Позняки-2, ул. Урловская, 30, стройплощадка 16 (Киевгорстрой)

krakivska

krakivska

26.07.2011 10:13:18

а меня больше домашние псины пугают. Тоже перетравить!

Цитувати

elenna30

elenna30

26.07.2011 10:37:54

спасибо

Цитувати

sosed2011

sosed2011

26.07.2011 10:38:16

уважаемые соседи,
Если вам мешают бездомные собаки, которые лают по ночам, бегают стаями, проявляют агрессию и разбрасывают мусор с баков, пожалуйста звоните по номеру 1551 (служба помощи Киевлянам) и оставляйте свои жалобы и заявки.

Чем больше заявлений, тем больше шансов, что проблема будет решена.

Цитувати

elenna30

elenna30

26.07.2011 10:39:28

Ув.соседи ,все кто не успел или не имел возможности сдать деньги на большой забор (вдоль Урловской),могут сдать деньги на маленький Который будет установлен во внутренней части двора

Цитувати

sosed303

sosed303

26.07.2011 10:58:54

Активистка: Кримiнальний кодекс, стаття 299
Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами
1.... :
Я тоже могу КопиПайстить:

Правила
утримання домашнiх собак та котiв в м. Києвi:

...

1.3. Собаки та коти можуть належати на правах власностi юридичнiй або фiзичнiй особi, яка досягла 16 рокiв i спроможна забезпечити умови утримання тварин вiдповiдно до природних (фiзiологiчних) та видових потреб.

1.4. Вiдповiдальнiсть за дiї тварин несуть їх власники, особи, яким тварини належать на iнших пiдставах, що не суперечать чинному законодавству, а також особи, якi супроводжують тварину.

1.5. Правила базуються на наступних принципах:
гуманного ставлення до тварин;
участi органiв мiсцевого самоврядування i виконавчої влади, громадських органiзацiй тощо та зацiкавлених фiзичних осiб у заходах щодо вирiшення проблем, пов’язаних з утриманням тварин;
облiку та регулювання чисельностi тварин гуманними методами;
обов’язкового виконання власниками тварин вимог цих Правил, а також ветеринарно–санiтарних норм, забезпечення належного епiзоотичного та санiтарно–епiдемiологiчного стану у мiстi;
забезпечення належних умов для гармонiйного спiвiснування людей та тварин в мiстi.

1.6. Порушення вимог цих Правил тягне за собою адмiнiстративну та/або кримiнальну вiдповiдальнiсть фiзичних, юридичних та посадових осiб згiдно з вимогами чинного законодавства.

визначення:

бездогляднi тварини – домашнi собаки та коти, незалежно вiд породи та призначення (у тому числi собаки, що мають нашийник з особистим номерним знаком i намордник), якi знаходяться без власника та (!!!) не на прив’язi (!!!) на вулицях, площах, ринках, у скверах, садах, на бульварах, пляжах, у громадському транспортi та iнших громадських мiсцях;

реєстрацiя (обов’язкова реєстрацiя) – система облiку тварин, яку здiйснює орган, уповноважений Київською мiською державною адмiнiстрацiєю, шляхом присвоєння тваринi iндивiдуального номера та внесення вiдповiдної iнформацiї до загальної електронної бази непродуктивних тварин у м. Києвi;

4.3. Обов’язкову реєстрацiю здiйснює комунальне пiдприємство «Центр iдентифiкацiї тварин» як уповноважений орган Київської мiської державної адмiнiстрацiї.

Умови утримання:

Власники собак, якi проживають у багатоквартирних будинках, повиннi забезпечувати тишу – попереджувати лай собак у перiод з 22:00 до 08:00. Забороняється утримувати собак та котiв у мiсцях загального користування (коридорах, примiщеннях пiдвального типу, на сходах, горищах тощо).

(!!!) Забороняється утримувати собак незареєстрованими належним чином.

Ну и условия выгула (ссори за повторение):

5.5. Дозволяється виводити собак за межi квартири, територiї подвiр’я, органiзацiй, пiдприємств тощо лише на повiдку (!!!) з прикрiпленим до нашийника особистим номерним знаком, а потенцiйно небезпечних собак та собак, що визнанi небезпечними, обов’язково на короткому повiдку (не бiльше 1,2 м) i в наморднику.

Цитувати

sosed303

sosed303

26.07.2011 11:04:24

elenna30:
Я полностью согласна с Людой!Если сбор идет на конкретные цели, то и расход...

Елена, таблички за мой счет!!!
Деньги на забор - Неприкосновенны!!!

Цитувати

Активистка

Активистка

26.07.2011 11:04:32

Копипэйстом я тоже умею пользоваться)))))
Написано много и не по сути. Найдите закон о том, что можно травить колбасками домашних и бездомных животных.

Если не найдете, то предлагаю закрыть тему.

Цитувати

sosed303

sosed303

26.07.2011 11:13:13

Активистка: Дом гордится вами!

А я очень жду ответа хотя бы одного собаковода в таком стиле:

Мой питомец состоит на учете, и я согласен выгуливать его на поводке, при этом если он сходит в туалет на улице - я за ним уберу!!!

Но никто из Собаководов еще такое не написал. (хоть бы уже соврал кто-нибудь).

Получается, что все собаки которых мы видим вокруг - бездомные!!!!!
Поэтому нестоит искать юридические санкции.

Цитувати

sosed303

sosed303

26.07.2011 11:16:09

Активистка: Копипэйстом я тоже умею пользоваться)))))
Написано много и не по сути. Найдите...

Там прослеживается одна суть - Никто не соблюдает "Правила
утримання домашнiх собак та котiв в м. Києвi".

НИКТО!!!!!!!!!!!!!!!! и на этом можно закрывать эту тему.

Пускай наш форум снова погрузится в состояние сна, как это было неделей раньше.

Цитувати

elenna30

elenna30

26.07.2011 11:28:49

sosed303:
Елена, таблички за мой счет!!!
Деньги на забор - Неприкосновенны!!!

:)))) Можно сделать фанерные таблички под размер А4 (я их сделала, в мае на субботник, но их сперли)Распечатать картинку и вырезать (трафарет) Губкой и черной краской(у нас осталась с покраски забора )нанести на фанерку Чем не табличка?А деньги я не могу брать без согласования с соседями У нас уже почти 2-е секции маленького заборчика:)))

Цитувати
<< 706 707 708 709 710 ... 806
Архів