IgoroKG
10.11.2010 11:24:06
Таких у нас ще пiв будинку. Коли телефонували - народ морозився, посилав, а тепер їм зобов`язанi ключi видати. Якщо вам дороге ваше житло то потрiбно трiшки дбати про нього та цiкавитись що дiється в вашому будинку.
А телефон написано на дверях!!!
Великими буквами - Цифрал. а пiд ним контакти. От i звертайтесь туди.
I велике прохання - якщо запускаєте бригаду - то берiть на себе вiдповiдальнiсть за цих людей. А то потiм шариться вся ця бригада по поверхах, гадить по закутках та дивится що де погано лежить i що можна скрутить.
Брабус
10.11.2010 11:24:55
Для Вас всё уточнил, звоните в цифрал, договариваетесь, подъезжаете и забираете ключики!
Gali-na
10.11.2010 12:18:04
Брабус: Я увидел что Вы с второго подъезда, надо спросить кто занимался домофоном в втором...
Большое Вам спасибо! :)Вы лучший сосед, помогли!!!
Gali-na
10.11.2010 12:21:51
IgoroKG: Таких у нас ще пiв будинку. Коли телефонували - народ морозився, посилав, а тепер...
Все Ваши пожелания учту, только в следующий раз постарайтесь обойтись без нравоучений, культуре и порядку мы обучены не хуже Вас.
EgorZ
10.11.2010 12:24:21
Доброго дня Gali-na :
Пiдкажiть будь-ласка номер Вашої квартири???
Gali-na
10.11.2010 12:32:02
кв-ра №92, ходите зайти в гости?:)
SiGrey
10.11.2010 12:48:00
может сорвали (наверное те, кто кучи кладёт - нужда заставляет) :)
Gali-na,
просматривайте периодически наш домашний форум, регистрируйтесь в "Реестре Жильцов" и тогда Вы будете в курсе всех событий/новостей связанных с нашим домом (установка домофонов, собрания и т. п.)
По вашему вопросу было обсуждение: "Форум » Форум дома 2-Г » Общение инвесторов, секция С` (2-й подъезд) » Встановлення магнiтного замка на Секцiю С*". Инициатор Breeze (Ирина). Сейчас - всё через Цифрал
Gali-na
10.11.2010 13:04:52
Спасибо за полезную информацию:). Подскажите как зарегистрироваться на дом. форуме и попасть в реестр жильцов?
Saturday
10.11.2010 13:06:23
Я уже прямо не могу дождаться результатов. Чем же закончился поход в ЖЕК, какие новые золотые горы нам пообещал начальник...
IgoroKG
10.11.2010 13:07:10
Gali-na:
Все Ваши пожелания учту, только в следующий раз постарайтесь обойтись без нравоучений,...
Gali-na ви тiльки розпочинаєте ремонт, а в мене цей процес вже третiй мiсяць. Ми з вами сусiди з одного пiд`їзду. Так три мiсяцi тому у нас на усiх дверях були ручки, стояли доводчики, в коридорах ще було чисто, нiхто ще не гадив в лiфтових та технiчних примiщеннях.
Я на збираюсь вас чомусь повчати, просто хочу щоб Ви не сприйняли те що є сьогоднi в нашому пiд`їздi за норму, а бiльш активно приймали участь в громадському життi нашого будинку (судячи по номеру квартири - непрацюючi лiфти та жлоби лiфтери нададуть вам сил для цього).