ProspectiveSosed
30.10.2010 18:07:51
DeMic: А что слышно по поводу подорожания с 1 ноября. Есть у кого то инфа ?
На 11.000? Брєд! Ну нехай пiднiмають, от i подивимось скiльки в них потенцiйних покупцiв залишиться! Я так точно переключусь на iнший об`єкт.
О i до речi, це тiльки в нашiй країнi можуть розказувати, якi низкi цiни на нерухомiсть стали, i що їм нема куди падати.
ProspectiveSosed
30.10.2010 18:13:53
А хтось може пояснити чому є рiзниця мiж номiнальною вартiстю i реальною? Чому в контрактi фiгурує тiльки номiнальна? Ну i як на те пiшло, то на якiй основi ми сплачуємо на декiлька тисяч бiльше? За що ми сплачуємо понад номiнальну вартiсть i на що тi грошi офiцiйно списуються? Одним словом, чому така рiзниця, як вона законно обгрунтовується i чому кiнцева сума нiде не прописана?
Буду неймовiрно вдячна!
kluch
30.10.2010 18:42:56
ProspectiveSosed :
"хтось може пояснити чому є рiзниця мiж номiнальною вартiстю i реальною? Чому в контрактi фiгурує тiльки номiнальна? Ну i як на те пiшло, то на якiй основi ми сплачуємо на декiлька тисяч бiльше? За що ми сплачуємо понад номiнальну вартiсть i на що тi грошi офiцiйно списуються? Одним словом, чому така рiзниця, як вона законно обгрунтовується i чому кiнцева сума нiде не прописана?"
=================================================================
Взагалi краще читати не зразок а конкретний договiр. Якщо ви cплачуєте вiдразу 100 вiдсоткiв, то в договорi купiвлi-продажу є двi суми - pозмiр основного зобов`язання, та цiна договору. Ви повиннi сплатити цiну договору.
Колись OleG095 досить влучно сказав приблизно так - 7000 грн/м2 це собiвартiсть. Приблизно воно десь так. 7000 за грн/м2 це грошi якi сплачує IГБ "Максимуму" за будiвництво будинку.
OleG095
30.10.2010 19:02:33
argon: http://www.zn.ua/2000/2675/70693/
Деякi дописувачi повiдомляють, що за їхньої присутности облаштовано стiльки-то продаж. Хто гарантує, що то не пiдставнi роблять вигляд купiвлi?
А зачем?
Известно количество договоров.
PS.
Личо зная тов. Башту...советую его творения делить на некий коэфф.
Я например, на пять делю...
OleG095
30.10.2010 19:08:07
ProspectiveSosed: А хтось може пояснити чому є рiзниця мiж номiнальною вартiстю i реальною? Чому в...
Уход от налогов, минимизируют прибыль..
Ну и риски(свои)ограничивают.
ProspectiveSosed
30.10.2010 19:18:50
Дивiться, припустимо номiнальна вартiсть 7,000, реальна 10,000. В договорi вказується тiльки номiнальна вартiсть, про 10,000 нi слова. I загальна сума вираховується вiд номiнальної. Я так зрозумiла, що зарахунок саме цього, при бажаннi розiрвати договiр i отримати кошти, нам виплачують по номiнальнiй вартостi - 7,000, тому що це та цiна, яку ми теоретично платили.
Я день перед тим, як дiзналась про ПО майже заключила договiр з iншою компанiєю. В тому договорi я нi слова не знайшла про реальну вартiсть... Хоча можливо це зв`язано з тим, що там схема iнша - купiвля опцiонiв. Я збиралась це питання пiдняти i вияснити до пiдписання, але так як змiнились плани, подумала, що вже не релевантно.
kluch, у вашому договорi згадується щось про спату по 10,000/м2 i загальну суму виходячи вiд даної цiни?
ProspectiveSosed
30.10.2010 19:27:09
OleG095:
Уход от налогов, минимизируют прибыль..
Ну и риски(свои)ограничивают.
Дурдом! Тобто будiвельнi компанiї явно славно скрiзь рекламують свої цiни, якi суттєво вiдрiзняються вiд тих, за якими вони сплачують податок i всiм пофiк. Тiпа все ОК?
