йцукен
30.06.2009 20:57:59
2 Fobia
секция А просто самая популярная, насколько мне известно наибольшее количество непроданых квартир в секции Г
virtuoso
30.06.2009 21:13:35
2 markiza: я не ображусь, якщо Ви будете писати "virtuoso" тiльки маленькими буквами... або будете просто видiляти жирним шрифтом (якщо, звичайно, знаєте як) :)
Ви ж в курсi, що Caps Lock прирiвнюється до крику, а я не глухий...
Тепер трохи iсторiї. Ви вже, напевно, забулись про нашу дискусiю по цiнах на Голосiєво, тому нагадаю: http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=3380&cpg=116 (раджу перечитати всю сторiнку, там же i пiдтвердження вiд Kicker по цiнах). Вас цiкавить двохкiмнатна, а менi потрiбна була трьошка - от i ще одна рiзниця в цiнi... ну та й ладно. До речi, конфуз у Вас трошки получився на наступнiй сторiнцi http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=3380&cpg=117 (з самого верху)... ну та й добре.
Тепер по темi. Так як Ви на цiй гiлцi пробiгом, раджу вiдмотати хоча б на кiлька сторiнок назад: http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4575&cpg=57 (наприклад, 5 знизу повiдомлення). Я не один мiсяць цiлеспрямовано критикував УМК (за затримку будiвництва, за погану роботу з iнвесторами i т. д. - було за що). Це перший об`єкт УМК i тепер компанiя виправилась. РобОти йдуть ударними темпами, цiна бiльш нiж конкурентноздатна, продажi успiшнi... а що ще iнвестору треба?
Я, купивши квартиру, не сховався в нору, а так же само цiлеспрямовано пiдтримую разом з колегами гiлку в живому станi. У мене є свiй вебсайт i я знаю не з казок, що таке хiти, хости i трафiк. Ви чули за рекламу "4 сезонiв" по телевiзору? радiо? в газетах читали? Я-нi. Так як (потенцiйнi) iнвестори крутяться в iнтернетi, треба гiлку тримати на достойному рiвнi.
Багато людей купили тут квартири в останнi днi, але мовчать. По-моєму, не зовсiм правильно, але це справа кожного. Я як спiввласник будинку маю повне моральне право хвалити свiй дiм, якщо вiн на це заслуговує. При цьому не "БудетТокаДаражать", а з аргументами i цифрами, поки що нiхто, крiм Вас, не жалiвся. Якщо будiвництво стане - я ж буду в числi перших, хто пiде з транспарантами :)
Крiм того, я був iнiцiатором групи iнвесторiв даного будинку. З кiлькома людьми ми досить давно переписуємось по електронцi або передзвонюємось. Декого я особисто направив останнiми днями на покупку. Будуть ще - теж рекомендуватиму. Є кiлька людей, яким не вистачає до покупки 10-15%...
Все взаємопов`язано, продажi-популярнiсть-цiна-темпи_будiвництва i поки є порох в порохiвницях i ягоди в ягодицях - а будiвництво йде - не бачу нiяких пiдстав бездiяльно сидiти i дивитись, як iншi нахвалюють альтернативнi об`єкти.
На цьому словi бувайте здоровi, далi з Вами не полемiзуватиму.
ALximik
01.07.2009 09:45:39
to капкан: ты я уверен абсолютно образгованный человек и понимаешь кто такие быки и медведи на инвестиционном рынке, вот ты медведь, а я бык - с этим ничего не сделаешь, в любом случае кто из нас выиграет, но мне квартира нужна для жилья и я как и virtuoso буду хвалить этот дом, но терять здравый смысл конечно не буду, если цены реально упадут например поставим дату 1октября 2009года еще больше чем на 5% то я пожму тебе руку и признаю собственную систему прогнозирования не верной!!!
Fobia
01.07.2009 11:01:25
2 йцукен: возможно и так. Была сегодня на стройке, смотрела двушки. Рабочие шастают, процесс идет, что не может не радовать. По словам Валерия, ремонт можно будет начинать следующей весной. Больше всего меня беспокоит, что стройка остановится. Также не очень впечатляют док-ты, а в остальном я практически созрела
polynuchka
01.07.2009 11:09:33
Scorsezo: Добрый вечер всем будущим соседям. Давно читаю форум и слежу за событиями.
Меня...
Не бачу сенсу переукладати договір. Відповідно до п. 1.5. Договору сторони зобов`язуються укласти основний договір протягом 90 календарних днів з моменту отримання продавцем акту прийому будинку в експлуатацію. А відповідно до п. 6.1. Договору Договір діє до моменту укладення основного договору. В положеннях про дію Договору відсутня прив`язка до конкретної дати. До речі щодо неустойки за прострочення здачі. Відповідно до статті 3 ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва" нарахування та виплата забудовником штрафних санкцій, передбачених договорами, та стягнення коштів, передбачених статтею 625 Цивільного кодексу України, на строк дії цієї статті не здійснюється. Тобто претендувати на отримання коштів за п. 4.2.3. Договору не доводиться)
Fobia
01.07.2009 11:40:37
И еще интересует такой вопрос - сколько реально они могут держать бронь на квартиру? а то полная сумма будет только через 2 недели, а квартиру терять не хочется((
virtuoso
01.07.2009 11:58:28
2 Fobia:
Ну цього Вам тут ніхто не скаже... вирішуйте у індивідуальному порядку з УМК.
Якщо дійсно переживаєте за те, щоб квартира не пішла (як це мені знайомо :) ) - то зробіть принаймні передоплату в тому розмірі, який зараз доступний.
І з другої сторони - якщо завтра підпишете договір, то по ньому термін проплати буде, скоріше всього, до 8 чи 9 липня. В самому крайньому випадку за прострочку проплати - 0.1% в день, тобто, скажімо, за недоплачених 100 тис грн і п`ять днів прострочки (з 8 по 13 липня) Вам буде нараховано аж додаткових 500грн. У найгіршому випадку.
Пробуйте вирішити полюбовно.
Fobia
01.07.2009 12:08:46
virtuoso, спасибо за ответ )
ОхотНИК
01.07.2009 12:48:40
Ладно, убедили. Подьеду в УМК решать. Отпишусь. Как раз евро на подьеме, может и правда время.
Йцукен - что за паркинг рассказали? Есть еще в продаже?
Kicker
01.07.2009 15:22:14
Искренее поздравляю Вас, virtuoso, с покупкой! Я очень надеюсь, что у Вас с домом все будет хорошо :) Зашел пробегом - работы у меня много, сюда захожу редко. Жаль, что мы с Вами не будем соседями - Вы знаете, я уже в Голосеево. Но цена здесь и вправду хорошая, поэтому если достроят дом (чего Вам и всем инвесторам желаю), покупка оптимальнейшая. Кстати, Вы знаете, markiza и меня записала в агитаторы (только МЖБ, а не УМК), такой смешной человек :) Не обращайте на нее внимание - пишете вы всегда логично (впрочем, как и я :))