Изгой
06.09.2006 18:35:00
Ув. Харч
Скажите, а Вам нравится Черновецкий? Ваше отношение к нему вообще, какое? В двух словах...
kharch
07.09.2006 00:36:00
Дякую, Ізгой, що тебе цікавить моя думка.
Я відчуваю тебе своїм другом.
Яскраво чорною фігурою з серіалу "Что такое хорошо, что такое плохо".
Сьогодні прокинувся рано зранку і спробував медитувати.
Нічого не вийшло - то зручно сісти не можу, не гнучкий абсолютно.
То ліві думки в голову лізуть.
Я далекий від ідеалу, яким хотів би себе бачити.
Тому, на жаль, не можу сказати що можу бути для когось хоч якимось прикладом.
Якщо казати правду - я ніякий.
І як сказав герой фільму "Американська краса" - "Я здоровався з Вами на минулорічній вечірці. Ви не памятаєте? Не дивно, я б сам себе не запам`ятав."
Життя проходить а я прохожу мимо життя.
Тому вдвічі приємно, що таку видатну особистість зацікавила моя думка.
Я мало можу сказати про Черновецького. Мені подобається що це гарний менеджер. Мені подобається, що мер Києва - єврей. Багато речей, що він говорить - мені подобаються. Не подобаються його явно популістські завивання - але це данина електорату. Взагалі там, наверху, мабуть дуже важко бути собою. Дуже багато різнонаправлених векторів діють.
Бажаю і тобі бути собою і ніколи не фальшивити!
донецкий
07.09.2006 06:49:00
kharch:
Гумор можна було б назвати чорним, якби він не був чорноротим.
Чорнозаздрісним.
повеселили! завидовать черновецкому? может кто и завидует конечно, но я так точно нет-быть мечтой психиатра меня не прикалывает. меня вполне устраивает быть самим собой, и жить своей жизнью. и если и есть в каких-то вопросах у меня образцы для подражания, то это явно не леня.
Изгой
07.09.2006 08:13:00
Ув. Харч
Если Вы серьёзно про "хорошего" менеджера Черновецкого, то я в ШОКЕ...
Мне, не психиатру видна клиника. Там ТИПИЧНЫЙ шизоафективный психоз.
Если использовать классификацию международую, то F25
Евроинтеграл
07.09.2006 09:28:00
kharch: Дякую, Ізгой, що тебе цікавить моя думка.
Я відчуваю тебе своїм другом.
Яскраво...
>> Я мало можу сказати про Черновецького. Мені подобається що це гарний менеджер.
В Правэксе тоже так считают?
>> Мені подобається, що мер Києва - єврей.
Правильный еврей в синагогу ходит.
>>Багато речей, що він говорить - мені подобаються.
А то, что он делает - тоже?
>> Не подобаються його явно популістські завивання - але це данина електорату.
1. У меня было лучшее мнение об киевском электорате.
2. ООО и то серьёзнее смотрелся.
PS. А вообще... в этой ветке... kharch, наверное, прикалывается?
kharch
07.09.2006 12:29:00
донецкий:
повеселили! завидовать черновецкому? может кто и завидует конечно, но я так...
Донецький, Ви не пуп землі, не сприймайте все на свій рахунок.
Адже то не ви малювали ту картинку.
І навіть не Ви її замовляли і не Ваша ідея.
Я точно ту саму фразу сказав своєму другу коли він мені прислав ту картинку. І він чомусь не сприйняв її на свій рахунок.
Я дуже радий, що Ви не заздрите меру Києва.
Посада не слаба, раз Омельченко не міняв її ні на яке місце в списку прохідних партій.
Справжній єврей, як на мене, займається справами. А ходить чи не ходить в сінагогу - важливо, але не так.
Всі генії трохи звихнуті, шановний пане Ізгой. Не сумніваюсь, що такий видатний психіатр якщо не читав, то принаймні чув про книгу Чезаре Ломброзо "Гениальность и помешательство".
http://www.e-lib.info/book.php?id=1121022788&p=0
Гарна гілка можна назвати Черновецького генієм і не боятися що тебе заклюють. Адже - "Немного юмора".
;))
донецкий
08.09.2006 06:29:00
даже в разделе "юмор" фраза "черновецкий-гений" звучит кощунственно!
"посада не слаба", но не место красит человека!!!!
kharch
08.09.2006 23:23:00
Донецький, як мінімум 500тис. Киян задоволені тим, що мером став Черновецький. Я сам від безвиході голосував за боксера, але якби думав що Черновецький більш прохідний, то голосував би за нього.
Вже те, що він поборов монстра Омелю, якого підтримали і оранжеві і червоні і малинові і блакитні - це великий плюс. Може не геніальність, але я Вам бажаю це повторити.
Он Натаха на Троєщині тупо купувала через гречку та російські гроші бюлетені і що? Де тепер Натаха?
І що поганого в тому, щоб хвалити людей? Ви явно в дитинстві не ті книжки читали.
От у мене є знайомий єврей, чудовий скрипач і директор дитячого музичного фестивалю. Так він завжди, коли йому щось треба зробити на шару чи за помірну плату називає мене генієм. І я не прошу багато за свої труди. Тому що такій посередній людині як я приємно, коли така велика людина називає мене генієм. Хіба я можу йому відмовити?
Я вже розповідав на цій гілці анекдот про єврейську та українську маму.
У вас явно мама не єврейська?
Всім вдачі!
Изгой
10.09.2006 07:11:00
Ув. kharch
Не в обиду...
Ваши креативы созвучны речам черновецкого. Поясню:):). СИЛЮСЬ понять, что Вы пытаетесь донести до оппонента.
Порой хочется написать КГ/АМ. Ниасилил ф топку.
И у Вас и у Вашего избранника черновецкого... скажем мягко--скачка мысли. Скорее её подобия.
Справтесь в словарике, что значит слово "АМБИВАЛЕНТНОСТЬ".
Вот Вам её примеры... Цитаты из Вас недавнего...
1. Те, як без шуму та пилу справилася Франція з "мусульманськими" безчинствами...
2. Показує, що західна цивілізація готова до мультіетнічності.
3. Спокій, взаємоповага, бажання жити краще...
Скажите, прежде, чем нажать "отправить", Вы перечитываете свои перлы?
Сударь, по взаимоисключающим утверждениям в одном креативе можно с очень высокой долей вероятности говорить об амбивалентности, которая есть следствие расщепления... от латинского френос :):):).
Ужас! А ветка задумывалась как веселая.
ЗЫ Без прикола... У Вас сон нормальный?
Val
10.09.2006 18:11:00
- Президент России Владимир Путин жарит на вертеле президента Украины Виктора Ющенко, но при этом вертел старается крутить как можно быстрее. `Владимир Владимирович, а зачем так быстро?` - `А что делать? Иначе он начнет воровать уголь`.