ЖК "Зелений острів", Шевченківський р-н, вул. Танкова 1 (Ковальська)

inco

inco

19.04.2012 11:05:24

serg: inco, большое спасибо за оперативный ответ!
Но все-таки:
- Возможность досрочной...

с 29/03 на основании просьб инвесторов про уточнение данного вопроса был внесен пункт 4.4 со следующей формулировкой
"Сторони погодили, що iнвестор може здiйснювати дострокове внесення коштiв (оплату з випередженням встановлених Сторонами строкiв платежiв) за даним договором. У такому випадку, сума коштiв, що була сплачена (внесена) Iнвестором понад розмiр частини вартостi Об"єкта, що пiдлягала оплатi у вiдповiдний строк, зараховується як оплата частини наступного платежу за поточною цiною на дату оплати згiдно з Умовами Договору. Дострокове внесення коштiв за даним Договором не є порушенням Iнвестором строкiв виконання його грошових зобов"язань за цим договором"
Данные изменения были доведены до всех менеджеров продаж. Если к Вам по какой то причине после указанной даты попал договор без данного пункта - прошу про это сообщить с указанием места его получения, для оперативного вмешательства с целью устранения данного несоответствия.

Прописано таким образом, потому что данный срок определен решением компании. Мы не увидели возможности прописать все форс-мажоры. Данный продукт наделен именно такими характеристиками, потому что они устраивают сторону предлагающую данный продукт - Сторона соглашающаяся на данные условия - на них соответственно либо соглашается либо нет. Как происходит до сего момента и какую политику исповедует компания я написал - как будет в будущем не подскажет никто.

По продукту платной рассрочки компанией принято решение о пилотном внедрении данного продукта на озвученных условиях. Цена фиксируется с привязкой к курсу доллара (в более ранних сообщениях я про это отмечал. На данный момент принято решение, что пороговое изменение курса, с которого производится пересчет составляет увеличение официального курса на 2%) Все условия будут опубликованы на сайте в ближайшее время. На данный момент в пилотном режиме отрабатываются договора с первыми клиентами.
Хочу отметить что не совсем понятен скепсис содержащийся в последнем абзаце. Сторона продавец определяет желаемые условия продажи товара, сторона покупатель соглашается либо не соглашается с данными условиями. Сторона продавец вправе формировать те условия которые считает нужными, предлагая тот или иной способ продажи товара - никто, никого, ни к чему не принуждает. Исходя из этого прошу и оценивать позицию продавца - его позиция не плохая, не хорошая, не справедливая, не несправедливая - она ТАКАЯ. Описать все предусловия формирования данной позиции к сожалению не представляется возможным - это коллегиальное решение принятое компанией как правило.
Последний обзац с эмоциональным наполнением так как (не устаю повторять) все высказанное на данном форуме является исключительно позицией человека высказывающего свое личное мнение, а не позицию компании. Для получения официальных ответов необходимо использовать официальные каналы.

Цитувати

inco

inco

19.04.2012 11:08:46

M11: 2inco
По дому №2 крайний срок рассрочки тоже 20/01/2014? или еще не принято решение?

В связи с тем что продажи по данному объекту не начаты - условия продаж не сформированы.

Цитувати

t_olchik

t_olchik

19.04.2012 11:39:35

inco :
Очень интересует информация о состоянии выполнения работ по наружным сетям:
1. електрические сети;
2. теплосети;
3. сети водоснабжения;
4. сети канализации.
Есть ли проект, есть ли решение по проекту, выполняются ли работы и когда планируются закончится? Если работы выполнены, то имеется ли справка о выполнении техусловий?
Спасибо

Цитувати

L_info

L_info

19.04.2012 11:42:57

Стосовно доповнення договору п.4.4 - порадували!
Я вела офiцiйну переписку стосовно необхiдностi уточнення цього пункту i 10.03 отримала офiцiйну вiдмову. Завдяки форуму дiзналась що не одна я така була i що таки уточнили цей пункт. Мабуть було б доцiльно, щоб компанiя спростувала свою офiцiйну вiдмову i повiдомила про прийняте рiшення тих хто iнiцiював розгляд питання. Але я розумiю що це я мабуть дуже розмрiялась - весна... (хоч i без сонця). Темпи будiвництва також радують (стукаю по дереву) i вже є думки про те що пора думати про ремонт. Трохи збентежили фото з будiвництва: всi вiкна встановленi без звичних перемичок пiд стелею. Тобто зробити пiдшивку гiпсокартоном i, головне, пiд нею встановити звукоiзоляцiйнi матерiали не вийде, а хотiлось. Чи я вiдстала вiд нових технологiй у будiвництвi?

Цитувати

inco

inco

19.04.2012 12:08:01

Если Вам не сложно опубликуйте на форуме текст полученного официального отказа.

