ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Kicker

Kicker

29.04.2009 14:19:01

Cпасибо, vik1405, за информацию по поводу стройки. Все же хорошо, что строят

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:08:09

Був пробігом сьогодні (3.05) на будові, перший раз проїжджав біля 11.00, поспішав і фото не зробив. На слово можете повірити, що був мінімальний рух на секції З (рухався кран і помітив одного робочого на 21 поверсі :)
Хочеться вірити, що більшість була на даху секції З, так як він уже практично підготовлений для заливки (принаймні так здається знизу непрофесіоналу :) - фото внизу.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:18:30

Другий раз був біля 19.00, мав трохи більше часу, просочився на будову, дещо пофотографував (вибачайте за якість - знімки телефоном).
Так от. О 19.00 ще зовсім світло, а на об`єкті така тиша, як в зоні відчудження. Ворота відкриті (які - не скажу, щоб сторожу не попало :), нікого немає, пройшов вільно і провів стільки часу, скільки захотів.
Так от. Не впевнений, чи фігурувало це раніше, але вікна на секції А є до 16 поверху, правда не скрізь. В деяких місцях їх зовсім немає (на фото під цифрою "1"), а в деяких профіль є, а склопакетів нема (цифра "2"). Цікаво, чи це потенційні власники попросили якийсь ексклюзив, чи справа в чомусь іншому... Ну добре.
Так як мене цікавить трьохкімнатна, пересвідчився вживу, як виглядають балкони, над якими нависає бічна стіна з одного боку (на фото стрілки і цифра "3"). Виглядають, скажу Вам, не дуже. Візуально маленького розміру і приліплені до бічної стіни, як гніздо ластівки. Не розумію ідеї - балкон повинен давати вигляд на місто, а не на стіну... ну та добре, може комусь таке цікаво. Зручно, наприклад, сателітарну тарілку чіпляти, так як оця бічна стіна якраз на південь дивиться :) Для мене, щоправда, це не аргумент так калічити балкон.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:21:53

Вище згадував за дах секції З - на фото видно готовий каркас.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:24:31

Також на території є якийсь будинок, який можна прокласифікувати як потенційний дитсадок (той, за який стільки розмов було), якби він був трохи більшого розміру... А так щось незрозуміле.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:28:27

Для тих, кого цікавить стан будинку №2 ;)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:32:13

... і той же будинок, тільки в профіль :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:35:17

Ну і щоб завершити з фотками, панорама з того ракурсу, який нечасто вивішується тут на форумі (як правило, знімки даються зі сторони Трутенко).

Цитувати

virtuoso

virtuoso

03.05.2009 19:53:46

Давши трохи об`єктивних даних, дозволю собі опублікувати суб`єктивні.
Походив трохи між сусідніми панельними дев`ятками, що знаходяться ближче до Васильківської/Ломоносова. Враження, на диво, досить приємне. Чисті тихі дворики з безліччю зелені і доглянутими дитячими майданчиками. Наливайки на Ломоносова, правда, трохи псують загальне враження, але де їх нема?
Добре те, що, очевидно, буде 2 заїзди - від Трутенко і від Ломоносова (принаймні так виглядає на даний час).
Погано те, що дуже повільно йде рух. Цього ж дня після 21.00 був на одному з об`єктів КМБ (з етичних причин не буду називати, на якому) - горять ліхтарі, снують робочі, їздять крани...
Буду наглядати, якщо на осінь буде щось ближче до завершення, то таки братиму.

Ще два цікавих симптоми.
1. Після пропозиції більше тижня тому - ніхто з потенційних інвесторів поки що мені не писав щодо потенційної кооперації і одночасної купівлі двох-трьох... квартир з метою отримання більшої знижки. Чекаю на контакт :) Хоч для цікавості :) Хоч познайомитись :)
Або потенційних інвесторів ммм... не так і багато, або у всіх грошей неміряно, пару процентів знижки нецікаво...
або, може, комусь моя манера спілкування не підходить...
2. УМК про 15 травня (нібито дата отримання траншу і початок недитячого прогресу на будмайданчику). Свежо придание, да верится с трудом (R)
Виходить, що зараз робочі крутяться по об`єкту, п`ють пиво з тараньками кожного дня після обіду і чекають часу Х, коли прийде транш. А зарплату цим робочим платять щодня? Чи хоча б два рази в місяць?
Думається, що один раз в місяць, або в кінці, або на початку. Так от, якщо транш дають 15 травня і всі документи підписані - біііігом всіх робочих на майданчик. Усіх, і хай колбасять в три зміни. Ті кілька десятків/сотень робочих, які почали 1 травня, отримають свою місячну зарплату в кінці поточного місяця з траншу, який 15 числа впаде на рахунок.
А так - або впевненості нема, що транш буде, або в силу тих чи інших причин "спешить нам некуда". Мені особисто ні один варіант не подобається.
На сьогодні досить, і так ніхто до кінця не дочитав :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

04.05.2009 20:02:57

Ну і хороші новини для потенційних інвесторів.
http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=35719
Це на мою скромну думку, гарантує те, що знижки в "4 сезонах" нікуди не дінуться, хоч УМК і лякає відмінами.
Якщо знижки скасують, "Голосієво" стане набагато привабливішим об`єктом. Статус вищий, інфраструктура ширша, ціни нижчі, вибір більший (там три будинки), до центру на 2.8 км ближче (вимірював по Google Earth) і об`єкт-то уже зданий...
Знову ж таки, на мою скромну думку. Компанії, звичайно, видніше.

Цитувати
<< 107 108 109 110 111 ... 579
Архів