)

Цитувати

Влада

Влада

26.10.2006 11:53:00

А я полностью согласна с ОКО !!!

Цитувати

west

west

27.10.2006 09:57:00

Кроме россии в последние годы буквально на глазах пухнут от величия венесуэла, иран - и шо и так разносит... может какая то черная жидкость в голову ударила... ничего, дойдут до помойки, взблевнут и там же спать полягають...

Цитувати

Viki

Viki

30.10.2006 06:14:00

>>>Этож нужно столько злости человеку иметь как у Вики!!!
И на кого-на великую Россию!Прям как моська на слона гавкает.

ОКО - не фантазуйте - краще спробуйте заперечити хоч одне речення, яке я написала... Можете співати Росії осанну завжди і всюди, але це нічого не змінить в ній самій...;)
А з байок краще б вам почитати "Волк и ягненок" - відображення політик усіх імперій...

>>>Вики-Ваша карта ВСЕГДА бита, хорошенько усвойте это.

я теж вважаю, що все буде добре:))))Сьогодні грузинів - завтра українців - все чекаю, щоб вся нарешті велич показалася :)))

toИзгой: дешево :) не вмієте листівки крапати :) я турбуюся, чи ви всі томи Леніна перечитали?!

Короче кажучи - заперечень до мого поста немає...

Цитувати

kharch

kharch

30.10.2006 09:21:00

Назаперечна Вікі, вітаю!
Ніхто не заперечує цієї злої могутності нашого північного сусіда, ОКО.
Скільки воєн звойовано, земель відкрито, людського матеріалу згноєно, злоби зрощено - а вона стоїть і навіть у вісімку потрапляє.
Навіть в часи особливої могутності (цін на нафту) протягає свої чорні щупальці мити в індійському океані чи сіяти розбрат серед африканських племен. Бачив вчора в журналі DFOTO прикольну фотку - два негри в набедрених повязках зате з автоматом Калашнікова. Єдиний Російський винахід який став товаром масового споживання.
Тільки могутня зарядженість поляків на порядок у головах, порядок у законах (законослухняність), відкритість у вирішенні проблем допомагає їм пливти у відносно небезпечному судні і в правильному напрямку.
У України, на жаль, такої енергії і порядку немає.
Ми медіана між варварським паханським сходом і цивілізованим законослухняним заходом і центр ваги, на жаль, переважує у варварство.
Це наша карма - бути буфером.
Людина з розумом повинна це сприйняти і (як завжди) намагатися вносити позитив у життя суспільства. Оскільки важка чорна смуга негативу завжди телебаченням, інтернетом, поп-культурою, зросійщеними медіа прямує сюди і викорінює добро у народі.
Маємо людей, які навіть після закінчення ВНЗ соромиться вживати рідну мову, соромиться своїх корнів, соромиться бути не таким як всі.

Всім світла та радощів!

Цитувати

ОКО

ОКО

30.10.2006 13:09:00

"Ніхто не заперечує цієї злої могутності нашого північного сусіда, ОКО"

Ну почему-же "нихто"? А я?! Я "заперечую"!!!

Я полагаю, что Россия всегда славилась прежде всего своей духовной мощью, содержанием. В отличие, кстати, от чрезмерно рациональной западной цивилизации.
Почитай мысли Дмитрия Лихачёва, Игоря Моисеева, Андрея Сахарова или подобных им масштабом людей, что-бы понять истинное величие России и россиян. Оно-в духовности!
И вообще-Русь(куда входит Киевская русь(Украина), Московская русь и Белая русь)-это наша ОБЩАЯ земля, отечество!
Так о чём спор, как ОТделить правую и левую руку ЕДИНОГО тела?!
Уходи от штампов, жупелов!Прекращай мыслить однокрасочно, принимай всю палитру красок жизни но живи с добром в сердце.

"Маємо людей, які навіть після закінчення ВНЗ соромиться вживати рідну мову, соромиться своїх корнів, соромиться бути не таким як всі."

Ты вспомни, друже, сколько в Украине-Руси людей русских этнически по происхождению, культуре?Миллионы и миллионы!!!Добрая половина населения, если не две трети!
Их родной язык-русский, корни-российские, и они ДЕЙСТВИТЕЛЬНО не должны "соромиться бути не таким як всі"!

"Це наша карма - бути буфером"

Наша беда-так думать. Впадать из одной крайности в другую. Оставаясь при этом холопами панов, ЛЮБЫХ.

Цитувати
<< 132 133 134 135 136 ... 237
Архів