kharch
09.12.2009 11:07:16
Эх, гарна тема. Але ніхто не ділиться секретам своєї краси здорового духу. Мені от наспівалась пісенька класна у Алки. Недарма Брежнєва називали мілким політичним діячем епохи Алли Пугачової. Перетрахувала всіх зірок і зірочок совкової естради. Висоцький, Боярський, Кузьмін, Челобанов, а скільки невідомих!
Так. Секрет гарного життя у гармонії полов.
Всім чудового настрою!
Отшумела дневная забота,
Юный вечер пахнул тишиной,
Отчего-то мне жить так сегодня охота,
Как еще не бывало со мной!
Ах, как хочется жить,
Просто жить под луною,
Просто видеть и слышать -
Во сне, наяву,
И дышать, и мечтать,
И не верить в иное,
И твердить:
"Я живу, я живу, я живу!".
Напрямик - это тоже неплохо -
Я иду по дороге сквозной
И цежу, как вино, ощущение вздоха,
Становясь постепенно хмельной.
Ах, как хочется жить,
Просто жить под луною,
Во сне, наяву,
И дышать, и. мечтать,
И не верить в иное,
И твердить:
Мне по сердцу отвага полета,
Оттого-то беда - не беда,
Оттого-то мне жить так сегодня охота,
Как не будет уже никогда!
Ах, как хочется жить,
Просто жить под луною,
Во сне, наяву,
И дышать, и мечтать,
И не верить в иное,
И твердить:
kharch
03.05.2010 19:46:13
Дивлюся для розслабону "Лікаря Хауса".
А ще - почитую свого старого друга
http://zhurnal.lib.ru/m/melxnik_anatolij_antonowich/oskolok-idoc.shtml
Зробив висновок, що лікарям смертельно-небезпечна - співчуття (сострадание).
Щоб довше прожити, а, отже, більш якісно робити свою роботу, вони повинні відноситися до своїх пацієнтів як автомеханіки відносяться до машин - без співчутття і зі стійкою вірою що все можна замінити та виправити.
Знаю, що почуття вини та невдоволеність життям в купі з букетом сучасного цивілізаційного пакету для життя - синтетична (Пєльмєні "Сибір") їжа, синтетичні почуття (Серіали замість спілкування) - це дуже гарний грунт для раку.
А в ранньому віці (до 35-40) - інсульту.
Тому ніколи не переживайте свою вину, прощайте те, що завинили Вам, забувайте все погане через хвилину чи дві.
Посміхайтеся і живіть добре!
Вдачі!
kharch
22.03.2011 13:30:58
Сьогоднi катав на болванки аудiокнижки вiдомого мотивацiйного спiкера та письменника Брайна Трейсi i випадково натрапив на статтю в вiкiпедiї про нього.
В кiнцi статтi був маленький абзац, що рiк назад у 66-рiчного сяючого, оптимiстичного, процвiтаючого Брайана, який насолоджується життям та купається в щастi, веде здоровий образ життя звичайного американського мiллiонера знайшли ракову пухлину в горлi.
Ну вiн кинув всi свої мiллiони та життєву енергiю в неперевершену американську ракову медицину i його вилiкували, хоча прийшлося пiвроку жутко помучитися - кiлька курсiв хiмiотерапiї, хiрургiя, потiм для контрольногу пострiлу ще дуже болюча радiацiйна терапiя.
http://www.briantracy.com/blog/general/throat-cancer-my-own-story/
Кiнець iсторiї нiби щасливий, але мене це шокувало.
I спонукало задуматися чи правильно ми живемо коли весь час шукаємо якiсь недолiки, замiсть посмiшки ходимо з кривими розчарованими рожами. Ми посилаємо сигнали тiлу i богу "готовi до деструкцiї, деструкцiя розпочата".
Не вартi бандити, полiтики, чужа грубiсть, чиясь пиха жодної клiтини нашого чудового органiзму. Треба жити кожен день, як останнiй, радiти життю яке є i пам`ятати що в цьому життi можна бути впевненому тiльки в одному i гарно до нього пiдготуватися - смертi!
Всiм вдачi та посмiхатися!
kharch
11.04.2011 18:43:53
Анжей, секрет не в петрушцi.
Вставати коли вiдкриваєш очi. Але пiсля трьох. Сьогоднi - 4 ранку.
Посмiхнутися i гарної чистої пiдiгрiтої водички пий скiльки можеш.
Шлунок гарно чиститься.
Ну а потiм - море друзiв, не забувати про водичку гарну протягом дня,
веселi доброзичливi товаришi по форуму рiелт. уа.
