JeryMouse
22.02.2007 13:43:28
Не, напугали ежа голой ср...
Пока не плотим и ждем нормальных тарифов - вот наш (мой во всяком случае) ответ.
kharch
22.02.2007 13:48:40
Джеррі, я бачу сусідське оточення та шкільні проблеми впливають на Ваш здоровий розум.
Думаю, платити треба хоча б раз на два місяці, щоб потім гола задниця ЖЕКу не злякала йожиків до інфаркту.
Вдачі!
JeryMouse
22.02.2007 18:41:33
Привіт йожикам!
Хай буде світло!
І тепло...
Я хочу сплатити відразу, як з`являться нові платіжки, бо в цьому місяці тягну на собі дві квартири, там сума нічогенька виходить за все разом. Потерплять, я думаю.
JeryMouse
22.02.2007 19:04:07
"Жителю американского городка Уэзерфорд Ричарду Реддену пришел счет за электричество, в котором ему предписывалось заплатить за услуги местных коммунальщиков 24 миллиарда долларов.
Подобные счета получили еще 1400 человек. Между тем, представители электрической компании объяснили произошедшее опечаткой в счете.
Вина за ошибку лежит на компании Data Pros, которая занимается распечаткой счетов для горожан. В то же время в электрической фирме заверили, что пошлют жителям Уэзерфорда исправленные счета, передает «Лента. ру».
По словам Реддена, теперь его семье следует меньше пользоваться нагревательными приборами."
Аленаа
23.02.2007 09:04:44
kharch: Джеррі, я бачу сусідське оточення та шкільні проблеми впливають на Ваш здоровий розум.
Думаю,...
оптимистка
23.02.2007 09:17:04
Прчитайте на главной странице, как народ в Вишневом проблему с тарифами решил-красавцы!
kharch
23.02.2007 09:43:04
Альона, я схиляюся перед Вашою мудрістю, але маю на це свою думку.
Якщо в машину не лити бензин вона не буде їхати - ні БМВ, ні запорожець.
Якщо вважати що ціни не справедливі - плати скільки вважаєш за потрібне.
Потім все перерахується.
Але якщо зовсім не платити - це пиляти гілку на якій сидиш.
Це про Тарифну війну у Вишневому - головна сторінка понняття не фіксоване.
http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=10470
JeryMouse
23.02.2007 10:13:50
Харч, комуналка тримається не на ЖКХ, тобто, не на приватних квартировинаймачах. Один сміттєспалювальний завод "Енергія" споживає газу більше, ніж усі газові плити Києва разом узяті і ще кілька ТЕЦ на додачу. А якщо полічити всі нежилі та відомчі опалювані будівлі в м. Києві (інститути, школи, академії, лікарні, вокзали, Верховна рада, театри, міністерства, "роги й копита"), то це буде відсотків 70 від усього, що опалюється. Моє Академмістечко на дві третини складається з наукових інститутів, де люди не живуть. Там величезні площі. Не вірите - подивіться на карту міста - між проспектом Палладіна, бульваром Вернадського, вулицею Службовою і спорткомплексом "Наука". Порівнювати споживання електроенергії заводом "Авіант", "Атеком", фабрикою "Каштан" і моїм таки засмиканим Академмістечком взагалі не бачу сенсу. Якщо хто рубає сук, на якому сидить, то це наше градоначальство. Думаю, доведеться і йому рано чи пізно приймати рішення на сцені палацу "Україна" під прицілом тухлих яєць.
Аленаа
23.02.2007 11:07:40
kharch: Альона, я схиляюся перед Вашою мудрістю, але маю на це свою думку.
Якщо в машину...
оптимистка
23.02.2007 11:57:47
В Луганске "благодарные" жители за повышение тарифов наградили мэра города "Золотой батареей", которую принесли ему под приемную (старый дырявый радиатор, выкрашенный бронзовой краской и с траурной ленточкой)
Может, все-таки услышат народ господа "слуги"?