Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

IgoroKG

IgoroKG

09.11.2010 12:52:40

Панове, можу передбачити що ваш вiзит не дасть позитивного результату. Принаймнi окрiм обiцянок ви нiчого не отримаєте. Завтра вам розкажуть що пiв будинку, пiв мiста. не платить – а треба купити газ, що i так добре що батареї теплi.
Пропоную iнше рiшення – але потрiбна юридична допомога. Оскiльки платiжки приходять вчасно а роботи жека не видно то потрiбно пiдготувати громадський запит на звiт про використання наших коштiв за освiтлення, прибирання територiї, лiфти та iнше. Попередньо необхiдно зафiксувати факт що освiтлення немає, лiфти не ремонтують, територiю не прибирають.. В разi вiдсутностi вiдповiдi матимемо пiдозри що кошти використанi не за призначенням тому даний запит буде передано в прокуратуру з доказами що данi послуги нам не наданi. Також буде цiкаво, наприклад, побачити витрати на освiтлення територiї, якi списуються регулярно а жодна лампочка не горить.
Питання:
1. Як правильно скласти такий запит
2. Як зафiксувати не надання послуг ЖЕКом.
3. Як правильно скласти звернення до прокуратури щоб його прийняли до розгляду.
Потрiбна допомога юриста. Тому ще одне питання: Чи є хоча один юрист який задовбався пiдiйматися на …надцятий поверх без лiфта? Панове юристе – допоможiть. Бо лише при такому пiдходi нас будуть сприймати як реальну загрозу благополуччя заслуженого керiвництва ЖЕКа.

Також панове нагадую що на нашому домашньому сайтi викладено 2 зразки агiтки та анкета що до органiзацiї ОСББ. Але, бачу, окрiм Sigrey це мало кому цiкаво. А вихiд з ситуацiї що склалась – саме ОСББ!!!

Цитувати

Брабус

Брабус

09.11.2010 13:15:18

1) provorny
2) Saturday
3) Брабус
4) amidago
5) dilmah (?)
5) Tokyo
6) das197

Цитувати

ИГр

ИГр

09.11.2010 13:32:19

IgoroKG: Панове, можу передбачити що ваш вiзит не дасть позитивного результату. Принаймнi...

Юрист-сосед просил передать:-)
"коротко по вопросам:
1. складайте запит я пiдкорегую i приведу у вiдповiднiсть
2. подати заявку до ЖЕКу попередньо зареэструвавши дублiкат, у разi вiдсутностi будь яких дiй подати ще одну але вже окрiм прохання виправити недолiки повiдомити чому не було усунено ранiше
3. прокуратура все приймає ) але я також допоможу з цим."

Цитувати

Kret

Kret

09.11.2010 13:33:25

Достаточно собраться 3-4 и больше жильцам и составить акт некачественного предоставления услуг. И в произвольной форме «мы такие, фиксируем факт отсутствия …»

Цитувати

provorny

provorny

09.11.2010 13:44:02

IgoroKG, з SiGrey щодо анкет зв`язок тримаємо. тож не переживайте :-))
до речi, оглошення, що я вивiсив у нашому пiд`їздi про ОСББ - дало тiльки один дзвiнок. тому Tokyo має рацiю - люди самi не позвонять. тому, можливо, варто роздати номери телефонiв iнвесторiв: номери з Life, наприклад, менi, бо у мене цей оператор, я обзвоню. й так далi.

Цитувати

ИГр

ИГр

09.11.2010 13:50:55

Kret: Достаточно собраться 3-4 и больше жильцам и составить акт некачественного предоставления...

Наши фиксации по идее не прокатят. Разве что письма в ЖЕК с просьбой чето устранить, а потом не однократные, систиматические и зарегистрированные письма "да когда ж вы устраните, да сколько можно и тд":-)

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

09.11.2010 13:52:18

Kret: Достаточно собраться 3-4 и больше жильцам и составить акт некачественного предоставления...

Також пiдпишусь пiд таким. Але немає часу на роботi зайнятись складанням акту. Панове - у кого є час та натхнення - прошу! Варiанти в студiю!
Що до ОСББ - то пропоную зразу з агiткою анкетування - так у нас будуть пiдтверджена РЕАЛЬНИМИ ПIДПИСАМИ згода мешканцiв на створення ОСББ.

Цитувати

SiGrey

SiGrey

09.11.2010 14:36:18

Возможно стоит ещё дописать, что "акт-претензiя складена в 2-х екземплярах"

электронный вариант *.doc будет выложен на нашем дом. форуме в разделе "Форум » Юридический раздел » Нормативные документы" - качайте, редактируйте, выкладывайте свои варианты.

Цитувати

provorny

provorny

09.11.2010 14:47:15

народ, нам надо быть готовыми к такому аргументу ЖЭКа: сколько вас из 414 хозяев исправно и всрок платят за коммунальные услуги, чтобы их требовать? я могу отвечать только за себя, ибо знаю, что наша семья платит всрок и вовремя, но какова реальная ситуация по нашему дому с платежами/неплатежами?

Цитувати

Брабус

Брабус

09.11.2010 14:54:58

А что делать когда в платёжке приходит расчёт за лифт, который никогда не работает, расчёт за уборщицу-которой нету!
Что делать.? Или посчетали за отопление как всем-говорят такая формула у них!За 5 дней 150грн.

Цитувати
<< 465 466 467 468 469 ... 715
Архів