Русский и Украинский - два госудаственных языка Украины!!!

kharch

kharch

03.11.2006 11:47:00

ОКО, невдачі?
Давно не постиш, а потім постиш повну фігню.
Якщо ти славиш якогось бога за те, що українці не можуть використовувати свою рідну мову в себе на батьківщині,
то невже банальна ерудиція не дає змоги зробити висновок що це проблема всіх, хто тут живе а не тільки українців.
Проблема культурного і освітнього рівня.
Проблема розуміння нарізних каменів позитивних процесів.
Я славлю бога, що Російська мова не щезла.
Хоча кількість носіїв досить стрімко зменщується.
Є такий термін "франко-лінгва". Але хто тепер думає що колись від Французкьої мови фанатіли всі у світі а не лише мрійливі дамочки і Наполеон стояв під Москвою?
Шляхи господні несповідимі.
Не можна славити розруху, загибель, сум, невдачу.
Все повертається.

Вдачі!

Цитувати

Изгой

Изгой

03.11.2006 16:36:00

Ув. Вики

Вам подобного рода "поэзия", правда нравится???
У нас в пригородных селах есть с позволения сказать "поэты". В клубах под мат, щёлканье семечек, клубы дыма от самосада и с Тарасом в кожуси за спиной, укутанном в рушнык, читают подобный кал.
Есть ещё местное телевидение. Программа "Музычни витання". Поздравляют кретины кретинов.
Типа "65 рокив накувала зозуля.... любу матусю витають йийи диты та онукы". Выходит бабэря с сисендами №8 в вышиванке и поет "Ой гарна я гарна" или "Я козачка твоя".
Вот уровень вашей "поэзии", это то же, что и "Поле Чудес". Можно передать привет... Кошмар.
Всё же Вы казались или пытались казаться думающей особой. Вам идёт :).

2 Ваня

Какие мои??? Какой трубопровод? На кой мне Ваши сочувствия вкупе с Валерией Ильиничной?
Я в провинции живу! Локтями никого не расталкиваю, место под солнецем не ищу и не забываю текст песни:

"Покоряя Москву, не забудь, что ОНА
Не прощает своих победителей. ДА!
Много погибло беспечных героев.
От ожирения и геморроя."

Потому я крайне умиротворенный человек. Пассивно созерцаю.
Нет необходимости, что-то искусственно торопить, всё происходит само по себе и в назначенное время. Так учит китайская гадательная книга перемен.

ЗЫ Вы Вики спросили какая часть пословицы ко мне относится?!
Про меня другая пословица :)

"ОТ ПОЛОВОЙ ЗРЕЛОСТИ ДАЛЕКО ДО КЛИМАКСА ЕЩЁ ДАЛЬШЕ"

Цитувати

Viki

Viki

03.11.2006 17:22:00

>>>Вам подобного рода "поэзия", правда нравится???

Уявіть собі, Ізгой, ваша думка щодо поезії Павла Глазового мене зовсім не турбує... Легкі, змістовні, колючі - ось де талант, гуморески українською - це скарб і я бережу його...
З перекладів на українську найбільш бомбовий - про Швейка...;) російський - відпочиває... Теж саме і про Альфа... Гумор зцілює людей... спробуйте український ;)

А щодо вашого бла-бла-бла про "cонячні кларнети" - то хай краще слухають про зозулю ніж про важкі тюремні будні, а вам якщо не подобається - просто перемикайте - слава Богу є вибір...

>>>"ОТ ПОЛОВОЙ ЗРЕЛОСТИ ДАЛЕКО ДО КЛИМАКСА ЕЩЁ ДАЛЬШЕ"

Я так і знала... ви - жінка?!... ще й прислівятворець ;)

Цитувати

Изгой

Изгой

03.11.2006 20:20:00

Глибокошановна Вікі

Гадаю Ви така собі дівчина, яка волею долі опинилася в місті, а тут і час такий... є шанс на хвилі ПОВАЛЬНОГО оукраїнення пролізти кудись і бути в шоколаді. Головне кричати голосніше і національніше. Буде діло.
Доречі, ніколи не захоплювався і радий, що навряд чи захоплюватимуся українською поезією.
Вона якась дуже ммммммм є таке слово КУГУЦЬКА :):):):) Джмілі, матусі, калини, зозулі, річки, садки, дівчата, козаки, цибуля, воли, криниці, лелеки.
Гадаю, що весь цей "джентельменський набір" Вам відомий ліпше, чим мені.
Мені наприклад ОГИДНО :):):).
Що до так званої тюремної пісні...
Не вмію керувати автівкою і мушу іноді користуватися маршрутним таксі.
Трохи відійду від теми, щоб розповісти, що являють собою водії і контролери цього виду транспорту.
Це БИДЛО з навколишніх сіл причому БИДЛО з великої літери, яке опинилося в місті. Вони "живуть" як свинота у зйомних квартирах, або гуртожитках. Вчора вони ще видовбували з-під нігтів кізяки і жерли самогон з салом, рондолеві зуби-ікла ще на місті, свинячі куртки китайського виробництва ще в червоному куточку шафи. Це вони слухають "ШАНСОН", керуючи маршрутками.
ВЛАСНОРУЧНО катував би цей прошарок генетичного сміття :):):)
"Шансон" це той випадок коли я прибічник варіанту "НЕ ПУЩАТЬ"!!!

