Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Valeron

Valeron

20.10.2010 13:56:42

Tatyana_555: взламывать можно и по уму.
данное помещение - должно быть доступно для всех жильцов....

ч. 2 ст. 382 ЦК України: Власникам квартири у дво- або багатоквартирному житловому будинку належать на праві спільної сумісної власності приміщення загального користування, опорні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання за межами або всередині квартири, яке обслуговує більше однієї квартири, а також споруди, будівлі, які призначені для забезпечення потреб усіх власників квартир, а також власників нежитлових приміщень, які розташовані у житловому будинку.

Цитувати

unona

unona

20.10.2010 14:01:53

Хочу поменять входную дверь. Может кто-то подскажет хорошую фирму.

Цитувати

Брабус

Брабус

20.10.2010 14:44:14

Всё зависит от бюджета, я менял, могу посоветовать, только бюджет скажите?

Цитувати

Natalia123

Natalia123

20.10.2010 23:45:44

Favorite: Мы тоже будем на собрании. Есть нюансы, которые лично нам, очень мешают принять решение...

И мы сейчас решаем насчет ольжиного града, некоторые моменты смущают, но вот про пекарню шумящую впервые слышу. А можете подробнее рассказать, где она находится, что так мешает шумом?

Цитувати

unona

unona

21.10.2010 05:59:27

Брабус: Всё зависит от бюджета, я менял, могу посоветовать, только бюджет скажите?

При ремонте бюджет понятие как "растяжимое" так и "сжимаемое", все зависит от соотношения: качество - цена. Я подумала, что если кто-то уже поменял входные двери, то наверняка уже выбрал оптимальный вариант. Если у Вас это получилось и если Вас не затруднит, чирконите пожалуйста адресок, еще лучше ссылку на сайт. Хочется сэкономить время. Заранее благодарю.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2010 06:56:35

Поставив двері Силует, дороговастенько, але товщиною метала задоволений.
А взагалі при виборі дверей - потрібно визначатися, що ви хочете: красиво, надійно, чи красиво і надійно (це самий дорогий варіант). Ні в якому разі не замовляйте гаражні варіанти, краще змініть замок, поставте додатковий та залиште ті що є.
Також рекомендую змінювати двері до приходу малярів-штукатурів.

Цитувати

ViaLeo

ViaLeo

21.10.2010 07:05:21

unona:
При ремонте бюджет понятие как "растяжимое" так и "сжимаемое", все зависит от...

Мы буквально на днях поменяли! Очень довольны! Больше конечно качеством, чем ценой! :)
Заказывали на двери. киев. уа

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2010 07:06:46

neonix: Ув соседи, интересует вопрос электропроводки, а именно отсутствие фазы на распределителе...

Змініть китайський автомат та вимикач що стоять в щитку в коридорі на щось нормальне і буде вам щастя! В самого після КЗ була таж проблема. прийшлось туди-сюди клацати, поки не підчистились контакти. Рекомендую TERASAKI Японія. Не ведіться на бренди що на Україну виробляються і постачаються з китая. Проблема може повторитись.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

21.10.2010 07:48:43

Хто знає коли у нас буде опалення?

Цитувати

Брабус

Брабус

21.10.2010 08:01:22

www.dveri.com.ua тел. 491 13 26

Цитувати
<< 439 440 441 442 443 ... 715