Viktor1
13.05.2014 06:20:53
vadimlp77: Доброе утро! Если просрочили рассрочку или не доплатили платёж, начисляется пеня...
Рекомендую подойти в отдел продаж и написать заявление на продление сроков рассрочки (также можно перенести следующие платежи). Сроки просите побольше.
«Столица» идет навстречу. Проблем нет. Пени не будет.
tuffik
13.05.2014 07:07:23
vadimlp77: Как вы себе это представляете пускать только детей ? Всё мама, папа, дальше вам нельзя.....
Я маю на увазi не маленьких дiтей, якi гуляють з батьками, а тих, кого вже не можна примусово обмежити периметром свого двору. I якщо їм не дозволяти проходити на територiю, то вони тiльки i будуть, що перелазити через паркан (чи може обнести наш жк триметровим парканом з колючим дротом?), ще й шкодити навмисне на територiї, а якщо їх i по терiторiї будуть ганяти - то це взагалi рай для бешкетникiв. Саме з цих причин я вважаю, що доцiльнiше не створювати перешкоди - не буде бажання цi перешкоди порушувати.
SmiLe
13.05.2014 09:59:35
To tuffik: Я дуже вибачаюсь, але ви якiсь нiсенiтницi говорите. Дотримуючись Вашої логики, може ще й кордони України повнiстю забрати, щоб не провокувати "iнших" їх порушувати???
tuffik
13.05.2014 11:21:12
А може Ви уважнiше почитаєте, що я пишу про дiтей??
juliyan_7
13.05.2014 11:38:15
Ми досить уважно читали Вашу думку, i я згодна з тим, що вона абсурдна. Думаю, на дит майданчику буде досить багато своїх дiтей, i я купувала квартиру в даному комплексi з охороною саме для спокою i затишку, а не для спостерiгання за хаосом.
А приватну власнiсть ще нiхто не вiдмiняв.
tuffik
13.05.2014 11:51:23
Може для Вас моя думка i абсурдна, але я впевнена, що дiтлахiв, якi будуть лазити через паркан жк буде достатньо, а якщо Боссервiс буде їх вiдловлювати на територiї - це стане ще й забавкою. Мене це абсолютно не бентежить, я лише запропонувала своє вiдношення до такого аспекту життя.
semaf1
13.05.2014 12:06:23
Добрый день. Вопрос к жильцам первой очереди.
Скажите, пожалуйста, кто из Вас устанавливал внутрипольные конвекторы без вентиляторов.
1. Какой мощности приобретали?
2. Ваш отзыв о комфорте?
3. Производитель, стоимость, где приобретали?
Заранее благодарен
Роман
Alexanders
13.05.2014 12:41:49
"Скажите, пожалуйста, кто из Вас устанавливал внутрипольные конвекторы без вентиляторов."
Устанавливали внутрипольные с вентилятором, так как без вентилятора для нужной тепловой мощности нужны очень громоздкие экземпляры.
SmiLe
13.05.2014 13:50:36
tuffik: А може Ви уважнiше почитаєте, що я пишу про дiтей??
А Закони України та норми моралi та виховання для дiтей що не дiють??? Якщо поблизу живуть дiти, якi готовi лiзти через паркан i втiкати вiд охорони, тiльки для забави, то вони так само будуть паплюжити все на територiї комлпексу (ламати качелi, "какати" на лавочках, залазити i ламати 100-лiтнi дерева i т. д. i т. п.) для забави. Я вже мовчу про те, чого дiти з малозабезпечених сiмей можуть "навчити" Ваших!
semaf1
13.05.2014 13:52:48
Alexanders: "Скажите, пожалуйста, кто из Вас устанавливал внутрипольные конвекторы без вентиляторов."
Устанавливали...
Спасибо. написал в приват.