Немного юмора...

nataly

nataly

08.07.2007 14:52:53

Вы правы, оптимистка, это развлечение и я развлекаюсь!Кто сказал, что я ставлю диагноз? Это не по моей части.

Цитувати

ромко

ромко

08.07.2007 16:36:53

Ше хотів доповнити, що сказати, шо теє написав москаль - то є суцільне невігластво, весь штиль і мова -суто галицькі, корінного жителя Лемберга, дарма, що не всі слова вживаються у повсякденній розмові, дійсно розмовна мова львів"янина нічим особливим сильно так не різниться від української мови жителя іншого регіона, але всі ті словечка і певні риси характеру галичан добре відомі самим галичанам, просто вони не вип"ячуються як це викреслив автор у своєму витворі.
Ше хотів но доповнити, що самий більший "праздник" на моїй пам"яті це був коли у їдного бізнесмена нашого вигоріло одна тисяча квадратів магазину електроніки, особливо файно вистрілювали десятки телевізорів, якась добра душа вкинула йому на задні з двору вікна у середину кілька пляшок з запалювальною сумішшю, ясно що не найшли цієї душі досі, хоча це було ще пару-трійку років тому.
Але мені особисто було досить цікаво спостерігати, як щиро втішалися цьому видовищу жителі всіх навколишніх вулиць, мешканці прилеглих крамничок та офісів.
Святковий настрій у місті зберігався ще довгі місяці, люди радо перетирали подробиці - що як горіло-диміло і вистрілювало.
Підкреслю, що хлопака той був дуже багатий, але з простого народу, безбатьченко, який сам своєю працею всього досяг, не якийсь там донецький бандюга, що в когось щось повідбирав, а просто трудоголік, який розпочав з базарної ятки де сам торгував у свій час і вибився у люди.
Їдне, що в галичан не відібрати - те що серед них багато файних господарів, які випещують своє обійстя, ідуть на заграничні вояжі, щоб вислати діточкам грошиків та купити для них житло всіх.

А ще згадуються 90-ті роки, коли у черзі за парфумами якась там Красна Москва чи ще щось подібне - одна наша україночка з кінця черги вигукнула, коли друга жіночка попросила продавця - "дайте мне духи, пожалуйста" - не давайте їй нічого, най по українські попросить, а та не розгубилася і їй у відповідь - " су... а - бандерівка!"
Отаке от.

Цитувати

Юла

Юла

08.07.2007 16:56:59

О-о-о! Пане ромцю! Щиро аплодую і з нетерпінням чекаю на продовження Ваших споминів, історій та просто роздумів. :-)
І зовсім ви з Хатшепсут не "страшні люди". Дай, Боженько, нашій рідній Вкраїні, щоб переважна більшість була такою "страшною"!

Цитувати

Юла

Юла

08.07.2007 17:21:46

Просто невеличка замальовка нашого останнього відвідування Львова:
Коли ми з чоловіком у старовинній львівській кавьярні (в усякому разі, так було написано у рекламному буклеті) попросили по філіжанці знаменитої львівської кави, хлопчина-офіціянт спитав: "А де ви бачили навколо Львова, щоб росла кава?"... Ми проковтнули цей сумнівний жарт.
Через деякий час за сусіднім столиком нові відвідувачі також забажали скуштувати "знаменитої львівської кави"... Здогадуєтеся, що відповів їм той хлопак? :-)

Про колорит Одеси і одеситів знають і захоплюються ним до цих пір люди з усього колишнього СРСР. А тут такий цікавий і маловідомий для широкого загалу пласт культури, світогляду населення величезної території України!
Навіщо одразу вішати ярлик "страшні люди"?

Цитувати

nataly

nataly

08.07.2007 20:42:14

ромко: Ше хотів доповнити, що сказати, шо теє написав москаль - то є суцільне невігластво,...

И что Вы хотите поведать этой историей?
Что свои своих палят, а все радуются? И вы Юла аплодируете? Чему?
Торжеству жабы на флаге? И это называется украинский менталитет?
Или я чего не поняла? Это хорошо по-вашему или плохо?
Я эту ветку считала юмором и соответственно реагировала, а оказывается
всё очень серъёзно. А вместо кофе что надо просить? Самогон? Буряки растут вокруг Львова повсеместно - это точно.
Может скоро и в Киеве будут подавать в ресторанах только национальный продукт-
сало и самогон? Что-то я не понимаю к чему идёт. Разъясните Христа ради!

