VM_1
25.08.2010 21:19:11
Юр. консультация, думаю, нам не нужна - в нашем доме имхо больше юристов, чем там. О! Нашел!
"Правила надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типовий договор про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. N 630
см. с п. 23 Порядок встановлення факту неналежного надання або ненадання послуг та розв`язання спорів:
23. У разі неналежного надання або ненадання послуг виконавцем споживач повідомляє про це виконавця в усній формі за допомогою телефонного зв`язку чи у письмовій формі за адресами, що зазначені в цьому договорі.
У повідомленні зазначається прізвище, ім`я та по батькові, точна адреса проживання споживача, а також найменування виду неналежно наданої або ненаданої послуги. Повідомлення споживача незалежно від його форми (усна або письмова) обов`язково реєструється представником виконавця у журналі реєстрації заявок споживачів. Представник виконавця зобов`язаний повідомити споживачеві відомості про особу, яка прийняла повідомлення (прізвище, ім`я та по батькові), реєстраційний номер повідомлення та час його прийняття.
24. Представник виконавця, якому відомі причини неналежного надання або ненадання послуг, зобов`язаний невідкладно повідомити про це споживача та зробити відповідну відмітку в журналі реєстрації заявок, що є підставою для визнання виконавцем факту неналежного надання або ненадання послуг.
25. Представник виконавця, якому не відомі причини неналежного надання або ненадання послуг, зобов`язаний узгодити з виконавцем точний час та дату встановлення факту ненадання послуг, надання їх не у повному обсязі або перевірки кількісних та/або якісних показників надання послуг. У разі необхідності проведення такої перевірки у приміщенні споживача представник виконавця повинен з`явитися до споживача не пізніше визначеного у договорі строку.
27. За результатами перевірки складається акт-претензія про неналежне надання або ненадання послуг (далі - акт-претензія), який підписується споживачем та представником виконавця згідно з додатком 2 до Правил. Акт-претензія складається у двох примірниках по одному для споживача та виконавця.
28. У разі неприбуття представника виконавця в установлений договором строк для проведення перевірки кількісних та/або якісних показників або необґрунтованої відмови від підписання акта-претензії такий акт вважається дійсним, якщо його підписали не менш як два споживачі.
Jora
25.08.2010 21:29:12
лифт сегодня работал.
Edvin
25.08.2010 21:39:20
Спс! Попробую в следующее отсутствие присутствия горячей воды.
В принципе, не особо и создает проблем, однако, все эти лаги уже начинают здорово сердить.
А во всех секциях работает по одному лифту или только у нас в 3й?
Про лифт 1й секции - имхо желательно бы поскорей пошевелиться, чтобы ни у кого не возникло желания быстро оный отремонтировать и замять тему. Опять же пугает тот факт что лифты были протестированы и "одобрены" некой комиссией. Что дает гарантии что иная комиссия подойдет к вопросу более ответственно или профессионально? Есть ли какая то ответственность с их стороны?
В любом случае повторюсь - я за то чтобы предпринимать действия поскорей и в максимальном объеме.
VM_1
26.08.2010 09:05:57
Jora: лифт сегодня работал.
1 из 3? Тот, который оборвался?
Вентилятор
26.08.2010 10:49:33
Jora: лифт сегодня работал.
Ребята, Я вернулся!Находившись по Крымским горам, я преодолел 20 этажей бес одышки, в воскресенье грузовой лифт(2 секция)застрял на 11 этаже, часа через два запустили один пасажирский. Что хотел сказать:С нашими лифтами экономим на платных спортазалах и дорогих дискотеках, качаем мышцы бесплатно!!!
VM_1
26.08.2010 15:07:29
С приездом Сосед! По-хорошему завидую!
А насчет подкачки мышц - это ты моему сыну, 3 лет от роду, расскажи)).
кстати, нас сегодня в 1 секции запустили второй лифт.
... прямо мысли читают)...
Anfisa
26.08.2010 18:19:26
Вентилятор:
Ребята, Я вернулся!Находившись по Крымским горам, я преодолел 20 этажей бес...
ВЕНТИЛЯТОР я тебя обожаю МОЛОДЕЦ!!!!!! Настоящий оптимист!!!!! Так держать!!!!
Jora
27.08.2010 07:11:48
VM_1:
1 из 3? Тот, который оборвался?
да, кот. ЯКОБЫ оборвался!
но работает глючно как-то. возит по разным этажам.
egos
27.08.2010 10:17:51
Соседи здравствуйте. В 34 доме сказали обращаться в жек "левобережный". У вас тоже Левобережный или другой?
alena81
27.08.2010 13:25:27
здравствуйте, соседи!хочется вынести на обсуждение вопрос с озеленением нашего двора. скоро осень и можно будет высаживать деревья, чтобы наш двор был самым красивым и уютным. пока есть время можно обсудить и принять решение(если кому-то это интересно). здорово было бы высадить аллею из клена от дороги (чтобы не нарушить общую концепцию улицы), а возле забора - из липы и акации, под забор - живую изгородь из кустарников. у кого какие есть предложения, пишите!!!!!. ведь так хочется красоты))))!!!!!