ОКО
27.02.2007 09:40:56
Евроинтеграл: >> Ага, так добре бути розсудливим та правильним, білм та пухнастим коли в озброєнні...
Надо полагать, это "пухнястый"и деликатный, да с правильным менталитетом Харч так изволил выразиться про Изгоя и меня.
Как говорится, запад есть запад а восток есть восток и им никогда не сойтись...
kharch
27.02.2007 10:01:04
ОКО, ти ж знаєш як я тебе люблю.
Чому ти подумав, що я про вас???
Я взагалі вважаю вас з Ізгоєм найбільш корисними дописувачами цього форуму.
Є ви - є народу привід відчути себе правильними і позитивним.
Нема вас - правильність і позитивність обмежується копанням у граматичних помилках інших дописувачів. Але хіба ж від цього є такий кайф як від того, щоб відчути себе полум`яним патріотом і захисником України?
На мій погляд є, звичайно, в ваших постах багато зайвої та невиправданої отрути.
Але, як показує досвід, тільки так замішані пости визивають ентузіазм форумчан та їхнє бажання творити добро.
Так що гарного тобі з Ізгоєм здоров`я та творчої наснаги!
P.S. Не ображайся за артилерію. Ти ж так любиш гіперболи про греко-католиків у виконанні Ізгоя. То ж я теж трохи вирішив погіперболити.
Вдачі!
ОКО
28.02.2007 09:04:39
Харч, не переймайся, всё нормально!
Ты сочно и выразился Евроинтегралу, я не мог не обратить внимание на твой пост. Или как тогда про жидёнка. Надо, что-б ты не расслаблялся в форумном творчестве, знал, что одно твоё неосторожное движение и ты уже на крючке у ОКО, допустим...
:)
kharch
28.02.2007 14:27:16
Дукую, дружбан, що ти мене розумієш.
Ти абсолютно правий щодо Інтеграла - він дійсно став об`єктом моїх віртуальних атак. Підказка: не за мій сільский менталітет. Менталітет з`явився після пари пострілів з мого боку і я це сприймаю абсолютно спокійно. Нехай в плані самоаналізу здогадається за що на нього атаки. Я схиляюся перед силою його інтелекту і завжди намагаюся брати його за взірець щоб підтягнути свій. Але інколи він робить такі прикрі ляпи, що мене бере прикрість - ну як же так!
Це зайвий раз доводить що одного інтелекту мало для успішного та щасливого життя.
Так само як не будеш здоровий глотаючи штучні вітаміни замість поїдання фруктів не можна жити повноцінним життям спираючись тільки на розум. Навпаки - в житті, як правило, треба слухати своє серце. І також інші серця.
Ви з Ізгоєм праві в тому плані, що треба зі здоровим скепсисом та іронією підходити до наших політиків, недолугості в національних питаннях, тощо.
Але не треба перегибів! Ніколи цю конструктивну дискусію не треба намагатися переносити на особистості учасників форуму! Є один мудрий латинський вираз "Про мертвих або гарно або нічого" (De mortuis aut bene, aut nihil).
Його сенс - не треба говорити погано про тих, хто не може себе захистити.
Це свідчить про низьку силу духу того, хто допускає такі вислови.
Я би хотів сказати, що добре було б і про віртуальних співрозмовників не говорити погано. Конструктивізм - це сказати так, щоб не образити. Бо там, де починаються образи закінчується всіляке бажання до діалогу і пошуку оптимальних рішеннь.
Цей форум - це вікно в якому кожен може говорити в першу чергу з собою. Відточувати свій розум і не давати йому застоятися. Я би побажав всім у висловах мати максимум конструктивізму, позитивних намірів. Ми приходимо в цей світ щоб жити чудово, щоб творити добро, щоб покращувати життя у всіх його різноманітних відтінках.
Сьогодні була цікава розмова з нашим американським CEO. Один з наших співробітників задав йому "каверзне" запитання: ходять слухи, що контракт на роботи, в яких бере участь наш департамент закінчується 2009 року. А що ж тоді будемо робити?
Мені сподобалася відповідь:
Ви повинні знати, що будь-які контракти закінчуються а потім поновлюються. Головне - тримати себе на рівні. Пропонувати замовникам якомога якісніші рішення. І тоді замовник навіть думати не буде про якісь алтернативи - бо завжди важко міняти коней.
Позитивізм - це життя. Критика, навішування ярликів - це холодне дихання смерті.
Давайте жити і бути конструктивними!
ОКО
28.02.2007 17:10:32
Умеешь-же содержательно писать, когда захочешь!Браво!
Евроинтеграл
28.02.2007 17:56:52
kharch: Дукую, дружбан, що ти мене розумієш.
Ти абсолютно правий щодо Інтеграла - він...