А щє контролерки дуже люблять голосно розмовляти по мобілці, дешевій мобілці в оболонці. БЕРЕЖУТЬ!
А кретини-водії лушпарять насіння. Цікаво, що вони, опиняючись у місті миттю переходять на російську! Від цього дуже смішно. Іноді кажу їм, перейдіть на рідну мову :). Ображаються :)

ЗЫ Иногда я думаю, прав всё же был Сталин, не давая им паспорта.
Самое удивительное--их жизнестойкость. Даже в их мирке, мирке лузеров-- свои войны, проблемы, свои "лидеры".
Мы ехали из Хельсинки через Москву в Киев. На Киевском мусора торомзили типажи описанные мной выше. По ходу выгружали на всё.
Знаете, ПРАВИЛЬНО. Эти рыльники не выражают ничего. Даже намека на мысль нет. Единственное на харях написано---РАЗГРУЗИТЕ МЕНЯ НА БАБКИ.
Хотя порой мне их жаль... наверное :)

ЗЫ 2 Кста... Типичный пример "фроськы" мадам Прытула. Рогы из-за плэчэй ростуть :). Как не одень, как не накрась, в какое авто не посади... На морду лица глянул, но как рот открыла... Батюшки!!!Выноси всех святых!!

"Видно попа і в рогожі, шо не простого звання, а піп!!!!"

Цитувати

Изгой

Изгой

03.11.2006 20:25:00

Ув. Вики

Чего вдруг Вы решили, что я женщина? Вас смутило слово климакс?
На выходные не попойте писэнь, не поешьте сала с самогоном, а читните теорию, климакс и у мужчин бывает :):):).

Цитувати

Viki

Viki

06.11.2006 06:51:50

>>>Гадаю Ви така собі дівчина, яка волею долі опинилася в місті, а тут і час такий... є шанс на хвилі ПОВАЛЬНОГО оукраїнення пролізти кудись і бути в шоколаді. Головне кричати голосніше і національніше. Буде діло.

спробуйте ще раз погадати ;)

>>>Доречі, ніколи не захоплювався і радий, що навряд чи захоплюватимуся українською поезією.

ваше право - але це не означає, що вона погана, не достойна і таке інше....

>>>Чего вдруг Вы решили, что я женщина? Вас смутило слово климакс?

ну звичайно ! Чоловіки дуже рідко визнають подібні речі щодо себе, а от жінки досить спокійно про це спілкуються...;)

Цитувати

ОКО

ОКО

06.11.2006 07:34:31

kharch: ОКО, невдачі?
Давно не постиш, а потім постиш повну фігню.
Якщо ти славиш...

Дела отлично, как обычно...
Времени-мало.
А вы тут, вижу, всё воюете, всё воюете...
Кстати, Вики,-Христос был украинцем. Это доподлинно известно.
А амазонки жили в степях Херсонщины(бывает и сегодня встречаются)!
Трипольская культура являлась прародительницей древнеегипетской цивилизации, между прочим.
И вообще, богата зарытыми талантами земля РусЬкая!
Семачки Хто лускае краше нашего земляка?Правильно-землячка!

Цитувати

Viki

Viki

06.11.2006 09:24:57

>>>Кстати, Вики,-Христос был украинцем. Это доподлинно известно.
А амазонки жили в степях Херсонщины(бывает и сегодня встречаются)!
Трипольская культура являлась прародительницей древнеегипетской цивилизации, между прочим.
И вообще, богата зарытыми талантами земля РусЬкая!
Семачки Хто лускае краше нашего земляка?Правильно-землячка!

Я вражена вашою фантазією вєлікій OKO - знайомий психіатр Ізгоя обовязково б визначився на ваш рахунок ;)

навіть пошуткувати гостро не можете... шкода...;)

Цитувати

ОКО

ОКО

06.11.2006 09:36:44

Я вражена вашою фантазією вєлікій OKO - знайомий психіатр Ізгоя обовязково б визначився на ваш рахунок ;)

навіть пошуткувати гостро не можете... шкода...;)

А я не шучу. Ваши национально-озабоченные "братья и сестры" эту чушь вешают на уши обывателя уже не одно десятилетие. На ПОЛНОМ серьёзе.
Да, чуть не забыл-в последние годы в школьные учебники вошёл ещё один "важный исторический факт"-о прогрессивной роли "памаранчовой рэвалюции"в истории Украины!
Так кто тут здоров и кто больненький, думаю людям со стороны виднее, милочка.

Цитувати

Viki

Viki

06.11.2006 10:40:19

>>>А я не шучу. Ваши национально-озабоченные "братья и сестры" эту чушь вешают на уши обывателя уже не одно десятилетие.

вішають обиватєлю - це вам?! бо я наприклад такого навіть не чула...;)
А щодо " национально-озабоченные "братья и сестры" " - почитайте газету "2000", а краще послухайте одну людину причетну до цієї газети, її думки, висновки - я чудово можу вас віднести до його братів...;)

>>>в последние годы в школьные учебники вошёл ещё один "важный исторический факт"-о прогрессивной роли "памаранчовой рэвалюции"в истории Украины!

а ви вважаєте, що цю подію навіть висвітлювати не потрібно?... ну да... американські валянки, всі проплачені... і бла бла бла...

>>>Так кто тут здоров и кто больненький, думаю людям со стороны виднее, милочка.

це ви себе до сторонніх відносите?! 8-) Ну, в принципі - так... ви просто з іншої сторони...;)

Цитувати
<< 135 136 137 138 139 ... 237
Архів