alex_chavdar
04.09.2012 13:13:07
murabek:
Фильтры ставить обязательно, если хотите продлить жизнь бытовой технике и подготовить...
Дякую за контакти) По фiльтрах теж можете порадити професiоналiв?
Des
04.09.2012 16:48:17
Окна и подоконники мне делал Ярослав +380 (50) 341 05 82. Работой остался доволен. Может дороговато только. Не знаю.
Idalgo
05.09.2012 06:02:32
Соседи, а кто уже устанавливал себе встроенный шкаф и поделится своими соображениями по дизайну и конструктиву?И контактами мастера, если остались довольны работой
alex_chavdar
05.09.2012 07:44:18
Ну по дизайну i конструктиву важко дiлитись бо виготовити можуть будь-якi вашi iдеї) Я просто малював свiй приблизний план, потiм в офiсi щось трiшки пiдправили з досвiду i все.
По фiрмi, я робив в http://niksoff.com.ua; обслуговуванням, якiстю i встановленням задоволений. Можете подивитись їхнi варiанти. Але сказати, що вони чимось вiдрiзняються вiд мiльйона iнших фiрм, якi виготовляють корпуснi меблi i шафи важко))
Idalgo
05.09.2012 07:58:25
По дизайну понятно, у каждого свои предпочтения-)
По конструктиву я имел в виду следующее. Например, делать ли шкаф-купе внешним, или полностью встроенным? Т. е. делать ли верхнюю и нижнюю чамсть ( условно говоря "потолок" и "пол"), либо же установить только боковые части и сами раздвижные двери на направляющих, прикрепленных непосредственно к полу/потолку.
З. Ы. Шкаф планируется не в нише, а в прихожей вдоль стены.
murabek
05.09.2012 08:04:24
Idalgo: Соседи, а кто уже устанавливал себе встроенный шкаф и поделится своими соображениями...
Я параллельно делал капитальный ремонт в своей квартире и родительской на Оболони, и в общей сложности заказал пять шкафов. И это далеко не первый мой ремонт и "шкафников" ранее уже перевидел разных.
Этими очень доволен и рекомендую. Находятся в "4ROOM" на Окружной.
Мурат 063 259 88 65
Расул 063 259 88 68
alex_chavdar
05.09.2012 16:47:41
Idalgo: По дизайну понятно, у каждого свои предпочтения-)
По конструктиву я имел в виду...
Менi здається знову ж таки питання у ваших поребах:
- якщо шафа ставитиметься "навiчно" - я не бачу сенсу в бокових (якщо прилягає до стiн(и)) i верхнiй (якщо шафа буде до стелi) панелях. Економiя без них виходить суттєва.
- якщо є можливiсть, що шафа буде пересовуватись чи якщо шкода стелi i стiн, якi можна пошкодити - мабуть краще з ними.
Мабуть такi ж думки i у вас були) Тому все на ваш розсуд.
Я поки зробив двi нiшi - тому однозначно обрав варiанти без бокових панелей. Ще залишилась шафа в коридорi - як визначимось з її функцiональнiстю тодi й буде видно як її робити)
Keniyz
07.09.2012 13:59:38
Повiдомлення
про проведення установчих зборiв Об‘єднання спiввласникiв
багатоквартирного будинку №1 по вул. Є. Чавдар
Повiдомляємо Вам про те, що 15 вересня 2012 року о 15:00 за адресою м. Київ, вул. Б. Гмирi, 3-Б примiщеннi актового залу «Скандинавської гiмназiї» вiдбудуться установчi збори об‘єднання спiввласникiв багатоквартирного будинку, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Є. Чавдар, буд. 1.
Проект порядку денного зборiв:
1. Органiзацiйнi питання проведення зборiв.
2. Створення об‘єднання спiввласникiв багатоквартирного будинку (на-
далi – об’єднання) та затвердження його назви.
3. Затвердження Статуту об‘єднання.
4. Вибори правлiння об‘єднання.
5. Вибори ревiзiйної комiсiї об‘єднання
6. Надання повноважень представнику Установчих зборiв щодо державної
реєстрацiї об‘єднання.
Запрошуємо Вас взяти участь в установчих зборах. При собi необхiдно мати документ, що посвiдчує особу власника та свiдоцтво про право власностi.
З повагою,
Iнiцiативна група.
Путник
07.09.2012 18:45:52
Хотiлося б ознайомитись iз проектами документiв щодо ОСББ.
Без їх попереднього вивчення та аналiзу будь-яке прийняття рiшень не буде правильним.
P/S/ На "домашньому" форумi їх теж не видно
mishanyayalta
08.09.2012 09:50:20
Путник: Хотiлося б ознайомитись iз проектами документiв щодо ОСББ.
Без їх попереднього...
всем привет, наконец добрался и до размещения информации относительно ОСББ, разместил на домашнем форуме, выложить тут не получается, выдает ошибку, поэтому милости прошу на домашний форум chavdar1.org.ua