Anatolka
12.05.2014 13:57:16
А от i наслiдки гуляння "чужих" дiтей (а скорiше думаю їх батькiв) - на фото. До цього не знав як реагувати на дiток не з нашого комплексу. Думав що хай би i гуляли у нас. Але пiсля цього думка помiнялась. Вкраденi детальки в епiцентрi коштують гривень по 10. Але ж вкрасти то треба!
До того ж учора виносив бички з дитячої площадки. Що цiкаво що бички були саме бiля лавочок бiля яких стоять урни. Ну i взагалi бiля однiєї з урн запах був дуже не приємний, пiдозрюю що там памперс "живе" як мiнiмум кiлька днiв. Тiльки нiхто не прибирає. Пiд деревами куча смiття занесеного вiтром. I вже давно. Хiбаж хто туди заглядує крiм батькiв з дiтьми?..
juliyan_7
12.05.2014 14:02:14
Так, я також була не проти гуляння чужих дiтей, допоки 27 квiтня в недiлю увечерi не побачила, як 10-12 рiчнi хлопцi ледве не рознесли гiрку для 5-лiтнiх, в той час як їхнi матусi спокiйно розпивали пиво на лавочках поблизу. Чомусь менi було дуже очевидно, що нi до жителiв комплексу, нi до iнвесторiв цi особи не мають жодного стосунку.
Kseniya_
12.05.2014 14:10:50
Давайте ставить турникет, раз народ прет напролом. Если от себя, то я не пойду туда куда не будут пускать, поэтому пусть и охрана будет более жестко запрещать чужим идти к нам на территорию.
Одного, второго, третьего не пустят, а там уже и ходить перестанут.
tuffik
12.05.2014 15:06:21
Наприклад, я б була за те, щоб не пускати дорослих, а пропускати тiльки дiтей (ну все таки так буде бiльш соцiально справедливо). Не думаю, що 10-12-рiчнi дiти нашого жк не будуть розносити гiрки для малюкiв, чи вашi дiти ламають тiльки чужi iграшки?
vadimlp77
12.05.2014 15:23:40
Как вы себе это представляете пускать только детей ? Всё мама, папа, дальше вам нельзя.. дальше я сам... Прощание на КПП, слёзы матери, "сынок береги себя", "мама, не переживай, я только с горки съеду и домой" и т. д
А на счет социальной справедливости как впрочем и справедливости всех других видов - вы можете пускать к себе в квартиру кого угодно, а территория ЖК - для жителей ЖК. Я так думаю.
irriss
12.05.2014 18:54:32
Какая прелесть - все всё видят: наслiдки гуляння "чужих дiтей" та їх батькiв. Купа свiдкiв iнших "порушень периметру". А виноват - Босссервiс. А самим подойти и поучаствовать? Вы же тут живете. И, пожалуйста, избавьте от апелляций, типа: а за что я деньги плачу?
mari81
12.05.2014 19:07:44
irriss. Конечно говорить нужно если такая ситуация. Но, я силой не буду выгонять этих людей, также и охрана не сможет предпринять эффективные действия если человек уже на территории, тем более с детьми!!!
УВ. Боссервич, учитывая похабное отношение людей не проживающих в нашем комплексе, просьба ужесточить контрольно - пропускную систему и не пропускать сторонних людей!!! А то превращаемся в проходной двор! Заранее благодарны за решение проблемы.
olya_2012
13.05.2014 04:37:56
Доброе утро! Если просрочили рассрочку или не доплатили платёж, начисляется пеня или штраф на это? сейчас не в силах платить по курсу нбу весь платёж((((
vadimlp77
13.05.2014 05:51:34
Доброе утро! Если просрочили рассрочку или не доплатили платёж, начисляется пеня или штраф на это? сейчас не в силах платить по курсу нбу весь платёж((((
В договоре всё написано
svp
13.05.2014 06:13:03
irriss: Какая прелесть - все всё видят: наслiдки гуляння "чужих дiтей" та їх батькiв. Купа...
+2
Если видите "чужих", достаточно просто позвонить по телефону охране.
Конечно самим не нужно никого выгонять.
(телефон охраны есть у охранников и консьержа)