StanS
16.07.2009 08:29:27
Лично я хочу после встречи увидеть, а еще лучше - получить на руки график работ. ГВ очень уверенно рассказывал, что в декабре будет сдача дома, но текущий ход строительства этому вряд ли способствует.
phantom
16.07.2009 08:32:08
Давайте зустрінемось, наприклад, 25 липня, як мінімум - познайомимося із інвесторами, які нещодавно придбали квартири (маю на увазі активних інвесторів, які все таки виявлять бажання зустрітися) та обговоримо теми, що всіх цікавлять, ну і побачимо чи привезли цеглу як обіцяв ГВ, а як максимум - вдруге спробуємо розпочати офіційний діалог з УМК (1-ий раз, нажаль, виявився невдалим). Virtuoso додавайте мене до свого переліку :-).
надеюсьналучшее
16.07.2009 08:37:25
Я бы несоветовал обращаться в общество защиты прав потребителей и остальные организации. Так-как нигде не прописано ничего конкретного, а фасад темболее.
2 virtuoso: если вдруг недай Бог встанет стройка снова, из-за фасада или других вопросов, а темболее по нехватке денег (ввиду предполагаемой антирекламы)- врядли она восстановится вскором времени снова.
А Вы подумали о людях которые ждут свои квартиры, уже более полутора лет, и живут в стеснённых условиях или снимают жилье (некоторые люди, а в чаности я купил квартиру не по скидке, а по полной цене и кредит у меня в долларах, что увеличивает стоимость квартиры и переплату за метр).
Вам на данном этапе сложно представить то чуство безысходности и отчаянья во время ступора.
К примеру свачки на Троещине с вентилируемым фасадом, а толку!!!
Лучше ЖИТЬ в оштукатуреном доме чем ЖДАТЬ с вентилируемым фасадом.
virtuoso
16.07.2009 08:55:45
йцукен: 2 virtuoso
я могу прийти до 1 августа, потом не будет в киеве... хотя не совсем...
Цілі зустрічі:
1. познайомитись сусідам очно, а не віртуально.
2. обмінятись телефонами для того, щоб не вивішувати негатив на форумі і без толку не лякати людей.
3. скласти письмове звернення в УМК для уточнення технічних параметрів будинку, які нас цікавлять. Поки багато квартир ще залишаються непроданими, зазивалки типу вент. фасад і т. д. залишаються, а значить треба їх зафіксувати документально. Во ізбєжаніє :) Краще перестрахуватись - я не виключаю варіант, коли в останні 2-3 місяці перед здачею будинку буде зроблене вольове рішення і виконається закупка бюджетних матеріалів для усього (а що - квартири уже продані, а проект поміняється для виробничої необхідності).
4. гуртом перевірити стан об`єкта на момент зустрічі. Ліфти хто-небудь уже бачив, які вони? А живих каменщиків?
5. Різне :)
Попередній перелік учасників: беркут, matinale, Fobia, Natallia, StanS, polynuchka, AROMATOV, Ludmila, vik1405, йцукен, phantom, virtuoso (та інші, хто читає, але не признається, а також ті, хто буде на об`єкті випадково - по вихідних там людей багато, а також члени сімей).
Погоджуюсь на пропоновану дату 25 липня, субота.
virtuoso
16.07.2009 09:07:43
надеюсьналучшее: Я бы несоветовал обращаться в общество защиты прав потребителей и остальные организации....
2 надеюсьналучшее: В Товариство ми звертатись зразу навряд чи будемо, але якщо не буде адекватної відповіді від УМК, треба застосовувати симетричні заходи. Антиреклама, як я написав - у самому крайньому випадку.
Ми не збираємось покращити будинок, а хочемо пересвідчитись у тому, що виконається те, що нам було обіцяно. Диму без вогню не буває - раз і на будмайданчику, і в Меридіані тоскливо відводять погляд при розмовах за тип фасаду - значить ситуація вимагає вияснення.
Фасад - це не просто краса і дурне витрачання грошей, а якість утеплення, мікроклімату у Вашій квартирі, необхідність установки кондиціонерів у Вашій квартирі, наявність грибка на стінах, вірогідність того, що штукатурка буде опадати на наші з Вами голови і т. д.
Зараз проблем з фінансуванням немає, а якщо вони будуть, то ми можемо зустрітись ще раз і гуртом вирішити, що нам важливіше - в`їхати через місяць у бюджетний варіант чи почекати пів-року і мати достойний будинок.
Нам були дані певні обіцянки, і так як у нас не Німеччина, то мусимо контролювати, щоб ці обіцянки було виконано. А якщо декларувати готовність прийняти будь-що, "аби було", то це тільки простимулює відповідні дії зі сторони УМК і Меридіану - не переживайте, форум уважно читають там і там.
virtuoso
16.07.2009 10:13:59
Дзвонив на об`єкт, Валерію Валентиновичу.
Попередньо домовились на наступну суботу, 25 липня (краще під час обідньої перерви, тобто початок на 12.30-13.00). Він повинен бути (в крайньому випадку буде хтось делегований). Зможемо обговорити технічну сторону запитання на місці, а заодно пересвідчитись.
Будемо запрошувати представників УМК?
Ludmila
16.07.2009 10:28:15
Запросити УМК можна і потрібно, але чи прийдуть... По попередніх зустрічах на будмайданчику завжди були тільки представники МЕРИДІАНУ, а в УМК знаходилися дуже поважні причини наші зібрання ігнорувати.
Якщо хочете зустрічатися з УМК, то цю зустріч краще призначати на робочий час в офісі УМК, узгодивши безпосередньо з ними.
Cofiko
16.07.2009 10:43:33
Добрый день. Можно узнать, где именно Вы собираетесь? Спасибо.
virtuoso
16.07.2009 11:00:54
Думаю, що біля входу на об`єкт зі сторони Трутенко буде оптимально (орієнтовно там, де міні-парковка).
Не можемо вимагати в УМК, щоб хто-небудь з їхньої сторони з`явився на зустріч в неробочий час, так що це нехай залишається на їхній розсуд. Буде хтось - прекрасно, не буде - обговоримо усе в дружній обстановці і подамо їм листа.
Cofiko
16.07.2009 11:09:41
Спасибо. Обязательно скажу мужу (инвестор 3к. квартира-корпус А), если будет в городе - присоединится.