ЖК «Парковые Озера», Днепровский р-н, ул. Воскресенская, 7 (Интергал-Буд)

kluch

kluch

04.05.2011 19:37:49

Ralex: Я был в шоу румах несколько дней назад и поэтому никаких пластиковых сеток не видел,...

А свет на балконе вещь жизненно необходимая, если его не будет, придется по ремонту проводить?!
-----------------------------------------------------------------
Я посмотрел планы разводки, розетку и освещение на балкон можно без проблем провести от ближайшших розеток комнаты или кухни.

Цитувати

kluch

kluch

04.05.2011 19:40:31

Ralex: Vikin, что за бред ты несешь, причем здесь мой вопрос по москитным сеткам и застеклением...

Это он шутит. Ведь его обвинили в том, что он виноват в запрете на фото.:::)))

Цитувати

DeMic

DeMic

04.05.2011 19:44:43

УРААА. ПО уже в facebook.
P.S. А зачем?

Цитувати

vikin

vikin

04.05.2011 20:05:29

вот тут http://3umf.com/doc/4148/
забавно, как застройщики пропихивали остекление:
"Iрпiнське БТI не погоджується з роз(ясненням Держбуду на запит ХК “Київмiськбуд” щодо прийняття в експлуатацiю багатоквартирного житлового будинку, збудованого ХК “Київмiськбуд” у 2004 р. у м. Бучi Київської областi, внаслiдок чого ХК “Київмiськбуд” вимушений повторно звертатись до Держбуду та Держжитлокомунгоспу."

-поэтому быстренько проводятся "змiни до СНиП. Так, згiдно з п.1.7. “Допускається проектувати засклення балконiв i лоджiй, якi не використовуються в протипожежних цiлях. Засклення повинно вiдповiдати проекту та передбачати вiдчинення Самовiльне засклення балконiв i лоджiй населенням не допускається."( естественно, отдавать на откуп такой лакомый кусок пересичным - ни за что: "Я ее кормил-поил, я ее и танцевать буду")
И внимание (!):
"Визначення термiнiв “засклений балкон або лоджiя” в чинних нормах вiдсутнє."

Цитувати

Tsyplakov

Tsyplakov

04.05.2011 20:14:08

to DeMic
отписал в skype
P.S. А зачем?
Может и не за чем. Если что я знаю где кнопка "удалить станицу".

Цитувати

vikin

vikin

04.05.2011 20:37:20

наиболее вменяемый док по остеклению балконов - http://forum.okna.ua/index.php?action=dlattach;topic=16624.0;attach=6833&rct=j&q=засклений балкон РїРѕРIинен + ДБН&ei=17TBTd-RO83Nsgb9yZXDBQ&usg=AFQjCNHYXPjnCJ_Ycv8vw5uhNETRAISE_g&cad=rjt
там ни слова о пластиовых сетках. Зато есть:
5.1.1.1 За опором вiтровому навантаженню елементи склiння повиннi вiдповiдати вимогам,.... При цьому гранично допустимий прогин елемента склiння вiд вiтрових навантажень при довжинi конструкцiї до 3,0 м повинен бути не бiльше 1/200 прогону. Для елементiв склiння розмiрами
прДСТУ Б В.2.6-ххх:20хх14
понад 3,0 м прогiн повинен бути не бiльше 1/300 його довжини, причому у конструкцiях, засклених склопакетами, прогiн повинен бути не бiльше 8 мм. Розрахункове вiтрове навантаження на елементи склiння згiдно з ДБН В.1.2-2 повинно бути не нижче нормативного вiтрового навантаження для конструкцiї огородження балконiв i лоджiй, але не менше 0,3 кН /м2.
5.1.1.2 При проектуваннi склiння з полiвiнiлхлорiдного профiлю необхiдно враховувати силове навантаження конструкцiї внаслiдок перегрiву вiд сонячної радiацiї влiтку. Повиннi використовуватися вiдповiднi профiльнi системи.
5.1.3.1 Елементи склiння повиннi забезпечувати захист балконiв та лоджiй вiд вiтру (бiльше 5 м/с), пилу (концентрацiя пилу у повiтрi 1,5 мг/м3 i бiльше протягом 15 днiв i бiльше в перiод трьох лiтнiх мiсяцiв), дощу, снiгу. Iндекс iзоляцiї повiтряного шуму зачинених систем склiння повинен бути не менше 30 дБ, при цьому для будинкiв, в яких зовнiшнiй шум перевищує допустимi значення, можливе застосування конструкцiї з пiдвищеним шумозахистом.
(как вы понимаете, сетка защиты от пыли не дает...)

Цитувати

boikostar

boikostar

05.05.2011 05:52:02

А от снега и дождя тем более!!!

Цитувати

Архон

Архон

05.05.2011 06:44:25

наиболее вменяемый док по остеклению балконов
vikin, спасибо, интерестно. Тоесть, теоретически, остекление должно быть разным на разных этажах, ведь нагрузка ветром на 25 этаже будет больше чем на 2-ом.

Цитувати

Leval

Leval

05.05.2011 09:20:38

Почему бы инвесторам не объединиться в скайп-чате? У нас есть домен и возможность захостить ресурс. Но поскольку подобное обсуждение запрещено администрацией, то придется это делать в другом месте. Все вопросы и предложения можете направлять на почту.

Цитувати

Tsyplakov

Tsyplakov

05.05.2011 10:40:37

to Leval:
на самом деле администрация Realt.ua ничего не запрещала. Но есть небольшие требования для размещения ссылок. Которое я изначально не выполнил (сорри, действительно надо читать правила :). В связи с чем и была удалена ссылка.
теперь все ок. Ссылка рядом с фото галереей иконка домика - "домашний сайт"
Формат полноценного сайта Инвесторов (в будущем Жильцов) Парковых Озер пока обсуждается.

Цитувати
<< 367 368 369 370 371 ... 1158
Архів