Цитувати

ромко

ромко

08.07.2007 21:25:18

Ну я вибачаюсь звісно, що може троха не по темі вийшло, але так просто дійсно сподобався витвір автора про галицький ( і можна сказати у значній частині загальноукраїнський) менталітет.
А з тим хлопакою все потім нормально вийшло, відремонтувався і бізнес його пішов у гору, але всі задні вікна негайно замурував, тим більше, шо в магазині при тому випадку ледь сторож не загинув.
Якщо вже зайшла мова про Львів, то всі чули, шо в нас зараз пострілювали незгірш, ніж у Донецьку 10 років тому, тільки в останні роки прямо на вулицях розстріляли деколи навіть з автоматичної зброї декількох бізнесменів європейського значення, а також забили на виїзді з хати бувшого голову області, також крупного бізнесмена, володаря сотні-другої хлібних магазинів у області та іншого великого бізнесу, близького друга и соратника теперішнього голови Олійника, який у свою чергу входить у когорту самих близьких кумів Ющенка. Може й тому мені наші місцеві пани нічим не ліпші за панів донецьких тому, що вся ця місцева олігархія, яка за копійки скупила и скуповує все підряд входить в саме ближнє коло Ющенка, а останній пан таки не щирий із своїм народом.

Ну будемо рахувати, що то був ліричний відступ про Львів, який таки є чудовим красивим містом, а прості його мешканці не винні у тому, що робиться у державі.
До речі я і багато моїх коллег не маємо марних іллюзій, що помаранчеві переможуть на дострокових виборах і наша країна враз стане щасливою.
Адже фактично помаранчеві при владу на наших теренах вже зо п"ятнайдцять років, і єдине чим вони запам"яталися - тільки дві риси - набивання власних гаманців зверх всілякої міри і нехтування інтересами простих громадян, друга риса - колосальне кумівство і землячество, для них всі хто за межами західного регіону - "Чужий", прикро, що саме це - передова кавалерія обох помаранчевих блоків.

Отже давайте знову до гумору повернімося і ше раз щиро сі вибачаю за те, шо не у ту гілку написав.

Цитувати

оптимистка

оптимистка

09.07.2007 06:18:19

Ромко!
Респект!Вы ведь правду написали, и, как ни крути, таки жаба является нашим национальным животным и на востоке и на западе. И политики наши все одной ниточкой повязаны, независимо от места рождения и представляемой партии.
Прочитав Ваши сообщения, я поняла, что не все так запущено, как нам пытаются представить СМИ, и восток с западом никакая пропасть не разделяет-умение с улыбкой смотреть на наши проблемы, и с юмором воспринимать ситуацию в стране не позволит загнуться Украине :)))
А всех этих товарищей нездорового окраса-голубых, оранжевых и прочих, нужно просто воспринимать как неизбежное зло, и понимать, что мы не нужны ни тем, ни другим, потому и не стоит переживать, кто к кормушке дорвется.
Я, к примеру, последнее время, все события в политике рассматриваю, как дешевый триллер-ужастик, с Франкенштейном в главной роли. И, судя по всему, сериал снимают, а сценарий либо утерян, либо его не было вообще, вот и импровизируют каждый как может :)))Все эти блоки, мегаблоки-жах, да и только...

Цитувати

sasha13

sasha13

09.07.2007 06:25:19

занятно...
вижу, что комуняки в эти выборы наберут больше всех
ведь только они думают про народ и смогли б объединить запад и восток, как раз то, что нужно для ромко и оптимистки

Цитувати

Даниил

Даниил

09.07.2007 06:33:34

sasha13: Каким местом думают? :)))))))))

Цитувати

оптимистка

оптимистка

09.07.2007 06:35:22

О, Саша :)))
Вы, как всегда-реагируете быстро, но невпопад:)))
Как говорила моя бабушка:"Сказал, как в кашу п.... нул"!Пардон за мой французский:)))
А что, без политиков никак?Или для вас только то считается объединением, что пафосно и официально провозглашено?

Цитувати
<< 94 95 96 97 98 ... 188
Архів