bombardir
07.05.2012 13:14:57
Лена, спасибо огромное за поздравления и спасибо всем кто поздравлял. Всем желаю также счастья, удачи и позитива. Пусть в душЕ всегда будет Весна! :)
Ну и с наступающим днем Победы! Пусть никогда не будет войны.... Всем удачи!
peter_st
07.05.2012 23:08:30
По плану у нас должны быть двухкамерные стеклопакеты, т. е. по три стекла в окнах должно быть. В субботу был на стройке, присматривался - так и не разобрал, то ли всего два стекла, то ли внутреннее стекло такое чистое, что его не видно.
Посетил потом одну фирму по окнам, там рассказали, как это элементарно проверяется. Нужно к окну поднести зажигалку: сколько огоньков отражается в окне - столько и стекол. Если кто еще будет на стройке - посмотрите пожалуйста, не хочется только ради этого опять по этажам бегать.
Jostik_AA
08.05.2012 12:48:24
Привiт.
Хтось менi може допомогти??
Я планую придбати 3 к. кв.
Приїха сьогоднi на будiвництво - а там ще робота кипить. Ключниця каже, що роботи ще на кiлька мiсяцiв до вселення по секцiї №4. Ци дiйсно це так? Яка якiсть робiт в секцiї №4, бо я так i не зрозумiв((((?
I мене налякало те, що якiсь є трабли з комунiкацiями...
Я так i не зрозумiв чи є вода i електрика. Чимiль каже, що коли будете заселятися - тодi все i буде. Але як можна купувати квартиру при 100% оплатi i не розумiти чи є комунiкацiї i не вiдомо коли вони будуть.
Я зараз знiмаю квартиру i хочу купити в новобудовi, але так, щоб за мiсяць - два заїхати в свою, а не купити квартиру i продовжувати знiмати ще Бог знає скiльки.... Розумiєте?
zelinska_ira
08.05.2012 14:20:54
Jostik_AA :
Буду вiдповiдати по пунктам:
1. Масштабних робiт по секцiї 4 немає - так всякi дрiбницi.... :-)
.... пiдключене електропостачання, вода, лiфти, недороблена пiдлога в загальних коридорах, прибранi коридори, лiчильники... ну певно ще ремонти в соц. квартирах i т. д.
2. Проблем з комунiкацiями немає. Вони не ввiмкненi, але заведенi i квартири пiдключенi (в усякому разi деякi квартири).
3. Тех. паспорти на 4ту секцiю готовi i з наступного понедiлка власникiв запрошують пiдписувати дод. угоду ну i звiсно доплачувати за лишнi квадрати :-)
Я б Вам не рекомендувала надiятись що Ви проживете ось до кiнця цього мiсяця i все - можна заселятись в новобудову з квартири яку знiмаєте.
Навiть якщо (схрестимо пальцi i будемо надiятись) 25го числа видадуть ключi, то Ви ж не зможете зразу з речами переїхати в пусту квартиру. Квартиру з 100% оплатою (не соцiальну) продають без ванної, унiтаза та раковини (раковину i унiтаз обiцяють, але вони навряд чи будуть). Вже не говорячи нiчого про вирiвнювання стiн, штукатурку, проводку i т. д. Всi ми люди можна пожити i в голих стiнах, але без туалету i раковини ну вже нiяк :-) Як Ви житимете? Розраховуйте що пiсля отримання ключикiв i дозволу на ремонт Ви не зможете жити в квартирi ще мiсяцi 2-3....
В основному якщо у Вас є 1-2мiсяцi часу можете придбати квартиру i почекати поки вирiшаться всi нюанси. Не будемо сипати сiль на рану старожилам цiєї теми, але вони взагалi купляли "повiтря" - вони не бачили кватриру, не могли подивитись на якiсть стiн, вiкон, не знали чи будуть проблеми з комунiкацiями - таке воно iнвестування :-)
Я як будiвельник по професiї та людина що об`їздила майже весь Київ в пошуках адекватної новобудови можу сказати що в основному якiсть забудови зараз однакова (якщо це не елiт. клас). Наша хижка не поступається в якостi навiть деяким комплексам середнього класу....
Не треба далеко ходити - будинки на Урлiвськiй 23 по класу однозначно кращi та i цiни там за метр вищi, а от конструктив - одне i те ж )
Так само "немає" комунiкацiй, такi ж не рiвнi стiни, такi ж не якiснi вiкна та дверi, раковини, унiтази i ванни тiльки для соцiальникiв.
Приготуйтеся! Майте в запасi мiсяцi 2-3 де пожити. Лише через такий перiод як мiнiмум Ви зможете вселитись в квартиру.
Jostik_AA
08.05.2012 15:16:52
Якось доводилось чути, що ЖI чи фiнансова компанiя мають зазвичай проблеми з оформленням фiнальних документiв, фiнальними роботами, як будинок по вул. Кракiвськiй, як в Бортничах... Що можна очiкувати по Драгоманова 6/1???
vitiger
09.05.2012 09:38:29
Всех соседей и гостей сайта поздравляю с Днем Победы!
Прошу отозваться тех, кто по программе 70 на 30 забрал уже подписанный допдоговор и кому рассказали дальнейший план действий после этого. Спасибо
zelinska_ira
09.05.2012 15:05:14
Всем добрый день и поздравляю всех с праздником!
Расскажите пожалуйста как происходит процедура подписания доп. договора и что дальше....
Когда оплачивать дополнительные квадраты (есть какой-то срок по оплате)?
Когда акт приема-передачи? Что идет раньше во временной цепочке доп. договор или акт приема передачи?
Буду благодарна за информацию!
kira07
09.05.2012 21:37:31
vitiger: Всех соседей и гостей сайта поздравляю с Днем Победы!
Прошу отозваться тех, кто...
Программа 70/30. Мы забрали подписанный доп. договор. После этого получили квитанцию о доплате (5% и дополнительные метры). Оплатили (можно сразу у них же). Далее выдали список документов, которые необходимы для оформления Свидетельства о праве собственности. Собираем эти документы и подаем на Днепровскую Набережную (где и будет выдаваться само Свидетельство). Сроки выдачи Свидетельства после подачи всего пакета документов - сказали 1-1.5 месяца. Вот вроде бы и все.
Всех поздравляем с Днем Победы!!!
zelinska_ira
10.05.2012 04:14:39
kira07 :, спасибо большое за информацию!
isergio
10.05.2012 09:20:19
zelinska_ira:
Не треба далеко ходити - будинки на Урлiвськiй 23 по класу однозначно кращi та i цiни там за метр вищi, а от конструктив - одне i те ж )
Так само "немає" комунiкацiй, такi ж не рiвнi стiни, такi ж не якiснi вiкна та дверi, раковини, унiтази i ванни тiльки для соцiальникiв..
Задержки с документами, коммуникациями, вселением - это уже норма для большинства новостроек.
Почему Урловская 23 выше классом? Цены от застройщика были 8800-9000, это намного выше?
Унитаз и раковина ставится для всех. Батареи и окна дешевые - но на первое время пойдет. Входная дверь - в металлолом сразу.
1й дом строила Ковальская. Стены довольно ровные. За остальные 3 дома сказать не могу.