StanS
19.07.2009 16:36:12
еще раз второй дом и "готовый" садик
StanS
19.07.2009 16:51:12
и еще раз секция Г
StanS
19.07.2009 16:56:00
прошу прощения. оказывается, последняя фотография дважды запостена
StanS
19.07.2009 17:32:49
сравнительный анализ показал, что за неделю с внутренней стороны немного поработали каменщики, а монолит движется очень и очень медленно
наблюдатель28
19.07.2009 17:55:35
не хотел говорить то что заметил ещё на прошлой неделе, последние 7 дней по монолиту нет НИ ОДНОГО ИЗМИНЕНИЯ
virtuoso
19.07.2009 19:09:27
Всім привіт,
Дякую StanS за чисельні і якісні фотографії.
Потратив близько години на вивірення їх щодо попередніх версій. Погрався з контрастом, щоб візуалізувати арматуру на фоні яскравого неба, поробив масштабування із накладанням шарів... змін у монолітних роботах порівняно із 15-м липня (4 доби напередодні) справді не виявив аж ніяких.
Замість того, щоб впадати у паніку і дати пару гнівних опусів на форум, вирішив проаналізувати ситуацію. Викладаю мікроаналіз тут на обговорення для сусідів - давайте подискутуємо. Зараз підуть схеми :)
virtuoso
19.07.2009 19:13:58
Виходив я із тих позицій, що роботи на об`єкті ведуться в першу чергу з фасадної сторони (тобто з Трутенко), а зокрема на крайніх пілонах (ті, які видно з землі).
Це, по-моєму, зрозуміло - треба показати, що роботи ведуться (мало хто заходить зі сторони двору), і ведуться активно (крайні пілони добре видно із землі, а ті, що всередині будинку - їх не помітно через велику висоту 22-го поверху). Щодо черговості монолітних робіт претензій немає ніяких - навіть на базарі зверху кладуть найбільш рум`яні яблука.
virtuoso
19.07.2009 19:19:21
Тепер значиться схема секції Г. Червоним кольором позаливав елементи моноліту, яких не видно ззовні, із землі. Площу цих елементів визначати не берусь, але, думаю, що це не менше, ніж 50% від площі усіх елементів моноліту в секції.
Значить (по моєму скромному аналізу) ситуація може бути дуже буденною: зараз заливають "червоні" монолітні елементи. Це пояснює ряд явищ:
- кран рухається, люди наверху бігають, а прогресу не видно уже кілька днів. Насправді він є, але його треба оцінювати з висоти пташиного польоту;
- зразу ж після заливки підлоги пентхауза почали кріпити зовнішні пілони, щоб показати - ага, а ми уже стіни 22-го поверху робимо!!! Пам`ятаєте, як ми дивувались тиждень тому з темпів монолітних робіт? Оце зробили те, що видно знадвору, а тепер ще з тиждень - днів десять будуть робити те, що ззовні не видно.
Тому я не здивуюсь, якщо ми ще якийсь час не побачимо ні одного нового пілона. Я б почав нервуватись, якщо б кран зупинився. Або якщо через 2 тижні не почнуть підготовку до заливки підлоги останнього поверху...
virtuoso
19.07.2009 19:24:38
Ну і на всякий випадок прикладаю і схему секції Ж. Червоним - знову ж таки - залиті ті елементи, яких ззовні не видно. Оцих елементів у одній секції, по-моєму, приблизно стільки, скільки на одному поверсі типової свічки (який заливався близько тижня навіть у кращі часи на об`єктах Київміськбуду).
Я кончил (с). З УМК мені безплатний коктейль у Саксоні :)
Буду вдячний за конструктивну критику.
19.07.2009 19:42:20
чего спорить, 26.07.09 ровно 20 дней которые убийцаэфира просчитал как темп строительства одного этажа... так что как раз 25 числа и посмотрим выдерживается ли темп....
кстати сейчас знаю точно один человек собирается 2к в нашем доме брать (он уже в УМК был...) и скорее всего прийдёт на собрание послушать как идут дела... кстати с его слов "2к почти не осталось, в УМК сказали" :)
никто про результаты конкурса пятничного ничего не слышал?