ЖК "Львовский", Петропавловская Борщаговка, ул. Львовская

Ksenia22

Ksenia22

07.11.2012 13:17:03

Менi вiдомо шо будують дит. садочок бiля церкви (сама не бачила, бо давно там не була). Мають вiдкривати наступного року, але запис вже йде i я не знаю чи ми зможемо туди попасти.. Активно будується наш i Пражський квартал, а отже кiлькiсть дiтей буде все збiльшуватись.. зараз вже велика проблема з цим, а далi не знаю як буде.. Тому було б добре якшо наш комплес мав свiй садiк... але це лише мрiї.

Цитувати

Smoky

Smoky

07.11.2012 13:25:48

Це було б взагалi чудово i дуже зручно. Може якось можна це питання пiдняти? Є ж, мабуть, якiсь норми (на яку кiлькiсть жителiв чи будинкiв, чи ще там чого потрiбен окремий садочок). Бо два, не кажучи вже про один садок на всю ПП Борщагiвку це катастрофiчно замало!
Ksenia, а скiльки рокiв вашiй дитинi?

Цитувати

Ksenia22

Ksenia22

07.11.2012 13:32:34

Чоловiк ше лiтом їздив у садiк домовлятись на наступний рiк, але директор дитсадка на нього наїхала, каже шо зла на наших менеджерiв якi рекламують їх садiк, а там давно мiсць нема.. навiть записати нас не хотiла.. Не знаю як там справи з школою.. але так як планують скоро будувати нову, то напевно там теж скрутно з мiсцями. Можливо якшо б бiльше людей зацiкавилось цим питанням, то забудовник придумав б щось в нашому комплексi.. так як влаштуватись в садiк, який вони рекламували неможливо.

Цитувати

Smoky

Smoky

07.11.2012 13:45:35

Давайте зберемося тi, кому це цiкаво, i будемо штурмувати питання

Цитувати

July-06

July-06

07.11.2012 13:54:44

У меня ребенку 4 года - ну так как наш дом будет готов приблизительно весна 2013 года - то этот год мы еще доходим в тот садик в который ходим сейчас и наверное следущий последний год перед школой тоже будем возить в старый садик, так как такая ситуациия в П. Б. Но конечно вопросс с садиком меня волнует не меньше чем и всех у кого маленькие детки! А так же ШКОЛА - хотелось бы свою и новенькую. Ну менеджеры с продаж говорят что все это есть в планах застройщика! Только как скоро это будет????

Цитувати

Smoky

Smoky

07.11.2012 13:58:46

дааа, вопрос волнительный :( А далеко будет Вам в садик возить ребенка? Кстати, нашей девочке тоже 4 годика ))

Цитувати

July-06

July-06

07.11.2012 14:19:46

Далековато! От м. Нивок еще мин 10 ехать в сторону Виноградаря!

Цитувати

Smoky

Smoky

07.11.2012 15:30:00

Ого, далеко! Да еще и пробки не редкость у нас ((

Цитувати

kattyshuk

kattyshuk

07.11.2012 15:49:03

KREM1407:
На фото это здание под стрелкой, справа Волынская,9

Нужно будет уточнить на стройке. Хорошо, что обратили внимание!

Цитувати

kattyshuk

kattyshuk

07.11.2012 15:53:09

Liyatat:
Очень даже замечательно предложение относительно сабантуя.
Но в силу всеобщей...

Думаю прежде всего нужно дождаться окончания строительства, получения всеми нами документов, завершения ремонтных работ, а уже потом думать об организации праздника! Если будет всеобщее желание - то конечно, что-то да и организуем )))))

Цитувати
<< 44 45 46 47 48 ... 732
Архів