ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

matinale

matinale

21.07.2009 08:20:12

virtuoso:
Я щось так і подумав, matinale, що Вам цікаво буде :)
Якщо не помиляюсь,...

Ага! Хочется быть здоровым и дожить до глубокой старости )))

Когда видишь химический состав продуктов питания, вредные примеси в стройматериалах и материалах для отделки, обилие нефтепродуктов в косметических средствах даже для детей!!! то хочешь-не хочешь, а становишься осторожным и переборчивым. Потому что выбор на самом деле есть, просто нужно знать нюансы и читать состав )))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

21.07.2009 08:21:49

Я пробував вникати в ту схему, і затруднення очевидно можуть виникнути ще на першому етапі - при відборі людей, які можуть купити житло даним чином.
Потім держава виплачує 30% вартості, а інвестор - решту 70%, є обмеження по площі квартири і кількості жильців... нюансів багато.
Головне, що наш об`єкт конкурс пройшов, а це додатковий ПЛЮС для УМК і для будинку.

Цитувати

aaa

aaa

21.07.2009 08:33:42

matinale: Если не трудно, объясните плиз, под какой процент ГИУ будет кредитовать все эти стройки?

14.6%
Тут цікаво інше, навіщо платити 100 % від вартості квартири якщо можна 30 % решту в кредит під 14,6 %, а залишок власних коштів наприклад на депозит. При цьому вартість 1 кв. м. 2-ки буде значно нижчою, ніж безпосередньо в УМК? Доречі, можливо необхідно ставити питання перед УМК про перерахування вартості квартири інвесторам, які в липні 2009 року уклали інвестиційні договори?

Цитувати

йцукен

йцукен

21.07.2009 12:26:38

никакого кредитования не будет, деньги будут направлятся застройщикам напрямую за покупку квартир "очередникам"

Цитувати

matinale

matinale

21.07.2009 12:34:33

Все сходится. Очередникам сейчас как раз и предлагают программу 30х70 (та, что раньше была 50х50). Только нала у очередников в данных условиях нету, вот их и прокредитуют.

Цитувати

убийцаэфира

убийцаэфира

21.07.2009 18:55:43

21.07.09 что это за хрень посреди крыши?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

21.07.2009 19:19:57

aaa:
14.6%
Тут цікаво інше, навіщо платити 100 % від вартості квартири якщо можна...

aaa, вибачайте - буду знову з Вами сперечатись :)
Не впевнений, чи бачили Ви Постанову №140 (можна качнути тут: http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=2012 )
Згідно з останнім пунктом вказаної постанови, кредитна ставка "... встановлюється у розмірі облікової ставки Національного банку України плюс два відсотки"
Облікова ставка НБУ з 15 червня ц. р. становить 11%, тобто кредитна ставка у мене виходить 13%. Звідки Ви взяли 14.6%? Впевнений, що з якихось серйозних джерел, тому давайте дискутувати. Але це все заспів, приспів буде далі.

Ну для чого Ви знову наводите паніку на гілці? :)
Ніхто перераховувати вартість квадрата не буде, і на компенсацію претендувати марно. Можете самі спробувати отримати житло по схемі кредитування, прийдеться пройти наступні етапи:
- довести, що Ваша сім`я отримує разом не більше, ніж 4 середніх Київських зарплати
- довести, що Ви знаходитесь на квартирному обліку як такий, що "потребує поліпшення житлових умов", а також те, що Ви повинні отримати житло у першочерговому порядку
- якщо у Вас сім`я, припустимо, з трьох чоловік, то претендуєте Ви на житло не більше, ніж 73 м2 (тобто по площі це ще не двушка, а велика однушка)
- Ви сплачуєте 70% вартості (так-так, не 30, а 70!), решту покриває держава
- ходите з відром документів по різних установах
--- і в кінці-кінців дізнаєтесь, що у "4 сезонах" однокімнатних вже немає. А їх уже на сьогодні буквально на пальцях рук можна порахувати.

Весело, правда? Що ж тут перераховувати, компенсовувати? Та і поки пройти всю бюрократію, продадуться усі квартири не тільки в будинку №1, а і в №2 (той, який на стадії фундаменту зараз).
Якщо у нашому будинку хтось по цій схемі купить квартиру, то я съем свою треуголку :)

Можливо, я занадто категоричний, але ці всі розмови ІМХО словоблудство.
А так як очевидно, що через високу специфічність цього кредитування тут на форумі (в т. ч. у сусідніх гілках) ще не писали спеціалісти в цій справі (я теж не спеціаліст :) ), то це швидше навіть розмови про кажущееся отражение кажущейся луны.
Двушки по 7 тисяч у нас продаватись не будуть хоча б тому, що вони прекрасно продаються по 10 тисяч.

Вибачайте знову - не стримався :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

21.07.2009 19:25:30

убийцаэфира: 21.07.09 что это за хрень посреди крыши?

а можете викласти фото на якийсь файлообмінник? Тут воно обжато так, що практично нічого не видно.
P.S. сьогодні близько 14.30 пролітав майже над нашим будинком, дуже шкодував, що немає з собою бінокля. Рух наверху був і досить багато, але деталей не роздивився.
Можливо, по дорозі назад у п`ятницю вдасться :)

Цитувати

убийцаэфира

убийцаэфира

21.07.2009 19:52:07

деньги будут кидать застройщикам напрямую с Ощадбанка, под залог квартир... (неудевлюсь если новые инвесторы сообщат через недельку что платили за квартиры уже на счёт УМК в Ощадбанке)....
потом типа государство изыщет средства и выкупит квартры у Ощадбанка и перед выборами Президента Украины вся в белом будет раздавать ордера льготным категориям граждан...
З. Ы. кстати кроме условия по 70% готовности второе условие конкурса было срок сдачи не позднее 25.12.2009 года

Цитувати

Yulia80

Yulia80

22.07.2009 06:26:43

virtuoso: Ну і на всякий випадок прикладаю і схему секції Ж. Червоним - знову ж таки - залиті...

virtuoso, так а Вы какую планировку купили? в какой секции

Цитувати
<< 175 176 177 178 179 ... 579
Архів