Анджей
05.03.2010 18:00:28
kharch: Анжей, десь я чув що єдиний налог не дає права займатися здачею в оренду у крутих...
Поправляю неправильная.
Борода
05.03.2010 18:44:34
kharch: Анжей, десь я чув що єдиний налог не дає права займатися здачею в оренду у крутих...
Была бы она правильной - не выдавали бы свидетельство единоналожника каждый год. Налоговая и так каждый год под любым предлогом норовит его урезать.
Анджей
07.03.2010 18:29:06
Всех женщин с наступающим 8 МАРТА, здоровья, любви и всего наилучшего.
Gib
08.03.2010 00:56:32
Уже бы пора некоторым рьяным очнуться и спилить мушку - уголовник-рецидивист Янукович, которого вы называете своим президентом, две недели как чалит на Банковой, война закончилась, а вы все еще Юлькины эшелоны под откос пускаете... Во-вторых, плиз, в полемике не забывайте, что презрение к Януковичу не означает автоматической любви к Юле, т. е. критиковать урку не значит защищать во всем Юлю. В-третьих, где триумфальные сводки с ваших полей?
Для справки: Обама через три дня после инагурации уже начал отчитываться перед гражданами... Какие решения он принял, каким образом и когда они дадут конкретные результаты... Парадигмой его избирательной компании и президентства было "look forward, not back", он никогда и ни в чем не упрекнул Буша и предыдущую администраци, говорит исключительно у своих ошибках и успехах...
А у нас пока прояснилось только одно: курса на экономические реформы не будет. 2/3 населения страны, которые не голосовали за урку, в это и не верили. Снова будут шевалье Азаров, Левочкин, Цушко, Бойко, Шуврич и прочее паскудство и ворье, будет взяточничество, лицемерие и прочая мерзость.
Viki
09.03.2010 10:14:09
>>>Вы вообще анализируете, что пишете Ющенко это один из глав оранжевой секты он давал через дедушку Стелмаха рефенансир.7 ярдов для новой власти что-ли, или для себя любимого.
Анджей, Надра вмерла, гроші розподілені між Ющенко і Януковичем (їх командами), буквально таким чином - сьогодні вони(гроші) прийшли, а завтра їх вже ніхто не бачив, по телевізору про це не говорили... а от в секретаріаті дуже жваво обговорювали))))))))
>>>зато с Укрпромовскими заправками все тип-топ получилось.
спочатку не получалося, коли прийшли кризис-менеджери в Укрпром і перше, що запропонували, так це видати ім всім кредити )))) існуюче керівництво отримало шок)... але ж бачите, потроху дипозити віддавали, віддають... чия це заслуга?!... можливо навіть не має значення, головне, що люди отримають свої гроші!.... і тут знову телевізор ні до чого, так що Ваш пассаж про "людей-телевизоров" залиште при собі..)
Viki
09.03.2010 10:44:12
>>>Мозг промыт, до состояния чистого листа.
ооо... ну починається // )))
>>>Транши это долг государства, который теперь буду выплачивать Я, своими налогами,
Наша держава напевне й року не прожила, щоб не бути комусь чогось винна... тому Ви ПЛАТИЛИ, ПЛАТИТЕ і БУДЕТЕ ПЛАТИТИ, не зважаючи на те, хто при владі, але, якщо Ви вважаєте, що особисто Ваш мозок вміє аналізувати краще ніж будь-чий інший, то рекомендую перечитати стенограму виступу Пинзеника в 2005 році, щодо нового бюджету України, і його коментарі, щодо запозичень попередніх років, наскільки вони були виправдані при магічному ВВП 13% (в принципі непевне він для Вас не авторитет, він же з оранжевої секти ;), от геолог-фінансист Азаров - оце чєловєчіщє))) )
>>>банковская система это частные иностранные банки, спасать которые моими деньгами из бюджета, я не разрешал.
Надра, Укрпром і Родовід - іноземні банки?!... хм... не державні - це точно, а от щодо іноземних?! Погоджуюся з тим, що я теж не дозволяла, але мені особисто приємно, що мої колеги, які тяжко працювали останні роки і тримали свої чесні гроші в цих банках на дипозитах, отримали їх назад... отака, може чисто наївна людська солідарність в мене )))
>>>Это обычный грабеж целой станы, благодаря продажному правительству, которое постоянно провоцирует анархию, бесправие, отсутствие бюджета и благодаря этому ворует в "ручном" режиме...
