Потрепатся без темы

Борода

Борода

16.05.2012 18:03:26

Кто-нить знает, что такое "сервис-ориентированная милиция"? Вот, вчера Маркиян Лубкивский смачно выразился: http://kp.ua/daily/160512/337941/
Че, так скаать, ожидать "пэресичным громадянам"?

Цитувати

Анджей

Анджей

18.05.2012 12:01:32

Будут сервисно под любым предлогом отводить европейских фанов в "бобик"
или вести в ближайшее отделение, трусить из карманов евромонету, а потом объяснять как и каким транспортом добраться до гостиниц.
Другой какой либо сервис наши менты пока не освоили.

Цитувати

kharch

kharch

18.06.2012 07:04:50

Менi дуже жалко, що загинула молода людина.
Менi дуже жалко, що ще декiлька молодих людей постраждали.
Я розумiю, що люди, якi розводять багаття на пляжах, щоб посмажити собi коханими шашлички а iншим - зiпсувати насолоду вiд дихання свiжим морським/лiсовим/озерним повiтрям нiколи не вчаться на чужих помилках.
http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/17/6966884/
В результатi вибуху загинув на мiсцi житель мiста Старий Крим Кiровського району, 1978 р. н., у якого була дiагностована вiдкрита черепно-мозкова травма.
Четверо жителiв Феодосiї, молодi люди, 1975 р. н., 1985 р. н., 1982 р. н. i дiвчина, 1985 р. н., були госпiталiзованi в медустанови з травматичними ампутацiями верхнiх i нижнiх кiнцiвок, осколковими пораненнями i контузiєю.
За висновком фахiвцiв-експертiв, снаряд був прикопаний у землi. Люди розвели багаття, щоб посмажити шашлики, прямо над ним. В результатi нагрiвання ґрунту снаряд вибухнув.

Але...
Люди, давайте трохи поважати iнших. На владу надiї немає. Вона - есенцiя нашої дикостi, хамства, безкультурря, неповаги до законiв, до суспiльства, до порядку.
I маразм будєт крєпчать!
Аж доки...
Аж доки ми не почнемо згадувати що ми люди, що у виграшi повиннi бути всi, а не тi, хто наглiший i жлобкуватiший.
Вчора була спекотна погода i ми вирiшили сiм`єю вiдповчити на Пущi-Водицi.
Я мабуть стаю старий, i всi мої астральнi грiхи починають бити зi всiх сторiн по моєму свiтосприйняттю. Негативнi враження почалися вiд знаку "цегла", що забороняв в`їзд в лiс БУДЬ-ЯКИМ машинам. Ми залишили машину на узбiччi бiля знаку i пiшли по вузенькiй дорозi до води. Кожну хвилину доводилося тиснутся на узбiччя бо туди-сюди снували машини, яким пофiг всi тi знаки, а головне - пофiг iншi люди, якi хочуть в лiсi дихати свiжим сосновим повiтрям а не токсичним вихлопами дешевого автопрому та пилякою з їх колес. Що саме дивне - дорога там на диво нерiвна (грунтова-лiсова) що псує бампери та дно седанiв чи, навiть невисоких паркетникiв - але ж то яке западло послухатися доброго знаку-попередження i опинитися в рiдкiй когортi тих лохiв, якi йдуть 150 метрiв до озера пiшки!
Але то - дрiбницi! Головне враження дня чекало попереду.
Я звик, що озера Пущi-Водиця залишилися одним з небагатьох неприхватизованих водойм, якi чистi, пахнуть сосною, та доставляють своєю чистотою. Але все мiняється - вся зона вiльного берега була застелена густим димом багатть шашличникiв. I зовсiм це не ароматний смак "костра с шашличком" а вонючий нестерпний сморiд якогось смiття, з якого складають багаття, щоб отримати пiджаренi шматочки трупiв.
I, якщо деякi любителi шашличку ще намагалися розкладати багаття подалi вiд озера, то наша надiя, нове поколiння яке прийде замiсть помираючих комунiстiв i побудує процвiтаючу україну розiклало багаття прямо в метрi вiд озера i прямо бiля носу iнших людей якi вiдпочивали.
Я в бiйку не встрягав, але виказав молодим людям, що треба мати повагу для iнших.
Кармiчна бiйня українцiв продовжується.
Я радий, дорогi земляки, що я вас покидаю.
Можливо, на чужинi i одному буде несолодко, але я повинен вдихнути правильного диму.
Дим отєчєства нiхера не сладок!

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

19.06.2012 06:13:37

Я так понял что Харч отправляется в колбасную эмиграцию?

