ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Kicker

Kicker

28.04.2009 12:47:06

Да, не прошло и полгода :) Ну зато смотрю скидки у них снизились с 15 до 9 процентов плюс не исключаю, что цена на квартиры поднялись. Хотя если прикинуть с учетом коэффициентов этажей, то вроде остались те же. Ну что же, такова маркетинговая политика компании...

Цитувати

Kicker

Kicker

28.04.2009 13:10:15

Кстати, virtuoso, я вам вчера отправил сообщение по почте. Вы его получили?

Цитувати

Алень

Алень

28.04.2009 16:08:26

Kicker: Да, не прошло и полгода :) Ну зато смотрю скидки у них снизились с 15 до 9 процентов...

А какая разница, сколько скидка и какая цена, если продаж НЕТ.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

28.04.2009 19:35:55

Ми уже з Kicker обговорили в приватній розмові, що розмір знижки у 9% залишився по суті таким же, що й був. Тобто до падіння сайту там фігурували тих же самих 9%. В усній розмові йшлося про 15%.

Напевно, про якісь реальні продажі може йтися тільки після здачі будинку, тому що відміна цієї знижки обіцяється уже давненько... останній раз говорилось про те, що вона діє тільки до 30 квітня, тепер уже до 15 травня, до отримання траншу... Якби кредит не викликав сумніву, цю знижку вже давно б відмінили.
Відміна знижки продаж не підніме, навпаки - скерує останніх ПОКИ ЩО платіжоспроможних інвесторів на інші об`єкти, тому дозволю собі засумніватись у підвищенні цін... особливо з огляду на літо і відповідне зниження попиту (якщо він ще існує).

От буде метро здане, буде будинок готовий, тоді уже зовсім інакший коленкор.
Суто приватна думка :)

Цитувати

йцукен

йцукен

28.04.2009 20:42:05

На сайте Аркады за последние 3 недели значительно уменьшилось предложение 1к и 2к.... Значит начали покупать.... Если наш обьект пусть не быстро но стабильно будет строится значит появятся покупатели....

Цитувати

virtuoso

virtuoso

28.04.2009 21:08:08

Не буду сперечатись, так як ми з вами (на жаль) по різні сторони окопів. Ви, як інвестор, за те, щоб купували пошвидше і побільше, а я, як потенційний інвестор, за те, щоб розумно вкластись, тобто щоб не шкодувати потім. Який мені сенс псувати відносини з потенційними сусідами? :)
Єдине, в чому впевнений, це в тому, що "по-хорошому" ціни в УМК повинні бути нижчі за аналогічні об`єкти в тому ж Київміськбуді (друга голова якого називається Аркада). Чому нижчі? Тому що КМБ уже собі створив який не є імідж і мені особисто не так страшно інвестувати в них навіть на етапі зеленої огорожі, ніж у ХХ% (не)закінчений будинок в компанії, яка тільки входить на ринок. Тут справа навіть не тільки у фізичній можливості закінчити будівництво, а й у його якості.
Дай Бог, щоб в УМК були зараз тільки найкращі будматеріали і не було економії на оплаті праці, тому що ніхто не знає, як воно виглядатиме через 2-3-5-10 років. Я, наприклад, поняття не маю, чи з часом "чорнова штукатурка" не повипадає кусками, а з вікон дути не буде зимою... певний ризик (а для компанії - іміджевий елемент) повинен бути закладений в ціну.
Одним словом, бажаю УМК успіху, а з усіма форумчанами надіюсь познайомитись ближче... з часом... якщо мене ніхто ногами пинати не буде :)

Цитувати

Kicker

Kicker

28.04.2009 22:51:29

Если честно, мне в определенной степени надоели споры о цене и спросе. Это все равно что спорить о курице и яйце - бесконечно и без толку. Все основные аргумены за и против неплохо перечислили Dima2306 и virtuoso (для тех кто зашел первый раз - 49 страница, http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4575&cpg=49
). Аргументы не новые но лучших никто не придумал. Все остальное можно высасывать с пальца бесконечно. На сайте КГС я как-то увидел, что исчезнули 2-шки на Козацкой, потом пришел в Аркаду - все есть, все на месте. Бывает наоборот - на сайте есть, а в продаже уже нет. Я внимательно слежу за вторичкой - в конце марта разобрали единички-двущки, которые по самым низким ценам, продавцы поспешили поднять цены - сейчас все застыло, понемногу скатывается вниз. Иногда снова появляются варианты по старой цене. Куда пойдет дальше - неизвестно. Каждый человек "рисует" это себе как хочет.
Меня больше интересует "статус" дома на данный момент - как строится, сколько человек работает, когда заканчивают работу вечером. Как дела с ответом руководства УМК на письмо инвесторов (другими словами, как уважают инвесторов в УМК) и т. д. Если будут строить, за следующие полгода (пока люди снимают депозиты) квартиры купят обязательно. Те кто располагает информацией по поводу стройки, особенно те кто живет близко, было бы здорово если бы вы могли чиркануть одно предложеньице в пару-тройку дней. От фотографий зачастую мало толку - по ним мало что разберешь за небольшой промежуток времени.

Цитувати

vik1405

vik1405

29.04.2009 07:06:39

и так, новости со стройки:
- все также, все работы сконцентрированы на секции З
- начали заливать крышу
- работы проводятся в среднем с 8:00 и до 20:00 с перерывом на обед
- количество рабочих такое же, или несколько увеличилось(посчитать по каскам не получается , а звонить в УМК желания нет)

Меня тоже радует, что стройка идет, конечно, не такими большими темпами как раньше, но это тоже что-то. Ведь многие застройщики(более известные и надежные) стоят... Думаю, есть все шансы сдать дом до холодов, и это сможет спасти репутацию УМК для дальнейших проектов.

Цитувати

phantom

phantom

29.04.2009 07:21:36

Как вам эта статейка http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=35552

Цитувати

virtuoso

virtuoso

29.04.2009 08:19:24

По статті: при таких об`ємах, які має КМБ, вже фізично неможливо все зводити. Недавно приводив у приклад їхній будмайданчик на Бальзака/Цвєтаєвої; за останніх 2 тижні там на одному моноліті вигнали 4 поверхи, на другому 3.5, в одній панельці зробили цоколь і 2.5 поверхи, у другій обклали цеглою неміряну кількість балконів... і це все на одній площадці. Там паралельно 6 (чи може уже й 7) будинків зводиться, працюють і в неділю, і коли стемніє.

А те, що продовжується будівництво на 4 сезонах - це тільки честь і хвала УМК. Очевидно, що компанія не має такого простору для маневру, як КМБ або навіть середнього розміру забудовники... а об`єкт потроху рухається.
Цікаво, як прореагує ринок на події 25 травня - очікуваний початок банкрутства компанії XXI век (ТЦ Квадрат і інше). Того дня компанії в лиці Парцхаладзе прийдеться віддати 175.000.000 доларів і вже звучали прогнози від того ж Парцхаладзе, що це неможливо, так як два попередні роки були збитковими, а 2009 - нема що говорити. Та й потрачено було на вибори немало суміжними структурами ("Європейський вибір" був на кожному перехресті у вигляді хлопчиків з прапорами, під шумок Ольга Сумська була заангажована і т. д... а гроші ж не безкінечні).
Ми живемо у цікаві часи :)

Цитувати
<< 106 107 108 109 110 ... 579
Архів