Ну i навiть якщо на язику вертиться образа зразу згадуй що ображати - грiх i шкодить в основному тобi самому. Поважай тих, хто з тобою говорить.
Ну i сам знаєш - тримай драйв i тонус, працюй розумом над настроєм тiла.
Всiм вдачi!
Анджей
11.04.2011 19:40:38
Саша не грузи меня всякой мутью, я думаю ты догадываешся, что мне это воспринимать не свойственно. Я состою всего из трех клеток, первая -Своя рубашка ближе к телу, вторая клетка -Бабло победит зло и третья- Не бери дурного в голову, тяжелого в руки.
kharch
12.04.2011 08:24:17
Анжей, ти заколисуєш себе як мама маленьку дитинку.
Пора проснутися, згадати про вiчнiсть i спасати свою безсмертну душу.
Iнакше замiсть кататися на лижах в Австрiї чи вирiшувати трансцедентальнi проблеми унiверсуму будеш крутитися смачно присипаною приправою курочкою гриль чи хрустiтимеш на масних губах пiджареним хвостиком та нарiзатимешся тоненькими шматочками бiлоснiжного з червоненькою проростю сальця.
Вiк вже той, Анждей що пора думати про тiкет ту хевен а не ганяти простуватi думки 18 рiчного студента.
Не сприймай це як наїзд чи образу.
Вдачi!
kharch
18.04.2011 08:25:04
Така гарна тема, щоб побажати всiм щастя!
Коли просипається природа повiтря наливається безмежним духом оновлення, надiї, любовi до життя. Пташки кричать так голосно, що розумiєш - життя продовжиться з тобою чи без тебе. Життя - це всепереможний настрiй оптимiзму, кохання, вiри, взаємодопомоги, служiння вищим iдеалам.
Всiм вдачi, кохання, вiри в себе, своїх близьких, свою країну, свою планету, свою галактику та друзiв з космосу!
Cheeeers!!!
kharch
09.06.2011 12:52:57
Рекомендую послухати лекцiї Торсунова.
Особливо все, що вiн говорить про час та режим дня.
Наприклад
2. Что такое время. Режим дня ( 2 ч. 4 мин.)
http://torsunov.ru/ru/downloads/lections.html?downloadid=73
Мабуть часто помiчали, що коли встаєш спозаранку, душа переповнена безмежного оптимiзму та почуття щастя (звичайно якщо це не бодун i лiг спати ранiшне 10-ї).
Рiдна мати моя, ти мене на зорi проводжала. :)
Одним словом, це реально працює i коли втягуєшся i звикаєш а тодi раптово просинаєшся пiзнiше 6-и зразу вiдчуваєш що безнадiйно проспав i день зiпсовано.
Бажаю всiм щастя!
Olga
26.07.2011 10:59:27
"Мабуть часто помiчали, що коли встаєш спозаранку, душа переповнена безмежного оптимiзму та почуття щастя"
Вiдчуваю прямо протилежне, якщо ЗМУШЕНА вставати рано.
Я тут кiлька рокiв була у "вiльному плаваннi", не треба було ходити в офiс, рiзнi режими перепробувала i зупинилась на такому:
пiдйом об одинадцятiй,
снiданок, домашнi справи - до третьої,
прогулянка, поїздки у справах - до шостої,
обiд з чоловiком о шостiй,
прогулянка до сьомої,
о восьмiй сiдала працювати i працювала до другої ночi,
потiм всяке рiзне "жiноче", и спати - о третiй ночi.
Прекрасно себе вiдчувала, висипалась, вставала здоровою та сповненою сил. Зараз знову треба їздити в офiс, - лягаю в 11, встаю в 7 розбита, нещасна, знесилена, чекаю на вихiднi. Тi ж самi 8 годин сну - а яка рiзниця!
kharch
26.07.2011 15:53:11
Ольга, вiтаю Вас та радий що знаходите iнколи час заглянути до старих знайомих на форумi!
Не буду з Вами сперечатися за режим 3-11,
але за 11-8 пораджу спробувати: знайдiть сили змiнити це на 10-6.
Торсунов наголошує на ключовому моментi сну з 10.
Саме в цей час вiдновлюється психiчна енергiя.
Думаю Ваша проблема зараз що Ви не спите в цей час.
Я зараз прийшов до режиму 10-5.
Почуваюся чудово.
Коли вставав ранiше 5 було трохи сонливостi i провалу у сон бiля 9-ї 10-ї чи на протязi дня i ввечерi був стомлений та замучений.
Всiм щастя!