Цитувати

Marlboro

Marlboro

19.06.2012 09:18:56

Да, Голландия похоже произвела на простецкий разум kharch-а неизгладимое впечатление.., но это все было описано классиком еще 200 лет назад:

" -- Что за лестница! -- шептал про себя кузнец, -- жаль
ногами топтать. Экие украшения! Вот, говорят, лгут сказки! кой
черт лгут! боже ты мой, что за перила! какая работа! тут одного
железа рублей на пятьдесят пошло!
...
Что за картина! что за чудная живопись! --
рассуждал он, -- вот, кажется, говорит! кажется, живая! а дитя
святое! и ручки прижало! и усмехается, бедное! а краски! боже
ты мой, какие краски! тут вохры, я думаю, и на копейку не
пошло, все ярь да бакан; а голубая так и горит! важная работа!
должно быть, грунт наведен был блейвасом. Сколь, однако ж, ни
удивительны сии малевания, но эта медная ручка, -- продолжал
он, подходя к двери и щупая замок, -- еще большего достойна
удивления. Эк какая чистая выделка! это всё, я думаю, немецкие
кузнецы, за самые дорогие цены делали..." (с)

Там арабы тоже селятся и ходят с открытыми ртами, kharch там легко найдет себе подобных "колбасников", а вот что там будут делать его дети он не думает, социальные лифты там закрыты, если он не превратит их в себе подобных манки-кодеров, то они легко могут оказаться на улице и получать бесплатные шприцы на любом углу.

Цитувати

kharch

kharch

19.06.2012 09:58:21

Шановнi салоїди, повiдомляю, що ковбаску я не їм нi пiд яким соусом.
А м`ясо - тiльки пiд примусом щоб не ображати маму яка так старалася.
В цiлому, Ваша ковбасна ментальнiсть заважає вам за деревами побачити лiс, за шприцами ви давно бачите тiльки наркотики а не чiтко налаштований механiзм медицини що працює. Iдальго, не мели чуш про ковбасну емiграцiю.
Мiй товариш який зараз живе в Мюнхенi, чiтко менi сказав: Саша, якщо в Українi ти почуваєшся багатiше нiж 80% населення, то в Голандiї ти будеш почуватися бiднiше, нiж 80% населення. I я це чiтко усвiдомлюю. По грошам я не виграю майже нiчого вiд переїзду. Багато в чому програю - органiзацiя роботи на Українi така, що мене постiйно мучить совiсть за погану вiддачу на роботi.
А от це i є моя основна цiль. Голландiя - сердце, дух, розум капiталiзму.
Я сподiваюся що там мене навчать працювати, навчать вкладати душу i тiло у свободу. В Українi про це тiльки пiсня. А там - працюють.

Вдачi!

Цитувати

Marlboro

Marlboro

19.06.2012 12:10:57

kharch, ты как всегда не понял, проблема не в том что ты "усвiдомлюеш" что ты будешь беднее 80%, а проблема в том что твои дети будут обречены быть в слое детей арабов, циган и прочих социальных отбросов и преодолеть это расслоение им будет почти нереально.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

19.06.2012 12:44:11

"Я сподiваюся що там мене навчать працювати, навчать вкладати душу i тiло у свободу"

Навчать, навчать, особенно тiло.
Суровые голландские парни уже готовятся к встрече с Харчем - вэлкам ту амстердам, братишка-)

Цитувати

kharch

kharch

19.06.2012 13:43:38

Iдальго, я бачу тебе ця (пiдорiв) тема бере за душу, чи за тiло - я вже заплутався.
Мальборо, будь-ласка, пояснiть якi перспективи у Ваших дiтей в Українi?
Копанка в Донецьку? Шахта у Кривому розi? Чи Десятники у МММ-2020? (ну яким палять машини, вивозять в лiс - але то дрiбнички), чи Вiтiна Iпатека?
Чи може пояснiть яким таким високим соцiальними статусом Ви володiєте в Українi?, який такий соцiальний лiфт Вас тут пiдняв i на якi висоти?
Кароче, парнi, не треба йожика лякати голою попою.
Я не емiгрую. Просто зробили пропозицiю, вiд якої не хочеться вiдмовлятися. Яка дає менi конкурентнi переваги на ринку манкi-кодерiв.
Не всi, шановний топ-соцiал Мальборо, народженi бути рантьє.
Ну i я Вам бажаю щоб Ваша нерухомiсть приносила Вам такi доходи як зарплата нормального манкi-кодера.

Вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

19.06.2012 13:50:35

Marlboro: kharch, ты как всегда не понял, проблема не в том что ты "усвiдомлюеш" что ты будешь...

Вы неправы, Marlboro. То, что Харч- как говорят в Германии "старый металл" и из него, кроме переплавки, ничего не выйдет, это понятно. А вот у детей перспективы имеются. Им действительно вначале будет труднее, чем остальным. Но если они быстро освоят языки, будут старательно учиться, а Харч не будет жалеть деньги на их образование и их интегрирование в местное общество- перспективы у них вполне радужные.

А по поводу перспектив детей в Украине...
http://glavred.info/archive/2012/05/16/183523-11.html
Оксана Гайдук, племянница министра культуры Михаила Кулиняка, назначена главным редактором ведомственного журнала «Украинская культура».
... Судя по данным со страницы Оксаны Гайдук в Facebook, девушке 23-24 года...

Цитувати
<< 14 15 16 17 18 ... 19
Архів