>> Але інколи він робить такі прикрі ляпи, що мене бере прикрість - ну як же так!
Уж не знаю, стоит ли оправдываться...
Про менталитет - это я исключительно для сторонних диагональных читателей дискуссии. Чтобы те, по возможности, отличали:
1) рассуждения, базирующиеся на основополагающих ценностях человека и примерах (охотно допускаю, что в пользу НАТО могут быть и такие рассуждения, но к сожалению, озвучено их тут было очень немного) и
2) рассуждения, основанные на сиюминутных эмоциях и стереотипах (таких суждений "против" НАТО в силу однобокой пропаганды, длившейся около 40 лет, должно быть, немало в обществе; мнения "за" НАТО не столько обусловлены стереотипами, сколько антироссийскими эмоциями)
>> Але не треба перегибів! Ніколи цю конструктивну дискусію не треба намагатися переносити на особистості учасників форуму! Є один мудрий латинський вираз "Про мертвих або гарно або нічого" (De mortuis aut bene, aut nihil).
Його сенс - не треба говорити погано про тих, хто не може себе захистити.
Це свідчить про низьку силу духу того, хто допускає такі вислови.
Я би хотів сказати, що добре було б і про віртуальних співрозмовників не говорити погано. Конструктивізм - це сказати так, щоб не образити. Бо там, де починаються образи закінчується всіляке бажання до діалогу і пошуку оптимальних рішеннь.
Я вроде старался выражаться корректно, никого не обидев. Единственное, где я упомянул оппонентов - конец постинга "Евроинтеграл : 26.02.07 / 14:08", но там я сказал ровно то, что сказал - аргументов, не ломающихся одним-двумя вопросам, в последних 90% дискуссии я не увидел.
>> Позитивізм - це життя.
Попытка уйти от принятия негативных решений - ведь тоже позитивизм?
>> Критика, навішування ярликів - це холодне дихання смерті.
Только для тех, кто в силу своей интеллектуальной огранниченности или трусости боится критики... :)
ОКО
28.02.2007 20:19:27
>> Позитивізм - це життя.
Попытка уйти от принятия негативных решений - ведь тоже позитивизм?
Вы, братцы, оба неправы в своих высказываниях касательно позитивизма. И если Харчу, как любимому сыну лейтенанта Шмидта это простительно, то Вам Евро, ставлю на вид.
Вы что, забыли Огюста Конта?Под позитивизмом принято принимать научное знание. Любое, позитивное-ли, негативное, но основанное на фактах которые можно проверить и(или)создать с помощью наблюдения, эксперимента, сравнительного и исторического методов. Надеюсь все помнят в чём состоит принцип историзма :)
sasha13
02.03.2007 07:23:35
2 Евроинтеграл
а вот давайте представим гипотетически
если бы вопрос встал ребром "или или":
или мы вступаем в нато и не вводим русс язык и остаемся суверенным независимым государством или НЕ вступаем, вводим русс язык и становимся южной губернией РФ с романтическим названием малороссия
Что бы вы выбрали в этом случае
Уклончивые ответы типа независимость понятие относительное не принимаются только да или нет
Евроинтеграл
02.03.2007 15:52:31
>> если бы вопрос встал ребром "или или":
или мы вступаем в нато и не вводим русс язык и остаемся суверенным независимым государством или НЕ вступаем, вводим русс язык и становимся южной губернией РФ с романтическим названием малороссия
sashа13, Вы почему-то всегда предлагаете выбирать из двух не очень хороших вариантов :(
Ну если умных решений нету, то можно пожертвовать русским языком и интересами 30-40% населения. Ярых противников НАТО будет куда меньше, вряд ли у кого-то аллергия на НАТО; для большинства недемократический вариант вступления в НАТО будет рассмотрен скорее как глупость (сдача нейтралитета задешево и невовремя), нежели как персональное оскорбление или личный дискомфорт.
Россия сейчас больна, ещё не оправилась от болезни, и по ряду причин не готова будет в обозримом будущем комфортно и для себя, и для Европы войти в европейскую семью народов, подчинив себя глобальным европейским интересам. Поэтому объединение с ней в любом виде будет, мягко говоря, не полезным для подавляющего большинства граждан Украины. Ломать же менталитет украинцев в нужную Европе сторону гораздо проще.
PS. Впрочем, справедливости ради для желающих и митингующих можно устроить референдум на уровне приграничных районов и областей. Ну и симметрично в приграничных российских. Но, думаю, Украина минимум на 90% останется в современных границах, а может, местами ещё и прирастёт.
sasha13
03.03.2007 08:01:32
Евроинтеграл : Вы почему-то всегда предлагаете выбирать из двух не очень хороших вариантов :(
К моему глубокому убеждению и сожалению третьего нам не дано :(