SergeyT
14.04.2014 17:27:47
Для капитана очевидность Makovsky :) - РАССРОЧКА это способ оплаты товаров или услуг, при котором платёж производится не в полной сумме их стоимости, а по частям. Без процента и переплат.
Я брал не КРЕДИТ, я подписывал договор о рассрочке без начисления процентов. И я согласился на формулу в договоре для расчета в случае роста курса.
Я не вижу логики когда текущая стоимость квадрата для новых покупателей НЕ РАСТЕТ, зато стоимость квадрата при договоре РАССРОЧКИ получается больше текущей.
wendy26
14.04.2014 17:28:07
To Makovsky:Вы когда берете что то в кредит тоже ведь переплачиваете
Дуже схоже на коментар представника вiддiлу продажiв, якому за К1 ще й вiдсотки та премiї капатимуть ;) По-перше укладаючи iнвестицiйний договiр - ви не пiдписуєтеся нi пiд яким кредитом, бо кредити у валютi можна перевести в гривню. По-друге такий "кредит" зовсiм не безвiдсотковий - 10% за перший рiк, 15% - за другий (якщо на 2 роки). По-третє сплативши 50-60-75% iнвестори не застрахованi вiд надмiрної переплати коштiв з врахуванням такого коефiцiєнта; юристи вiддiлу продажу гарно прорахували всi "ризики" для себе ;), не погодившись змiнювати умови договорiв на прохання iнвесторiв ще до їх укладання, а у випадку неплатоспроможностi повертають внесенi iнвестором кошти через 3 мiсяцi пiсля розiрвання договору - без коефiцiєнта К1. Шановнi, але хiба ж не ми конвертували заощадженi $ в гривню, щоб сплатити внесок "лише у нацiональнiй валютi". Чому тодi маємо привязку до долара? Де логiка i справедливiсть? Всьому є межi, люди просто почнуть забирати грошi i шукати бiльш лояльного забудовника. Тiльки неосвiченi люди махають папiрцями i кажуть "ви вже пiдписали". Розумнi йдуть на компромiси, розумiють, що в кожнiй сiм`ї складаються рiзнi ситуацiї, адже у розстрочку беруть квартири не "гурток олiгархiв", а звичайнi люди, якi заробляють грошi важкою працею, за яку зараз з/п не пiдвищують. Нi для кого не секрет, що зростання сьогоднi курсу валют в економiцi є абсолютно безпiдставним - i це тiльки питання часу, нiчого не триватиме вiчно.
SergeyT
14.04.2014 17:41:15
Хорошо что застройщик идет на диалог. Будем пытаться договариваться!
Мага
14.04.2014 17:42:49
Звонили с ОП и вах-вах говорят, зафиксируем тебе курс 11.0 до 18 апреля, а дальше как хочш (по нбу)
wendy26
14.04.2014 17:43:20
Варто ще додати: якщо це був би "кредит" всi мали б право на повернення "податкового кредиту", що становить досить суттєву суму. А iнвестицiйний договiр - це 0 прав, купа зобов`язань. Думаю i так всiм зрозумiло, на чию користь складений;)
SVD48
14.04.2014 17:58:04
Мага: Звонили с ОП и вах-вах говорят, зафиксируем тебе курс 11.0 до 18 апреля, а дальше...
Так 11 это не 13. "Ковальская" продолжает удивлять своим подходом. Две грн. на одном долларе это ничего себя разница.
Для меня главное, что бы с таким подходом все вовремя построили, а потом не сказали, что денег не хватило или ждем оплат. ОП дайте актуальную информацию по заселению и ремонтам 2014.
bubuzja
14.04.2014 18:02:56
Cудя по данным на сайте, количество подписавших до сих пор не дотягивает до 300(((((((((((
Мага
14.04.2014 18:06:45
SVD48:
Так 11 это не 13. "Ковальская" продолжает удивлять своим подходом. Две грн....
Слюшай, а скока можно выручить за 4 ночи, щоб заплатить по 11, а?
MihailB
14.04.2014 18:11:56
RE: Cудя по данным на сайте, количество подписавших до сих пор не дотягивает до 300(((((((((((
И не дотянет))))
Акция найдите $ 100 тыс за 3,5 дня.
а) ограбить банк
б) найти более высокооплачиваемую/ вторую работу с 21:00 до 6:00
в) подождать пока курс сам упадет
г) забрать деньги
bubuzja
14.04.2014 18:13:45
Мага:
Слюшай, а скока можно выручить за 4 ночи, щоб заплатить по 11, а?
Слушайте, что это за "базар" на форуме? Читать противно!