fit
13.05.2014 14:18:12
tuffik вы реально палитьсь, забор убрать всех пустить все раздать:))) бросайте наркоту;)))
vadimlp77
13.05.2014 14:22:38
Я против того, чтобы левых пускать в наш ЖК, и не важно сколько им лет.
Kseniya_
13.05.2014 14:37:43
полностью поддерживаю
tuffik
13.05.2014 15:14:33
На привеликий жаль дiрки в деревi зробив наш сусiд, то ж можете i далi тiшити себе iлюзiями "приватної" територiї. Кого i вiд кого ви плануєте вiдгородити... Судячи з "культури" ведення дискусiї не варто сподiватися на якусь культуру проживання в жк
fit, менi Ваш гумор не зрозумiлий, менi скорiш прикро, що моя особиста думка з такого не дуже значущого приводу визвала такi образливi вiдгуки на мою адресу моїх же сусiдiв. Ви можете бути не згоднi зi мною, можете не сприймати нiяких альтернативних рiшень крiм "в лоб", але це не привiд називати мою думку абсурдною або потiшатися. За цим ставлю крапку на дану тему - життя все розсудить.
Lytik2
13.05.2014 15:20:18
Если можно спокойно гулять здесь--зачем обустраивать свою территорию.. А так--пусть требуют от своего ЖЕКа.. Чужое--и не жалко--можно ломать.. Пропускная система должна быть. Да и охранники "местных"(с соседних улиц) уже должны знать в лицо--одни и те же ходят..
Lytik2
13.05.2014 15:22:04
Кстати--насчет дырок в дереве.. Кто знает--понесли ли "вредители" наказание??Штраф тысяч на 10-и пропадет все желание дырки сверлить..
dart
13.05.2014 15:23:46
В захист tuffik: я з першого разу i я не зовсiм правильно прочитав ваше повiдомлення. Наскiльки я тепер розумiю, то мова йде про дiтей вiком 9-13 рокiв. Я в такому вiцi з радiстю перелазив триметровi паркани i тiкав вiд охорони, а хто цього не робив, менi вас шкода - це весело (хоча я б в такому випадку лазив у вiйськову частину - там має бути цiкавiше, нiж в ЖК). Про всiлякi непотребства (з коментаря Smile) - перелазити через паркан i "какати" на дит. майданчику - це зовсiм рiзнi речi.
Знову ж таки по прикладу парковок, недопалкiв, балконiв i кондицiонерiв, дерева i голосної музики - у нас ще буде чим займатись з тими, хто легально потраплятиме на територiю...
Особисто я за пропускний контроль - сама його наявнiсть вже вiдсiюватиме бiльшiсть небажаного трафiку, але якщо дитина перелiзе через паркан, то наврядчи варто її ловити i виводити за територiю. А якщо ваших дiтей от так випадково виведуть, що вони робитимуть?
RAM
13.05.2014 17:19:55
Добрый день!
Охрана нашей территории(всей) должна быть и никого чужого впускать нельзя!
Можно только по записи, по предъявлению пропусков, по звонку с пункта охраны хозяину квартиры.
Так сейчас сделано на ЖК Липинка-1 и будет ЖК Липинка-2.
Поэтому эта задача ЖЭКа и охраны! Они про это знают!
Я должен быть спокоен за своих детей на нашей территории!
Это правило нашего комплекса!
Если кому то нужна детская площадка, то она есть в общественном парке!
Спасибо за понимание!
RAM
13.05.2014 17:21:23
Добрый день!
Охрана нашей территории(всей) должна быть и никого чужого впускать нельзя!
МожноТолько по записи, по предъявлению пропусков, по звонку с пункта охраны хозяину квартиры.
Так сейчас сделано на ЖК Липинка-1 и будет ЖК Липинка-2.
Поэтому эта задача ЖЭКа и охраны! Они про это знают!
Я должен быть спокоен за своих детей на нашей территории!
Это правило нашего комплекса!
Если кому то нужна детская площадка, то она есть в общественном парке!
Спасибо за понимание!
may12
13.05.2014 17:22:22
Предлагаю ПРОВЕСТИ РЕФЕРЕНДУМ "ОБ ОТДЕЛЕНИЕ ЖК ВИДПОЧИНОК ОТ ГРОМАДЫ КИЕВА"