ЖК "Львовский", Петропавловская Борщаговка, ул. Львовская

TaraTashki

TaraTashki

15.10.2013 14:54:17

Danavi:
Спасибо!
А вы уже начали ремонт? С чего начинали?

написали заяву в ЖЕО на дозвiл про початок ремонтних робiт. Розпочали з стiн та стелi (штукатурка, малярка), зробили розводку труб, залили стяжку у ваннiй, пiдключили воду, свiтло, газ, (зняли показники лiчильникiв) потiм поставили пiдвiконня, дверi... включили опалення, чекаємо поки нагрiється квартира i все висохне, бо в холода робота стоїть, погано висихає. Ось i плитка у же є, на черзi фарбування, шпалери, сантехнiка, пiдлога...

Цитувати

TaraTashki

TaraTashki

15.10.2013 15:00:33

caspe_r: Тарас большое спасибо за координаты! завтра у меня с ними встреча, надеюсь все срастется:)

буду радий якщо допомiг :)

Цитувати

caspe_r

caspe_r

15.10.2013 16:57:20

TaraTashki:
написали заяву в ЖЕО на дозвiл про початок ремонтних робiт. Розпочали з стiн...

Скажите, пжл, какая процедура подключения коммуникаций? Своими силами подключали, торопили ли прораба (может как-то его простимулировали) или просто ждали пока все само разрешится. Просто я разговаривал с нашим прорабом В12 в понедельник, то он говорил что до конца недели все будет, а завтра уже среда и никаких улучшений пока не наблюдается:(

Цитувати

AlexeySchiriy

AlexeySchiriy

15.10.2013 17:20:42

TaraTashki:
написали заяву в ЖЕО на дозвiл про початок ремонтних робiт. Розпочали з стiн...

Подключая воду сами к котлу не лезьте, звоните сантехникам - в стоимость 50 гр входит запуск води + установка прокладок и пуск воды в систему котла, а то я начал сам прокладки менять, а зря...

Цитувати

dream_off

dream_off

16.10.2013 06:28:45

StormChild: Если кому нужен текст Договора на куплю-продажу имущественных прав, могу поделиться....

Уважаемый StormChild,
Скиньте пожалуйста образец договора : protplant@mail.ru
Спасибо!

Цитувати

TaraTashki

TaraTashki

16.10.2013 06:49:56

caspe_r:
Скажите, пжл, какая процедура подключения коммуникаций? Своими силами подключали,...

Самi нiчого не робили. Коли в будинок пустили воду, подзвонили сантехнiкам (тел. в ЖЕО), там прислали "чувачка" який спустився зi мною в пiдвал, показав лiчiльник, покрутив краник, зняв показник, виписав гарантiйний талон на лiчильник, потiм в квартирi поставив прокладки, запустив воду в систему, i взяв 50 грн.. Те ж було i з газом, чекали доки опломбують газ. лiчильник, зателефонували по тел. вказаному в пiд`їздах i ЖЕО, через 15 хв, прибiг iнший "чувачок", прикрутив шланг до котла, поставив стабiлiзатор, запустив котел i ву-аля, черз 3 хв. вже теплi батареї, виписав гарнтiю, взяв 650 грн. (сума залежить вiд вартостi стабiлiзатора, в сусiдiв платили 700 грн.). Самi нiчого не робiть, потiм не докажета, що ви не верблюд.
Мотивувати цих товаришiв не рекомендую, вони i так там, як коти в маслi вмотивованi, а люди привчають що всiм треба щось давати, я принципово проти, навiть росписку брав, що отi "чувачки" взяли з мене грошi, вони на гарантiйних талонах ставили пiдписи в графi "Вiдомостi про провiрку""Вiдомiсть про введеня в експлуатацiю" i тд. Електрику самi пiдключились, перед тим знявши показники i записавши їх в ЖЕО, все в присутностi начальника ЖЕО (принаймi по Вол. 3 вiн сам ходить i контролює)

Цитувати

TaraTashki

TaraTashki

16.10.2013 06:54:49

AlexeySchiriy:
Подключая воду сами к котлу не лезьте, звоните сантехникам - в стоимость 50...

Так AlexeySchiriy, все робили по протоколу, самi, не лiзли, бо ж тi "красавци", потiм на гарантiю не вiзмуть, або на лапу захочуть, там же тотальна монополiя... нажаль.

Цитувати

caspe_r

caspe_r

16.10.2013 07:44:00

TaraTashki:
Самi нiчого не робили. Коли в будинок пустили воду, подзвонили сантехнiкам (тел....

Спасибо!

Цитувати

Adelaida

Adelaida

16.10.2013 10:52:59

Уважаемые, соседи-водители, которые покидают ЖК в будни в 7 утра, есть ли у Вас свободное одно место до ближайшего метро с 4 ноября? :)

Цитувати

Luft

Luft

16.10.2013 11:03:48

Волынская 12., Соседи подскажите, если знаете, или за прошедшие 2-3дня по дому какие-то работы застройщиком велись и ведутся-ли? Доделывается ли что-то из всего того, что еще не сделано? Буду благодарен за любую информацию.

Цитувати
<< 511 512 513 514 515 ... 732
Архів