Цитувати

L_info

L_info

19.04.2012 12:49:33

Публiкую переписку стосовно п.4:
Питання: Щодо рахунку, то наведена сума показала, що i роздiл 4 (Порядок розрахункiв) трактується неоднозначно. Ще перед укладанням договору я запитувала чи можна сплатити щомiсячну суму наприклад у три рази бiльшу, а потiм 2-3 мiсяцi не платити (якщо не збiльшуватиметься цiна)? Менi вiдповiли що нi, що щомiсячна сума буде пропорцiйно перерахована, але треба сплачувати щомiсячно. Але надалi, коли я сплатила бiльшi суми, то менi не виставляли рахунок ( пiдтверджували що вiн нульовий), а запропонували сплатити за бажанням будь яку. Тепер же рахунок виставлений за варiантом 1. Я не проти оплатити його зараз, але вважаю що iнвестору треба чiтко знати чого чекати. Тому пропоную розглянути можливiсть доповнення i пункту 4.2. реченням приблизно такого змiсту: Кошти, що внесенi Iнвестором понад суму зазначену у рахунку зараховуються як оплата за мiсяць, наступний за платiжним. Або навпаки: Кошти, що внесенi Iнвестором понад суму зазначену у рахунку пропорцiйно зменшують суму оплат за наступнi мiсяцi.
Вiдповiдь: От кого:FAQ (свою адресу видаляю) Дата:10 мар, 20:45
Стосовно 4 пункту.
Згiдно умов договору Ви зобов’язанi сплачувати рiвними частинами, нiяких додаткових уточнень це формулювання не потребує, бо є однозначним i зрозумiлим. Саме згiдно договору i проводяться нарахування. Скорiше за все, ми Вас невiрно зрозумiли, коли Ви просили надiслати перерахунок несплаченого залишку вартостi об’єкта. Пiдтверджуємо, що Ви зобов’язанi сплачувати рiвними частинами i в разi переплати, кошти зараховуються в наступнi платежi. Логiка сплати рiвними частинами має в основi саме такий порядок, якщо iнше не мiститься в умовах договору. Але, безумовно, додаткове уточнення робить договiр бiльш зрозумiлим, тому ми обов’язково розглянемо Вашу пропозицiю при внесеннi змiн в затвердженi договори.
З повагою,
Вiддiл продажу ТОВ КУА "Iнвест-Консалтинг"

Цитувати

inco

inco

19.04.2012 13:28:53

Как видно из приведенного ответа компанией, внесено уточнение в договора, касающееся данного пункта. Причем позиция компании не изменялась за это время, и исключительно для целей сделать договор более понятным (лучшим) были внесены соответствующие правки, как и было указано в ответе который вы получили. Данные правки никоим образом не изменяют суть договора, а дополнительно поясняют позиции сторон. В связи с этим, нет оснований что то опровергать. Безусловно если Вы желаете подписать доп соглашение к вашему договору то компания подготовит данное доп соглашение и подпишет его (хотя оно (доп соглашение) по нашему мнению не является необходимым. Для этого Вы можете обратится к любому менеджеру продаж либо написать запрос в FAQ чтобы данный документ был подготовлен и предложен Вам к подписанию.

Цитувати

inco

inco

19.04.2012 13:36:31

t_olchik: inco :
Очень интересует информация о состоянии выполнения работ по наружным сетям:
...

не хватает времени на прояснение ситуации по вашему вопросу - попробую это сделать на следующей неделе. В последние 2 дня много времени потрачено теперь надо нагонять :)

Цитувати

L_info

L_info

19.04.2012 14:02:46

Inco, це Ваше право не вважати вiдмовою слова " Ви зобов’язанi сплачувати рiвними частинами, нiяких додаткових уточнень це формулювання не потребує, бо є однозначним i зрозумiлим ". Я вже писала про це на форумi, але повторюсь: до офiцiйної вiдповiдi було додано рахунок вiд 06.03. на суму бiля 20 тис. грн., а у вiддiлi продажу менi пiдтвердили що я могла нiчого не сплачувати за березень - i саме тому я не вважаю що попереднє формулювання п.4 було однозначним i зрозумiлим як для iнвестора так i для працiвникiв компанiї бо математичнi величини 20000 i 0 не дорiвнюють одна однiй. Наразi ситуацiя прояснилась i це добре.

Цитувати

inco

inco

19.04.2012 14:43:42

В тексте приведенного Вами ответа приведено объяснение причины выставления на Ваше имя счета указанного Вами в сообщении. Хотя конечно Ваше право принимать данное объяснение как неудовлетворительное для Вас лично.

Цитувати
<< 83 84 85 86 87 ... 282
Архів