virtuoso
22.07.2009 08:46:14
Yulia80:
это которая желтая 3В планировка?
Там такой коридорчик еще перед холлом?
Балконов...
вона сама :)
А взагалі без мене мене женили - з моїх вікон супутників не видно, але по-моєму, краще закинути тарілки на дах, ніж псувати фасад будинку і огляд сусідам...
Voldem
22.07.2009 09:10:08
Я тоже за коллективную спутниковую антенну. На фасаде одних только кондиционеров будут сотни.
StanS
22.07.2009 10:55:44
2 надеюсьналучшее: вот только что увидел рекламу скидок, так что может где-то уже и сняли, но кое-где еще и осталась.
йцукен
22.07.2009 12:54:06
неужели они уверены в том что и без скидки продажи будут......
StanS
22.07.2009 13:10:53
как я уже писал, я не нахожу подтверждения, что УМК сняли рекламу скидок, так что даже не знаю, как ответить на этот вопрос
virtuoso
22.07.2009 15:37:00
Voldem: Я тоже за коллективную спутниковую антенну. На фасаде одних только кондиционеров...
Якщо назбирається достатня кількість бажаючих і при умові, що до цього моменту ми доживемо, то організацію колективного доступу до антени можу взяти на себе :)
Прошу не плутати з кабельним телебаченням - тобто у даному випадку більшість каналів буде блокована, а це уже буде запитання до кожного конкретного абонента, як він вирішує розкодовувати сигнал.
За кондиціонери повністю з Вами погоджуюсь. Хоча верхні 5 поверхів можуть запросто ставити зовнішні блоки на даху і не чіпляти нічого на стіну (хто нижче 18 поверху, це теж можливо, але треба потужні - і дорогі - компресори).
Це ще до переваг верхніх поверхів...
BARBOS
22.07.2009 16:11:22
virtuoso, добрый день а какой у вас этаж, если не секрет? можна ли с вами как-то связаться?
йцукен
22.07.2009 17:12:31
2 virtuoso
вы знаете что такое головная станция, домовой усилитель с дистанционным питанием, каналы конвертации, СК каналы и затухание сигнала в сети?
кроме этого если вы сможете всё это смонтировать на техэтаже в вентилируемой комнате, заземлить, запитать и закрыть на замок от любителей цветных металов, сделать разводку по стоякам и подключить абонентские ответвители к УАРам то я лично поставлю вам литр Хенеси ХО :)
PG1693
22.07.2009 17:33:57
virtuoso : ”Це ще до переваг верхніх поверхів... ”
Я цю перевагу відчув на своїх ногах:). Більше 10 років тому я купив собі квартиру в будинку в якому не працював ліфт. Під час купівлі я на це увагу не звернув і ні в кого про ліфт не питав(: А потім виявилося, що в ліфті зламалася якась важлива деталь, якої не було для заміни. Майже рік я ходив пішки... до чергових виборів.
А в новому будинку ця перевага ще більша:)
virtuoso
22.07.2009 21:31:11
Цими днями не можу так оперативно відповідати на форумі, тому зараз спробую це зробити для всіх гуртом :)
2 BARBOS: дивлячись для чого будете зі мною зв`язуватись :)
Якщо хочете допомогти матеріально, то я просто вкажу номер банківського рахунку. Для всіх інших випадків прошу скинути месагу на lokinter(гав-гав)yahoo.com, якщо буде потрібно, то пізніше зідзвонимось.
2 йцукен: все, що Ви перечислили, я знаю недостатньо добре, щоб організовувати колективний доступ на весь будинок. Щоправда, порядної тарілки з порядним квадро-LNB (наприклад, Pauxis), а також кількох мультисвітчів достатньо буде для комфортного перегляду каналів на будь-якому супутнику для, скажімо, 15 абонентів (це, звичайно, з урахуванням одночасного використання транспондерів з різною поляризацією). На більше я не підписуюсь, тому що, як писав 5-6 сторінок тому, це або капітальні вкладення коштів, або стаття КК. Тоді ж я і писав, що з сусідами готовий поділитись (а також інвестувати певний час у розвиток ідеї). Більше 15 сусідів - навряд чи здорова ідея, бо почнуться різні інсинуації :)
2 PG1693: у кожній секції як мінімум 3 ліфти. Я цілком усвідомлюю те, що спочатку вони можуть і будуть працювати з певними перебоями. Але я ніколи не говорив, що мені нема де жити і треба заїхати в будинок ще позавчора. Зараз, до речі, живу на 15 поверсі і абсолютно комфортно себе почуваю... У верхніх поверхів є, звичайно, і свої мінуси... тому і квартири там коштують дешевше.
У Парусі на Лук`янівці, до речі, верхні поверхи цінуються на 1000 євро/м2 дорожче, ніж середні, а у "сезонах" навпаки... декому це на руку, наприклад, любителям висоти.