ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

йцукен

йцукен

16.07.2009 20:19:49

предлагаю всем ещё раз изучить документы выложенные на этом форуме УМК 30.01.09 согласно ним общая стоимость строительсва дома 247 млн. из них чуть более 33 млн. проинвестировал УМК (личные и кредитные), 151 млн на 30.01.09 проинвестировали мы с вами.... для завершения строительства нужно было 62 млн. это я не для обсуждения а просто для освежения памяти перед собранием

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.07.2009 21:22:23

йцукен, хороша ідея! Щоб довго не шукати, скажу, що це сторінка №39.
Тільки що переглянув ще раз, знайшов кількох сусідів - давненько вже не чути...
TIGR, arber, Voldem, OVOD, Echte, Dima2306, MIR80, Artemius, антикризис, invest_or, pztv, Att, wik, KVika, BRS, ВасилийИванович, Natalu, TANIA85, СеменПетр, Nick, Eleno4ka, убийцаэфира, Kievlyanin, амсчыам, Noel, СеЛяВи, index, Milos, btp, Finn, Алекс2, ипташ, СекцияЗ, Карина, реалист1, DSh, bdfy, андрей777, Sandra, Brom, dimofej, WIT, Nazni, egor, helen555, Sikiri, ЗлатаР, LKL ..... - на зустрічі 25 липня о 12.30 будете? Чи є інші ідеї?

Цитувати

йцукен

йцукен

16.07.2009 21:40:50

решил почитать о состоянии домов "конкурентов" претендующих на бюджетные средства вместе с УМК... начал с КГС оба дома уже "под здачей" но самое смешное что на строй площадке Осокорки-9а дом 1 я наткнулся на колективное письмо которое привожу тут полностью ht tp://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4662&cpg=2
Президенту АТХК «Київмiськбуд»
Пану Шилюку П. С.

iнвестори ж/б № 1 Осокорки 9-А
- iнвестор 1
- iнвестор 2

Заява

Шановний Петро Степанович!

Приймаючи рiшення про купiвлю квартир в ж/б № 1 Осокорки 9-А (строк введення в експлуатацiю 30.09.2009 р.) важливу роль зiграли бiльш високi характеристики фасаду.
Вiдповiдно до технiчних характеристик будинку заплановано встановити вентильовану фасадну систему «Краспан».
На даний момент рiшення по фасадам переглянуто i на нашому будинку здiйснюється монтаж «мокрої» фасадної системи. В зв’язку з цим просимо надати специфiкацiю матерiалiв i робiт та вартiсть 1 кв. м. вентильованої фасадної системи «Краспан» i «мокрої» фасадної системи, монтаж якої зараз здiйснюється.
Також просимо компенсувати iнвесторам рiзницю iз розрахунку площi фасаду пропорцiйно купленим квартирам.

З повагою

iнвестори ж/б № 1 Осокорки 9-А
iнвестор 1
iнвестор 2
з. ы. ржал пол часа :)

Цитувати

PG1693

PG1693

16.07.2009 22:19:58

йцукен : ocь і вам підказали що робити:) Обклейте паркани навколо свого об. єкту зверенням до УМК щоб не економили на фасаді, а то затягаєте їх по садах!

Цитувати

PG1693

PG1693

16.07.2009 22:22:09

по судах звичайно:)

Цитувати

Val_O

Val_O

17.07.2009 04:43:47

Приветствую. Нашел в архиве это фото (пр. Победы 131). На нем хорошо видна технология монтажа вентилируемого фасада. Рассмотрите его внимательно. По моему мнению, у вас возможна УЖЕ только "мокрая" щтукатурка. Поищите настоящих специалистов по вентилируемым фасадам и покажите теперешние фото дома. У УМК честного ответа все-равно не получите. А если будете обращаться, спрашивайте какой будет утеплитель- пенопласт или минвата. Против пенопласта еще возможно повоевать. Успехов...

Цитувати

matinale

matinale

17.07.2009 06:49:43

Val_O, расшифруйте, что Вы имеете ввиду?

Насколько я знаю, профили для вентилируемого фасада крепятся как на панель, так и на кирпич. Под профилем закладывается утеплитель, далее на профиль устанавливается плитка. С чего Вы решили, что у нас УЖЕ невозможен вентилируемый фасад?

Цитувати

matinale

matinale

17.07.2009 07:02:25

virtuoso: до речі, matinale, пропоную на місці оглянути, як там ситуація під землевідведення...

Ок! покажу Вам место под моими окнами как раз для детской площадки с горками )))

Цитувати

ОхотНИК

ОхотНИК

17.07.2009 08:30:56

а где Admin_UMK? Столько вопросов - полный игнор. Кого-то хотят поиметь?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

17.07.2009 10:24:15

Останнім часом у нас на форумі з`явилось досить багато негативу (можливо, безпідставно і в деяких випадках внаслідок провокацій).
Уточню наступну інформацію: будинок на досить високій стадії готовності і роботи (принаймні монолітні) йдуть активно.
На сьогоднішній день залишились нерозпроданими:
65 (із 92) трьохкімнатних (тобто приблизно 65 млн грн)
53 (із 147) двохкімнатних (тобто приблизно 37 млн грн)
і кілька однокімнатних, а також паркомісця, ряд пентхаузів і багато офісних приміщень
Оцих грошей достатньо на завершення будівництва і доведення його до толку.
Крім того, по заключених контрактах далеко не всі гроші проплачені. Дехто ще не встиг (новий контракт), дехто в розстрочці, дехто просто заборгував, бо не може або не хоче.
Давайте виправимо ситуацію по мірі можливості - я, наприклад, паркінг в розстрочку збираюсь виплачувати з випереджуванням графіку.
Це щоб трохи більше конструктиву.
Зустріч не тому, що у нас караул і все погано, а для вияснення ситуації (в кінці-кінців раз в 3-4 місяці вартує гуртом зібратись і обговорити поточні запитання).
Я на кілька днів від`їжджаю за кордон, але до 25 точно буду :)

Цитувати
<< 167 168 169 170 171 ... 579
Архів