ЖК "Перовский", Воскресенка, пр-т Алишера Навои, 69 (Киевгорстрой)

slamci

slamci

08.06.2012 20:01:48

тогда есть предложение еще следующее: ждем 12 числа и в этот же день едим группой в кгс узнавать результат решения по нашему дому и уже отталкиваясь от этого действуем далее по схеме: письма и тд

Цитувати

shant

shant

08.06.2012 20:12:06

Я хочу теж пiдписатися, залиште координати, куди йти. Скан вишлю, давайте мейл.

Цитувати

Pilot_Bruce

Pilot_Bruce

08.06.2012 20:29:13

slamci: тогда есть предложение еще следующее: ждем 12 числа и в этот же день едим группой...

Откуда у нас 12 число появилось? Есть что-то достоверное по 12-у?
Но пока давайте подпишем письма.

Цитувати

anka

anka

08.06.2012 21:07:51

привiт, будь-ласка, назвiть дату, мiсце i час, коли збираються iнвестори з першого будинку. Я iнвестор з 2-го, хотiла б приїхати на зустрiч, а точної дати так i не побачила

Цитувати

Pilot_Bruce

Pilot_Bruce

08.06.2012 21:10:08

Пока даты сбора нет.

Цитувати

slamci

slamci

08.06.2012 21:23:29

Pilot_Bruce:
Откуда у нас 12 число появилось? Есть что-то достоверное по 12-у?
Но пока...

как мне сообщили некоторые лица (из мвд) и также Вера Семеновна с Жэка 2 числа была какая-то встреча и кгс взяли 10 дней для принятия решения по дому. обещали 12 обнародовать какой-то результат..

скан по договору можно на имейл: slamci@yahoo.com

Никто ничего не знает про сертификат соответствия, когда он был готов? это нужно знать для написания письма кгс!

Цитувати

elladas

elladas

09.06.2012 03:39:20

Pilot_Bruce:
Присоединяюсь к идее письма и готов приехать подписать.
Также считаю, что...

Письмо депутату я отдам прямо в руки. Я предварительно договорилась о встрече, нужно будет только позвонить и уточнить дату. В КГС надо отнести и взять входящий номер. Тут тоже можно чтобы кто-то один отнес, главное передать, все равно на контакт они не идут

Цитувати

nekto

nekto

09.06.2012 07:19:39

slamci:
как мне сообщили некоторые лица (из мвд) и также Вера Семеновна с Жэка 2 числа...

Вера Семеновна, может знать о дате сертификата.

Цитувати

Anuta_1903

Anuta_1903

09.06.2012 08:31:08

Добрый день, всем соседям дома 10-А. Вчера написала и отправила письма в КМДА, Киевгорстрой и Киевэнерго, для получения официальной информации, что происходит по нашему дому... Так как ходить и оббивать пороги нет возможности.. Все полученные ответы, в случае не решения нашего наболевшего вопроса направлю с очередным письмом в прокуратуру и НКРЭ, для наложения санкций и на Киевэнерго, если в том есть и их вина... Текст письма большой, выложить сразу не получается.. попробую частями.. Возможно используете для написания письма депутату... Про все ответы буду сообщать..

Цитувати

Anuta_1903

Anuta_1903

09.06.2012 08:33:29

Головi Київської мiської
державної адмiнiстрацiї
Попову О. П.

Президенту АТ ХК «Київмiськбуд»
Кушнiру I. М.

Генеральному директору ПАТ «Київенерго»
Фоменко О. В.

З 30 травня 2011 року (згiдно Договору про вiдступлення права вимоги вiд 30.05.2011р.) я є iнвестором будiвництва квартири № 15 в 25-поверховому будинку, що розташований за адресою м. Київ, бульвар Перова 10-А. Замовником будiвництва об’єкта є ГУ МВС України в м. Києвi, замовником-iнвестором – АТ ХК «Київмiськбуд», генеральним проектувальником – ТОВ «УЦIММ-Прес», пiдрядник – ТОВ «БМК Трiада».
19 квiтня 2011 року на офiцiйному сайтi АТ ХК «Київмiськбуд» (http://www.kyivmiskbud.ua) з’явилося повiдомлення про «День вiдкритих дверей» введеного в експлуатацiю житлового будинку № 1 за адресою: бульвар Перова, 10-12, таким чином будинок офiцiйно було передано пiд заселення.
На сьогоднiшнiй день, будинок не пiдключено до постiйної схеми електропостачання, електроенергiя в будинку вiдсутня взагалi, таким чином жоден з iнвесторiв навiть не має змоги розпочати в своїх квартирах ремонтнi роботи, маючи навiть ключi. Згiдно iнформацiї, наданої АТ ХК «Київмiськбуд», винуватцем є ПАТ «Київенерго», тому що з невiдомих i необґрунтованих причин не хоче заключати договiр про постачання електричної енергiї з ЖРЕО, на баланс якого передано даний будинок. Що є справжньою причиною i хто є справжнiм винуватцем – невiдомо.
Згiдно абзацу першого частини другої статтi 39 Закону України «Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi» прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв, що належать до IV i V категорiй складностi, здiйснюється на пiдставi акта готовностi об`єкта до експлуатацiї шляхом видачi iнспекцiями державного архiтектурно-будiвельного контролю сертифiката у порядку, визначеному Кабiнетом Мiнiстрiв України.
Вiдповiдно до пункту 3 Порядку прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв (далi - Порядок), затвердженого Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.04.2011 № 461, прийняття в експлуатацiю об`єктiв, що належать до IV i V категорiї складностi, здiйснюється на пiдставi акта готовностi об`єкта до експлуатацiї шляхом видачi Iнспекцiєю сертифiката. Згiдно пункту 9 цього Порядку на об`єктi повиннi бути виконанi всi передбаченi проектною документацiєю згiдно iз державними будiвельними нормами, стандартами i правилами роботи, а також змонтоване i випробуване обладнання. Пунктом 11 Порядку закрiплено, що датою прийняття в експлуатацiю об`єкта є дата реєстрацiї декларацiї або видачi сертифiката.

(продолжение дальше)

Цитувати
<< 119 120 121 122 123 ... 456
Архів