lena15-70
17.05.2006 12:32:00
Сегодня была на стройке и в ЖЕКе на Вильямса,11. Им передают сегодня-завтра ключи. А выдавать они, если мы будем к ним обращаться по-одному, не хотят. Инженер сказал :"Собирайтесь группой где-то после понедельника, переговорим и получите свои ключи!" А работа идет полным ходом
SVK
17.05.2006 12:54:00
народ, я вот че-то не понимаю
Лико просит нас перевести облигации на них, а потом пойти и подписать )или не подписать) акт приема выполненных работ. а если я не подпишу, то что тогда? они будут доделывать?7 а мне что? облигации у них, а уменя ничего вообще? кто-то что-то может мне объяснить? может сначала нужно подписывать акт, а потом уже переводить облигации?
Rusya
17.05.2006 13:08:00
Гоша2:
Уважаемый Stupindo,
Не могли бы Вы, пожалуйста, писать по-русски....
З солідарності і я буду писати лише українською:)
А хто знає, як можна перекупити облігації у інвестора, який вже їх викупив у ліко, і вони лежать на збереженні в банку? При чому, купити їх у кредит. Чи обов"язково кредитуватись банком, який є зберігачем цих облігацій?
Блін, так хочеться купити цю квартирку, а стільки темних плям...
xonix406
17.05.2006 13:35:00
Руся, может Вам имеет смысл договориться с инвестором продать квартиру ПОСЛЕ передачи ее в собственность этому инвестору? и тогда купите в кредит в любом банке, т. к. будете покупать уже не облигации, а квартиру
Gunner
17.05.2006 14:28:00
Так давайте договариваться собираться на следующую неделю, в среду например.
bDAlex
17.05.2006 14:29:00
Rusya:
З солідарності і я буду писати лише українською:)
А хто знає, як...
В кредит не кожен банк прокредитує переуступку, хіба що банки які уже працюють з ЛІКО (АВАЛЬ, Укрсоц). Але двічі будете оформляти, спочатку облігації, а потім квартиру, як каже xonix406 краще домовитись з інвестором.
По мові зачепило. Не в Москві квартиру купую. Гоша2 - не переймайся з мого зауваження, але мені українською читати було приємніше.
Rusya
18.05.2006 08:16:00
Домовитись можна звичайно, але я так зрозуміла, що передача у власність квартири може затянутись до кінця літа, а може й довше... а хто його знає, що до того часу станеться з ціною...
Stupindo
18.05.2006 08:55:00
Я подумую про те, щоб продати свою квартиру на Конєва 3-5, але з цими облігаціями дійсно зараз практично нереально щось зробити. Особливо зараз, коли вже почався процес переоформлення їх.
Так що думаю, доведеться чекати принаймні вересня, коли право власності буде повністю в мене.
Тим хто хоче купити квартиру:
З приводу домовитись із інвестором, то звичайно можна, але ж інвестор не може дати покупцю на даний момент нічого, навіть обіцянок. Правда, думаю, можна було би якось в момент передачі облігацій переоформити майно на іншу людину, але коли я про це запитував в УкрСоцБанку, то мені нічоготолком не сказали.
xonix406
18.05.2006 09:16:00
Руся, я считаю, что Вам нужно брать инвестора и идти (а не звонить) в Лико и обо всем там узнать. Я не думаю, что это все невыполнимо - было бы желание Ваше и инвестора
dionismotor
18.05.2006 11:20:00
Доречі, виникло питання.
Я замовляв зміни до проекту в майбутній квартирі. Згідно попереднього плану площа квартири була 100.4 м2 і відповідно я оплатив в ЛІКО 200 облігацій. А після того як ми прибрали дві стіни виходить 101.6 м2. Я намагався детальніше довідатися чи потрібно мені додатково оплачувати "нову збільшену" площу. Один раз мені відповідали "Ні", інший "Так".
Звісно я би знайшов більш доречне застосування тій $1000 за цей м2... при тому що для ЛІКО я навіть зробив менше роботи: не треба ці стіни класти ;-)