Позняки-2, ул. Ахматовой Анны, 30, стройплощадка 7 (Киевгорстрой)

alexb83

alexb83

30.09.2012 09:17:34

На собрании буду. Уточните место встречи точнее.
Вариант сложиться на юриста вполне рабочий, вопрос в том кто это организует.

Цитувати

Nats

Nats

01.10.2012 09:15:56

На собрании буду обязательно.
ukrserg :
Возможно увидеть письмо, которое будем подписывать, заблаговременно?

Цитувати

smersch

smersch

01.10.2012 10:08:34

На собрании буду обязательно.

Цитувати

tishina

tishina

01.10.2012 16:22:06

jura: ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!
Добрый день! Все...

Хех, ну че ж так рано-то :( Хотя бы часов в 11. У меня как раз няня приходит :)

Ну это так, отступление. На собрании буду, конечно. Или я или муж. Частный сектор для нас вопрос совсем не второстепенный. Ну а об остальном я уже писала. Кругом обман...:(

Кстати, по поводу того, что "все квартиры проданы" в секциях 4,5,6. Это не совсем так. Я покупала вроде как "предпоследнюю квартиру". Но схему работы КГС я знаю. Они придерживают квартиры для продажи после того как дом почти готов. Работают со своими брокерами. Брокеры эти вроде как оформляют договор на себя, а потом продают квартиры по переуступке. При этом не внося даже залога. Ну или минимальный. Если все не продали, то "фокус-мокус": у КГС опять в продаже куча квартир.

Все это можете видеть на сайте КГС: http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-estate/poznyaki-m-n-2-zh-b-7-sekcij-456103/

Сейчас у них 30% квартир не распродано. А "еще вчера" оставалась одна квартира.

Цитувати

Nats

Nats

01.10.2012 16:54:58

А кто у нас в ветке админ? Предыдущее мое сообщение частично потерли!

Цитувати

Arm

Arm

01.10.2012 18:38:12

Поддерживаю Nats. Было бы здорово увидеть письмо хотя бы в черновом варианте если такое есть.

Цитувати

jura

jura

05.10.2012 07:31:18

ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!
Добрый день! Все жители дома № 7 прошу Вас пресудствовать на собрании 6.10.12 в 10.00 возле дома № 8-А. На собрании будут находится жители дома №7 и 8-а.
ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!
ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!
ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО!!!!!!
Не будьте лояльными к своему будущему проживанию на микрорайоне Позняки!!!!!
Будут вопросы звоните:
Юра
(063)4990003
(067)6000800
Сергей
(097)5101173

Цитувати

ukrserg

ukrserg

05.10.2012 07:58:40

Президенту ПАТ ХК «Київмiськбуд»
Кушнiру Iгорю Миколайовичу

Шановний Iгоре Миколайовичу!

Iнформуємо Вас про створення iнiцiативної групи iнвесторiв мкр. Позняки-2 ЖБ № 7 i 8-а та повiдомляємо наступне.
Iнвестори ЖБ №7 та №8-а, що споруджуються в мiкрорайонi Позняки 2, просять Вас термiново втрутитись в ситуацiю, що склалась навколо наших будинкiв. В той час, коли ми заключали договори на придбання майнових прав, представники Вашої компанiї запевнили нас, що приватнi забудови, якi розташованi навколо вищезгаданих ЖБ, будуть в найближчий час знесенi, а на їх мiсцях будуватимуться соцiальнi об’єкти (дитячi майданчики, автостоянки, спортивнi площадки, школа тощо).
Проте, станом на сьогоднiшнiй день жодних дiй зi сторони Київмiськбуду щодо вирiшення питання вiдселення приватних забудовникiв не спостерiгається. Бiльш того, вельмишановна компанiя Київмiськбуд змiнює проект будiвництва ЖБ № 8-а, про що можна зробити висновок стосовно вiдсутностi будь-якої домовленостi мiж Компанiєю i «приватниками».
Даний факт викликає в нас велике занепокоєння, адже вiдсутнiсть прибудинкової територiї в будинках на тисячу квартир це не тiльки незручно, але й надзвичайно небезпечно.
Враховуючи вищезазначене, просимо Вас надати iнформацiю стосовно процесу переговорiв з власниками приватних осель мiж ЖБ 7 та 8-а, а також пропонуємо створити спецiальну групу по вирiшенню даного питання i включити до її складу представника нашої iнiцiативної групи.

З повагою

Iнвестори ЖБ №7 та №8-а, що мiкрорайонi Позняки-2

Сусiди, це проект листа. Якщо в когось будуть якiсь побажання- готовi корегувати...

Цитувати

nice780780

nice780780

05.10.2012 09:16:14

Мне кажется, что вместо:
В той час, коли ми заключали договори на придбання майнових прав, представники Вашої компанiї запевнили нас, що приватнi забудови, якi розташованi навколо вищезгаданих ЖБ, будуть в найближчий час знесенi, а на їх мiсцях будуватимуться соцiальнi об’єкти (дитячi майданчики, автостоянки, спортивнi площадки, школа тощо).

Надо ссылаться на утвержденный Генеральный план застройки, т. к. "представники компанii запевнили" - это не серьёзно....

Цитувати

Angelo4ek

Angelo4ek

05.10.2012 10:06:18

Можно еще и дом 4а пригласить для массовки. за их домом тоже частник.
Ну и можно поднять вопросы садика, школы, школы искусств, спортивно-оздоровительного центра...

Цитувати
<< 46 47 48 49 50 ... 158
Архів