ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

йцукен

йцукен

01.07.2009 15:30:21

2 ОхотНИК

паркинги есть, но в цене двигатся по паркингам не хотят.... :( может и внатуре покупателей много и они себя сейчас уверенно чувствуют...

Цитувати

virtuoso

virtuoso

01.07.2009 16:41:15

2 йцукен: тобто зараз можна паркінг купити тільки по повній ціні, тобто 192.000?
Навіть при 100% одноразовій проплаті?
Я ще тиждень тому брав по 144.000...

Цитувати

йцукен

йцукен

01.07.2009 16:43:43

2 virtuoso

я не знаю какая цена вместе с квартирой, я квартиру давно купил.... сейчас хочу просто купить ещё паркинг....

Цитувати

Капкан

Капкан

01.07.2009 17:28:58

ALximik: to капкан: ты я уверен абсолютно образгованный человек и понимаешь кто такие быки...

Ну какой же вы бык, если вам квартира нужна для жилья. Я может и медведь. Жить у меня есть где. Упадут хорошо цены - расширюсь. А особой нужды, чтобы сейчас переплачивать нет. Октябрь не показатель. Вот зиму перезимуем, и будем посмотреть.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

01.07.2009 18:54:01

А хто в курсі, чи забрав-таки Черновецький у Л-Груп їхніх 4 гектари по Трутенко, 32? В лютому цього року не вийшло, а мАла історія продовження?
Там планувався торгівельно-розважальний центр і нібито вже і документація була готова...
Якби центр збудували, не треба було б їздити в Магеллан... ближче ж нічого поки що нема.

Знайшов тільки, що по Трутенко, 32 тепер будують тролейбусне депо (перенесене з Великої Васильківської): http://www.picatom.com/9/TrollDepoNew-1.html (на схемі виділено синім кольором). Але територія явно більша за 4 гектари, там так як би 11 гектарів...
Так що нас чекає в перспективі - тролейбус чи ТРЦ?

Цитувати

йцукен

йцукен

01.07.2009 19:20:41

2 virtuoso

если вы о продуктовом магазине то 500 метров от дома большой магазин сети Перекрёсток

Цитувати

virtuoso

virtuoso

01.07.2009 19:46:18

Та не тільки в продуктах справа... В окрузі там, крім Саксона, нічого немає.
Кінотеатр, більярд, боулінг - найближче очевидно в Магеллані...
Оця нежила зона навколо не дуже надихає, хоча зі здачею метро там, напевно, повиростає все як гриби.

Цитувати

йцукен

йцукен

01.07.2009 20:04:43

2 virtuoso
я бы переживал об этом если бы это был единственный новый дом в этом районе, а так как рядом строится ТММ, Васильковская, 32, и Лико - Холдинг то через годика 2 в этом районе сдастся добрый десяток больших и новых домов, а это значит что быстро построят какой нибудь ТРЦ по типу Аладина, Магелана, Каравана... отделы планирования девелоперов не зря зарплаты получают. Я об этом думал ещё когда планировал только покупать квартиру, и если бы рядом не было перечисленных строек то я наверное в Четырёх сезонах не покупал бы.... кстати на сайте Аркады 1к квартир уже почти нет, ни на правом ни на левом берегу

Цитувати

virtuoso

virtuoso

01.07.2009 20:29:47

Там взагалі-то навіть за "4 сезонами" вздовж Трутенко ще багато будинків буде - уже вся військова частина розділена на 4 куски, проекти теж готові місцями...
Але це все у середньостроковій перспективі, а от у короткостроковій поки що нічого не видно...
Хоча в будь-якому випадку, інвестиції в нерухомість не є такими швидкими. Будемо надіятись, що до моменту завозу меблів у квартиру ситуація в районі зміниться :)

Цитувати

Fobia

Fobia

02.07.2009 07:15:23

Там уже есть депо тролейбусное

Цитувати
<< 127 128 129 130 131 ... 579
Архів