Украина в НАТО: "за" или "против" ?

ОКО

ОКО

12.03.2007 11:23:50

На этой странице нет сообщений Изгоя, не наговаривайте напраслину на человека пожалуйста!
И старайтесь СОБСТВЕННОЙ головой думать побольше, а то попривыкали в СССР что всё им в рот разжевать да положить!
И если обращаетесь ко мне то пишите на кириллице, пожалуйста!

Цитувати

Saparmurat

Saparmurat

12.03.2007 11:33:14

Da tu Kharch prav, da i Viki ne zrja pokinula etu vetku, konstruktiv v kazshdom poste, perekladuvanije po 20 raz s bolnoj golovu na zdorovuju i samoljubovanie....

Цитувати

kharch

kharch

12.03.2007 11:44:14

ОКО: Дело в том, мой искренний и чисто-наивный друже Харч, что агрессивность Евро или...

Так так, шановний ОКО.
Це дуже конструктивно називати всіх тут "гаспадами" (в лапках) після поста адміністратора.
А також всіх, хто думає не так "наївними" чи деструктивними і завжди брати в лапки слова "думки", "подумайте" коли мова йде про протилежну сторону.
Для мене очевидно, що таким чином сіється тільки розчарування та непорозуміння.
Життя є пізнання, але - позитивне пізнання.
Вносячи деструкцію, злобу, агресивність ми можемо досягати локальних цілей і втіхи темної сторони своєї натури. Але кожен такий крок забирає світло життя в першу чергу у нас самих. Я бажаю кожному тут бути другом і захоплюватися всіма. Але не треба закінчувати філософський факультет, щоб відрізняти добро від зла, дестркутивність від конструктивності. Це навіть тварини відчувають інтуітивно. Без темряви неможливо відчути світло, але чомусь вночі люди надають перевагу сну, а вдень - життю. А тему ніхто не закривав - просто трохи почистили від свіжого лайна.
І це нормальний підхід. Коли мені говорять "ми наздоженемо захід через N років" - мені смішно. Тому що я знаю, які люди беруть участь в "погоні". Ми кожен день віддаляємося від них, тому що вони знають як робити життя комфортним та світлим а ми знаємо тільки як сваритися та руйнувати.
Я згадую свою першу поїздку за кордон. Найбільше враження від західної цивілізації - чистота. Я вірю, що від чистоти вулиць йде чистота помислів і чистота справ.

Давайте бути чистими!

Цитувати

ОКО

ОКО

12.03.2007 11:56:52

Ты сам выбрал эту власть, этого Президента-гаранта Конституции.
Так что теперь на зеркало пеняете?!?
И честно скажу, мне не интересно общение с слепыми и глухими людьми.
Перефразируя фразу, замечу-
Сэло е сэло, город есть город, и им никогда не слиться в экстазе!

Цитувати

kharch

kharch

12.03.2007 13:04:44

Злитися на владу?
Це навіть не наївно.
В наших умовах її треба переживати як стихійне лихо.
Мені сподобалося сьогодні коли менти перекривали рух на подолі для ескортування проффесора презирливий хор автомобільних клаксонів, який супроводжував мигавки.
ОКО, шукати добро треба не селі чи місті а всередині себе.
І тоді буде і екстаз і нормальна влада.

Цитувати

Изгой

Изгой

12.03.2007 13:30:54

Если вернуться к теме, всё же, то речь шла о НАТО.

Евроинтеграл, ОКО и прочие, в числе прочего указывали, что...

1. НАТО, точнее членство, не есть основной пункт, при вступлении в ЕС.
Приводились примеры. Австрия, Швеция, Финляндия.

Вчера это по 5 к.. аналу озвучил Чалый.

2. Членство в НАТО, не есть гарантия шикарной жизни. Тому пример Турция.

3. НАТО, это минус для кошелька граждан Украины. А кошелек, ой ли упитанный у украинца.

4. Военные действия со стороны России против Украины, не болле, чем БРЕД, воспаленного мозга. Ибо проинвестирована русскими в нэньку куча денег.

Это навскидку...

Как верно подметил ОКО,--в ответ на вышеприведенные аргументы, звучали глупости о : Кремле, Путине, кацапах, Сталине.
НИЧЕГО вразумительного в пользу НАТО от Саши 13, Харченко не опубликовано.
Может Евроинтеграл, ОКО, Оптимистка и увидели, я--нет.
А чушь о кацапах, ГУЛАГе, Сталине слушать не желаю.

НАТО-НЕТ! Австрия, Швейцария, Финляндия, Швеция примеры.
Нам бы так жить, как шведы.

ЗЫ Финляндия воевала с Россией, а потом успешно торговала. Политика финляндизма критиковалось, но время показало мудрость Кекконена...

Саша 13, сори, но ты не Кекконен :):):).

Цитувати

sasha13

sasha13

13.03.2007 12:46:22

какой бред...

