kharch
04.04.2012 06:38:52
Та i Грiнфiлд типу косить пiд дорогий бренд.
Принаймнi, я не розумiю коли пакетик чаю коштує майже пiд гривню (це якщо брати пачку а потiм дiлити на кiлькiсть пакетикiв).
Хоча одна цiкава деталь: дiтям прикольно тiльки розпечатувати цi такi красивi та пахучi пакетики, заварювати чай. Потiм вони з`їдають цукерки чи печиво, а чай... виливають.
Отак такi вони зеленi (изумрудные) поля.
Marlboro
04.04.2012 07:45:35
Фифа, я первый раз слышу о проблемах с Нивой, продавал союз их и в Латинскую Америку, а в чем там проблема?
kharch
04.04.2012 08:29:54
Та ото i я нiчого не нагуглив.
Але знаю, що за кордоном на Нiви дивилися як на своєрiдний пiонерський конструктор "А ну ка парни, проверим поедет ли?". Ну i використовувалося як машинокопмлект для фантазiй рiзних технiчних гiкiв членiв клюбу "полюбимо нiву iзвращонно".
Фифа
04.04.2012 08:54:15
Жертвы гугла...
Россияне в свое время специально для латиноамериканского рынка с учетом особенностей именно их природных условий произвели Ниву и назвали НОВА.
Потратились на серьезную рекламу, производство, разработку... Но не учли одну деталь Нова у них в переводе означает - НЕ ЕДЕТ!
Marlboro
04.04.2012 09:07:34
Ликбез:
http://ajm11.users.photofile.ru/photo/ajm11/150341603/xlarge/158694666.jpg
Lada Nova Kombi (1985–1997) — экспортная версия ВАЗ 2104 для Великобритании с правым рулём. Комплектовалась легкосплавными дисками, дворниками на фары и релингами на крышу (на фото - версия для Германии)
При чем тут Латинская Америка, и Нива, я не понял.
З.Ы.
Фифа, русские НИКОГДА не тратились на разработку и т.д., это просто анекдот.
Фифа
04.04.2012 17:43:25
Та не лада, а нива. Ни ВА НО ВА. Весь смысл не в том, сколько тратили, а в том, что брендменеджер был у них мягко сказать плохой.
Санлайт
30.04.2012 06:54:18
Анджей: Харч:
Бачиш, Андрюха, щоб тебе полюбили необов`язково Фiфу везти в Альпи.
Дякую,...
Женщины просто доверчивые, и если мужчины думают, что нагородив с три короба и соблазнив, а потом бросив, они потом за это не будут страдать сами, то очень ошибаются. Жеские обиды и слезы бьют мужчин по первой и второй чакре, а это простатит, импотенция, неудачи в бизнесе и семейной жизни. Так что мальчики думайте, что говорите.
kharch
01.05.2012 06:11:43
Санлайт, щоб (не) назвати Фiфу довiрливою треба перечитати кiлька десяткiв томiв форуму. Ну чи, хоча б, один.
Я вже не хлопчик 20 рокiв у якого оглушливо, як спiв весняних жаб, грають гормони i на метi звабити побiльше вiртуальних i реальних Фiф.
Я важко продираюся до мети коли навколо себе буду бачити не навоз а нектар i квiти, не бруд - а чистоту i порядок. Просто не помiчати бруд а помiчати порядок. Дивовожний свiт можливостей, який ми псуємо нашими прадавнiми iнстинктами вбачати всюди небезпеку i негатив. Не вiк нас робить старими, а наше очiкування старостi. Не люди нас роблять нещасними а нашi невиправданi очiкування вiд людей.
Всiм вдачi!
Фифа
06.05.2012 18:07:26
УРААА, За женскую солидарность!!! Харч, столько текста. Зачем?
kharch
07.05.2012 19:01:14
Фiфа, не питай мене навiщо.
Харч здався, ну Вас всiх ахметкових, донiв, ющiв, свищiв. литвинiв-летунiв.
Буду просити полiтичного чи економiчного притулку в Амстердамi!
У росiян є прохання заговор "чувствуйте себя как дома".
(а подумки: "пашли бы скорее на. ер").
У Амстердамi нiхто не просить - а почуваєш себе як дома.
I розумiєш Петра, який згноїв тисячi поданних (на костях построил) намага. чися зробити собi копiю Амстердама, який так запав йому в душу.
Харч знайшов нову батькiвщину, iди ти в дупу, Уркаїна!.