virtuoso
22.07.2009 06:46:12
2 Yulia80: я в секції Ж, у квартирі, яка орієнтована на схід-захід (та, що поряд з секцією А).
StanS
22.07.2009 07:05:21
2 virtuoso: а как же спутниковое телевидение? вам же оттуда ничего хорошего не достать? это я к тому, что Вы же сами карту выкладывали с ориентиром на самые популярные спутники ;))
matinale
22.07.2009 07:21:38
StanS, у virtuoso трешка. Двухсторонняя. Как раз половина окон выходит на запад.
matinale
22.07.2009 07:24:47
http://kiev.pravda.com.ua/news/4a66bb1524b1f/
Только б они выполняли этот свой план. Пока наблюдается только хаотичная застройка города.
StanS
22.07.2009 07:32:06
2 matinale: из трешки секции Ж красная и зеленая стрелочки точно перекрыты вторым домом, как и некоторые синие. хотя это, наверняка, очень сильно зависит и от этажа.
а по поводу плана, то, скорее всего, мерия и берет 5 месяцев, чтобы пособирать денюжки от всех заинтересованных сторон, чтобы всю эту хаотичность внести в ген. план застройки города, а тех, кто денюжку не принесет из плана просто вычеркнут под предлогом недостатка площадей для дорог, зеленых зон и пр.
надеюсьналучшее
22.07.2009 07:50:24
Кстати, УМК больше не афиширует скидку 25% (нет в бегущей строке и на странице новостройки). Возможно они её убрали вовсе.
StanS
22.07.2009 07:54:10
хм, а я только что видел бегущую строку с нашим домом и 25% скидкой. при открытии закладки НОВОСТРОЙКИ сразу после "Адмирала" идет наша реклама. А на сайте и раньше про акцию ни слова и не было указано.
надеюсьналучшее
22.07.2009 07:58:25
Странно, открывал окон шесть и нигде не встречалась. А на странице новстройки - действительно убрали.
Yulia80
22.07.2009 08:01:30
virtuoso: 2 Yulia80: я в секції Ж, у квартирі, яка орієнтована на схід-захід (та, що поряд...
это которая желтая 3В планировка?
Там такой коридорчик еще перед холлом?
Балконов там неслабо:) А в целом планировка хорошая!
только непонятно, насколько комнаты прямоугольные...
Мне лично нравится, когда форма комнаты приближена к квадрату:) но это личное.
Для жизни (расстановки мебели, вещей) часто удобнее как раз прямоугольные комнаты.
aaa
22.07.2009 08:07:15
virtuoso:
aaa, вибачайте - буду знову з Вами сперечатись :)
Не впевнений, чи бачили...
В мене складається таке враження, що у Вас є дві позиції - Ваша і неправильна.
Порядок на який Ви посилаєтесь:
"1. Цей Порядок визначає механізм надання державної підтримки в будівництві (придбанні) доступного житла та забезпечення ним громадян (далі - державна підтримка).
Державна підтримка передбачає сплату за рахунок бюджетних коштів 30 відсотків вартості будівництва (придбання) доступного житла та/або надання уповноваженим банком пільгового іпотечного житлового кредиту (далі - житловий кредит). "
далі "п 6. Замовник будівництва доступного житла укладає з громадянином та уповноваженим банком договір про будівництво доступного житла, підставою для чого є документ про попередню згоду уповноваженого банку на надання громадянину кредиту на суму, що відповідає вартості житла, за винятком 30 відсотків вартості житла, що сплачує держава, або довідка уповноваженого банку про наявність на поточному рахунку громадянина власних коштів у сумі, що відповідає вартості житла, за винятком 30 відсотків вартості житла, що сплачує держава."
Тобто згідно з постановою є варіанти коли 30% платить за квартиру держава решта пільговий кредит за цікавою вартістю.
Крім того "Протоколом наради у Прем`єр-міністра України, яка відбулася 18.06.2009, Мінрегіонбуду разом з іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади та Державною іпотечною установою доручено підготувати та подати Кабінету Міністрів України узгоджений проект рішення Уряду про розподіл 2 млрд. гривень, які спрямовуються на придбання квартир у будинках із ступенем готовності більш як 70 відсотків для громадян, що мають право на отримання житла та/або на пільгове кредитування за рахунок коштів державного бюджету, з визначенням категорії громадян, відсотків державної підтримки, порядків її реалізації та механізму відбору громадян."
Так що все тільки починається.