О держава! Змiнюють кодекс, щоб нiби-то слiдкувати за транзакцiями, а на те, що в них перед носом, просто закривають очi. Як таке навiть може бути!
Якi ризики знижує, до речi?
kluch
31.10.2010 08:36:58
ProspectiveSosed
kluch, у вашому договорi згадується щось про спату по 10,000/м2 i загальну суму виходячи вiд даної цiни?
--------------------------------------------------------------------
Я вам уже говорил в варианте договора, предусматривающего 100% оплату нет цены квадратного метра, есть только "Номiнальна вартiсть ЦП як розмiр основного зобов`язання" и "Договiрна вартiсть ЦП на момент укладання цього договору".
ProspectiveSosed
"О держава! Змiнюють кодекс, щоб нiби-то слiдкувати за транзакцiями, а на те, що в них перед носом, просто закривають очi. Як таке навiть може бути!"
--------------------------------------------------------------------------
Я не понял вы хотите купить недвижимость или навести порядок в стране?::)) Мне кажется это немного разные задачи и решаются разными методами. Конечно я тоже предпочёл бы покупать недвижимость в правовом государстве. Но...
ProspectiveSosed
31.10.2010 09:49:37
kluch:
Я вам уже говорил в варианте договора, предусматривающего 100% оплату нет цены квадратного метра, есть только "Номiнальна вартiсть ЦП як розмiр основного зобов`язання" и "Договiрна вартiсть ЦП на момент укладання цього договору".
Ok, немає цiни за м2, ну а тодi на якiй основi вони вираховуватимуть лишнi метри (якшо такi будуть)? I до того ж, якщо є, наприклад, 500,000 грн i 50м2, то автоматично виходить що виплата нам (якщо м2 замало)повинна здiйснюватись по реальнiй цiнi - 10,000. Але такого ж не буде, бо наскiльки менi вiдомо, повертатимуть по номiнальнiй.
Ого, яка путанина виходить!
Всерiвно дуже цiкаво, тi хто не виплатив 100%, що там в договорi на рахунок цiни?
А я так, одним ударом двох зайцiв ;))
Просто в головi не вкладається, як такi речi можуть собi так спокiйно iснувати та ще й нотарiально оформлюватись!
vikin
31.10.2010 10:58:29
"А загальна цiна є реалальною, правильно? "
-Правильно.
"Ok, немає цiни за м2, ну а тодi на якiй основi вони вираховуватимуть лишнi метри (якшо такi будуть)? "
- Я можу вам сказати, що по 7000. Але чому Ви ничого не бажаєте з*ясувати у тих, хто достеменно володiє цiєю iнформацiєю???
"I до того ж, якщо є, наприклад, 500,000 грн i 50м2, то автоматично виходить що виплата нам (якщо м2 замало)повинна здiйснюватись по реальнiй цiнi - 10,000. Але такого ж не буде, бо наскiльки менi вiдомо, повертатимуть по номiнальнiй."
- А ви вже наперед знаете, що реальна площа буде набагато менше? Уявимо, що реальна площа житла виявилася на 1 м меньше, нiж заявлена. Вас рiзниця 10000-7000=3000 грв настiльки здатна вiгнати в коллапс??? Все iнше - загальна цiна, строк здачi, розташування - це вторинне?Якщо нi - навiщо створювати проблему там де її не має???
"Всерiвно дуже цiкаво, тi хто не виплатив 100%, що там в договорi на рахунок цiни?"
- А може змiнюватися. Хiба для вас це дивина??? Це є на сайтi. Це можна з*ясувати у менеджерiв.
"А я так, одним ударом двох зайцiв ;))
Просто в головi не вкладається, як такi речi можуть собi так спокiйно iснувати та ще й нотарiально оформлюватись!"
-Знаете, є абсолютно надiйний спосiб завалити будь-яку справу: почати вирiшувати її "комплексно". Коли вам в маршрутцi не дають квитка за проїзд, ви, раз не наполягаєте на цьму, хiба не є ланцюжком того, що у iноземцiв "не вкладається в головi"? Право казати "дурдом", "не вкладається у головi", тощо ще треба заслужити.