ну будьте ж хоч трохи об`єктивні... чому Ви не пишете про продажний парламент, з найбільшою в ньому фракцією від ПР, гавкаючих продажних комуністів, нікому непотрібного, як виявилося Литвина і т. і.... Де зараз бюджет - в ВР, чому не приймають?!... доречі, якщо новий бюджет не прийнятий, то країна живе по бюджету 2009 року... тому вони і не поспішають... скоро допишетеся, що Вам Юля і її поганий уряд у землетрусі на Гаїті замішана...)
Это обычный грабеж целой станы, благодаря продажному правительству, которое постоянно провоцирует анархию, бесправие, отсутствие бюджета и благодаря этому ворует в "ручном" режиме...
З. Ы.
Так вам и надо, раз вы не понимаете как вас обворовывают, значит такая у вас судьба, батрачить, нищенствовать и славить Украину...
Viki
09.03.2010 10:59:41
ой... рано на кнопку начавила))))
>>>Так вам и надо, раз вы не понимаете как вас обворовывают, значит такая у вас судьба, батрачить, нищенствовать и славить Украину...
Звідки Ви знаєте мою судьбу, звідки впевненість, що я не бачу яка ворувата у нас влада всіх мастей, і чому я по-Вашому маю обсирати Україну, жебракувати...?!... не мішайте все в кучу...)... для мене особисто остані 5 років були дуже позитивними у всіх напрямках, особливо останній рік )))... співчуваю, якщо у Вас не так...
fns100
09.03.2010 11:51:22
любопытная статейка "Как смена премьер-министра повлияет на курс гривни" на сайте FNews.com.ua
Marlboro
09.03.2010 13:34:27
Viki : мені особисто приємно, що мої колеги, які тяжко працювали останні роки і тримали свої чесні гроші в цих банках на дипозитах, отримали їх назад... отака, може чисто наївна людська солідарність в мене )))
Ну, так идите и голосуйте за компартию и стройте коммунизм.
А в чем справедливость? В том, что деньгами из бюджета не оплатили пенсию и лекарства вашим родителям, а вопреки бюджету, НАГЛЫМ распоряжением кабмина направили деньги в банки с ИНОСТРАННЫМИ акционерами?
Я тут на форуме уже ПЯТЬ лет рассказываю людям о "УКРАИНСКИХ" банках, о том, что ни в коем случае нельзя нести туда деньги, а вы радуетесь за своих коллег ИДИОТОВ???
Это капитализм детка, они должны были пострадать по законам рыночной экономики, а вместо ваших коллег пострадали врачи, медсестры, старики...
Viki
09.03.2010 17:41:38
>>>В том, что деньгами из бюджета не оплатили пенсию и лекарства вашим родителям,
здається, ми живемо в різних країнах... всі відомі мені родичі-пенсіонери отримували пенсію день у день (навіть ті, які живуть не в Києві), буквально на тій неділі моя бабуся виписала 3 безкоштовних рецепта і отримала по ним ліки, сьогодні я дзвонила у податкову і мені сказали, що я можу забрати гроші (компенсація по податковому кредиту)... чи це якась загальна фраза була...
>>>Я тут на форуме уже ПЯТЬ лет рассказываю людям о "УКРАИНСКИХ" банках, о том, что ни в коем случае нельзя нести туда деньги, а вы радуетесь за своих коллег ИДИОТОВ???
Ну вибачте) мої колеги Вас не читають) звідки ж вони можуть знати, що на цьому форумі пише не ІДІОТ???
>>>Это капитализм детка, они должны были пострадать по законам рыночной экономики, а вместо ваших коллег пострадали врачи, медсестры, старики...
Ну ясно, на депозити віднесли - ідіоти... а як щодо зарплатних проектів, відкритих рахунків малого та середнього бізнесу... вони теж ідіоти звичайно, що не з ощадбанком зв`язалися ?!... рахунки були заблоковані деякий час, в Надрі отримували зарплатню лікарі, студенти... у знайомого на карточці було 5000 - 3 неділі не міг зняти... може Ви про цих постраждалих... В цю кризу люди отримали ітак непоганий урок... і такі видається, що це було по законам ринкової економіки, а не...))))
і не притягуйте за вуха комуністів - немає в нас їх (