****1. НАТО, точнее членство, не есть основной пункт, при вступлении в ЕС.
Приводились примеры. Австрия, Швеция, Финляндия.

Если мы хоть чуть были бы похожи на Австрию, Швецию, Финляндию я и сам был бы против НАТО

****2. Членство в НАТО, не есть гарантия шикарной жизни. Тому пример Турция.

А Германия ? не пример?

****3. НАТО, это минус для кошелька граждан Украины. А кошелек, ой ли упитанный у украинца

сто раз доказано передоказано, что не минус а плюс, читайте газеты слушайте радио пользуйтесь поиском

****4. Военные действия со стороны России против Украины, не болле, чем БРЕД, воспаленного мозга. Ибо проинвестирована русскими в нэньку куча денег.

Так а что проинвестированные деньги мешают расширению империи

вступление украины в нато сильно помешает имперским устремлением россии вот поэтому так называемые русскоязычные украинцы против этого ибо родиной своей считают Россию и защищают ее интересы. Или сознательно или не ведают, что творят.

Цитувати

sasha13

sasha13

13.03.2007 12:56:15

2 Изгой
еще вопрос
если грекокатолики по твоему предали веру и ти их за это "генетическим мусором" обзываеш, то каких эпитетов заслуживают т. н. русскоязычные украинцы, они ведь не только веру но и мову и родину и все на свете ?

Цитувати

kharch

kharch

13.03.2007 13:16:16

Я згоден повернутися до теми, хоча важко це робити, коли з протилежної сторони ніяких аргументів крім проти і крім того, що ті хто думає не так просто взагалі не думає.
Політика фінляндизму гарна для народу, який може придумати нокію, лінукс, фінську горілку, сауну і т. п. Народу, який пережив колонізацію Швецією, зробив собі висновки і знає свою ціну.
Для самодостатнього народу.
При всій моїй любові до нашої країни я реально дивлюся на речі.
І бачу, що українці - не самодостатня нація. Нація непрофесіоналів (тому все - починаю з продуктів і закінчуючи житлом набагато дорожче не тільки Китаю але і багатьох західних країн. Отже для українців абсолютно природньий нахил чіплятися до паровозу і котитися у складі потягу. В мене ніяких абсолютно сумнівів щодо того до якого паровозу чіплятися немає. Але з цієї точки зору було б природньо глянути на переваги всіх локомотивів (колонізаторів). Японія теж смикалася в бескінечному і тупиковому імператорському екстазі доки американці не навели там лад. Індія зараз є лідером офшорного програмування - наслідок колонізаторської політики англії. Що можна сказати поганого про наслідки цієї політики майже у всіх без винятку метрополіях англії. Починаючи з локомотива світової економіки США і закінчуючи мирними океанськими лайнерами типу австралії чи нової зеландії?
При всій нашій геніальності і продвинутості західна цивілізація б`є це все своїм порядком і технологічністю. Щоб не бути голослівним досить просто згадати останню війну - наші жахливі людські втрати були наслідком непрофесійності воєнних а також абсолютно чіткого наголосу "не стояти за ціною". Розплачувалися життями. Захід має не тільки досконалі IT технології чи технології промислового виробництва. Це і технології впливу, технології побуту, технології мислення. НАТО - це єдиний рятівний круг, який може дозволити собі захід для України. Вони практичні люди. Їм є що нам запропонувати але вони хочуть взамін для себе стратегічні та тактичні переваги. Це природньо і справедливо. Чому прихильники Росії коли мова йде про звичайну економіку схильні купляти західну техніку, продукти західного виробництва. Тому що їх якість - поза сумнівом. А тепер давайте згадаємо дві останні воєнні компанії. Скільки втрат людських і часу було затрачено на Афганістан в якому СРСР бовтався 10 років? Скільки десятків вояк загинуло щоб підкорити грізного Хусейна? Те, що зараз лічильник крутиться за рахунок партизанщини це не війна - це вже політика.
Завжди є лідери. І більшість - просто статисти. Щоб жити комфортно треба просто реально дивитися на речі і не складати в голові імперських амбіцій а робити все, щоб до кожного села була гарна дорога і в кожному місті можна було прохати все місто без зупинок. А можна було б і на велосипеді.
Резюме - НАТО це єдиний реальний потяг України до західної цивілізації. До технологічності, комфортного, спокійного, справедливого життя. Це не гарантія, але - шанс.
Всі аргументи проти - від лукавого або від нерозуміння і вузького погляду на можливості.

Всім вдачі!

Цитувати

sasha13

sasha13

13.03.2007 14:05:09

молодець kharch
Просто ясно і зрозуміло
думаю це зрозуміло навіть тим хто проти НАТО
Але ж це все вигідно і добре для України, а шановні противники піклюються в основному інтересами сусідньої держави :(

Цитувати
<< 57 58 59 60 61 ... 75
Архів