Новая Власть: Слова и Дела...

kharch

kharch

10.03.2010 09:18:10

Анжей, аси люфтваффе вважали непримустимим і підлим вбивством розстрілювати пілота збитого літака, який встиг скористатися парашютом.
Що Ви пристали до бідної жінки яку надурили ці медвежата?
Дайте їй спуститися на парашюті, вибрати літак і тоді починайте новий бій.
Чи Ви хочете бути в одній компанії з ЖГлобою і підлістю?
Амінь.

Цитувати

Борода

Борода

10.03.2010 09:42:44

Харч, привет!
Это ты не у Зефирова про асов люфтваффе вычитал?

" Рыцари

Наконец, такой нюанс. Русские у Зефирова выглядят просто по-человечески отталкивающе. Одного пленного рыцаря рейха «увозят куда-то» костоломы из НКВД - ясно, пытать и мучить будут, гады; другого разъярённые солдаты тут же ставят к стенке, третий, сев на вынужденную, сам пускает себе пулю в лоб, увидев перекошенные злобой лица бегущих к нему русских. И так далее, в том же духе. И слышен стон автора: какая несправедливость! Ведь «в истребительной авиации люфтваффе существовал неписаный кодекс рыцарского отношения к противнику как в воздухе, так и на земле, и нарушить его считалось большим позором для лётчика» (М. Зефиров, «Асы люфтваффе. Дневная истребительная авиация»). То есть когда немцы расстреливали наших пилотов, спускающихся на парашютах, или практиковались в стрельбе по госпитальным палаткам, они просто демонстрировали адаптированный к условиям Востока рыцарский кодекс. Если так, то рыцарство из них, таки да, просто пёрло, как забродившее дерьмо из деревенского нужника. Рассказам очевидцев и жертв немецкого военно-воздушного «рыцарства» несть числа. Михаил Девятаев, например, был немецким рыцарством весьма впечатлён.

Нет нужды изобретать велосипед: о «рыцарстве» люфтваффе применительно к Восточному фронту совершенно четко и конкретно не сказал - написал! - в приказе по эскадре командир JG54, столь любимый Зефировым Ганс Траутлофт: «Забудьте о рыцарстве. Рыцарство - не для Востока. Мы должны просто побеждать». Читай - цель оправдывает средства. И расписался. И приложил гербовую печать эскадры - как и положено официальному ГОСУДАРСТВЕННОМУ ДОКУМЕНТУ. Вопросы есть?"

(источник http://www.duel.ru/200717/?17_5_1)

Цитувати

Анджей

Анджей

10.03.2010 10:44:48

Харчь я в облаках не летаю и не дай бог ей сесть на новый самолет. Потому что Украина потом не взлетит НИКОГДА

Цитувати

kharch

kharch

10.03.2010 10:57:05

Анжей, Україна і так давно в болоті. Засмоктує все більше. Ти ж бачив житомирську трасу "Олімпіада 80". Добре що деяким особям ще дозволяють літати в альпи. На нас проводиться експеримент чи шоу дивіться як фігово живеться злобним білим чєловєчкам без будь-яких кодексів та моралі.
Анжей злоба руйнує. Добро створює.
Юліан, я не знаю хто такий Зефіров. Про люфтваффе читав англомовну вікіпедію, потім мемуари Хартмана. Твоя думка про люфтваффе мене не цікавить. Ти занадто пристрастний і, як на мене, вже не змінишся.

Цитувати

Marlboro

Marlboro

10.03.2010 19:35:44

kharch: На нас проводиться експеримент чи шоу...

Угу, эксперимент...
http://www.rutv.ru/video.html?tvpreg_id=8116&vid=45920&mid=14&d=0&p=1

Цитувати

Борода

Борода

10.03.2010 21:03:43

Харч:
"Юліан, я не знаю хто такий Зефіров. Про люфтваффе читав англомовну вікіпедію, потім мемуари Хартмана. Твоя думка про люфтваффе мене не цікавить. Ти занадто пристрастний і, як на мене, вже не змінишся."

Я "англомовну Википедию" не читал, но зато слышал рассказы матери, как успешно разбомбили ее эшелон с эвакуированными под Полтавой в июле 1941 г. Заметь, эшелон двигался не к фронту, а в ТЫЛ. И сыпались из него женщины и дети. Многие на насыпи и остались. Так что, прости, я действительно ПРИСТРАСТЕН.

Цитувати

Gib

Gib

10.03.2010 22:15:45

Надо же какие мы сентиментальные! Как наша мама в 41-м...

Цитувати

Анджей

Анджей

11.03.2010 06:05:56

Харчь что это ты то про негров, то про немцев, лучше бери пример с " гордых гуцулов" они перед россиянами аж трусятся когда те в Карпаты приезжают и мовных питань немає, друг москаль и всё зергуд. Видать где-то понимают, что без россиян
бабулек меньше будет, а это им по дороже мовных питань.

Цитувати

kharch

kharch

11.03.2010 08:37:55

Борода: Харч:
"Юліан, я не знаю хто такий Зефіров. Про люфтваффе читав англомовну вікіпедію,...

В ешелонах також везли обладнання та спеціалістів для воєнних заводів.
Це війна, дєтка. Тут не попереджують стой, а то стрєльну!

Анжей, ти вже давно видав свою ісконно москальскую позицію, ще коли собачилися з Реєм.
Тому мене вже ти не здивуєш цим обгавкуванням всього українського і національного. Це ваша задача, ви на це запрограмовані, ваша міссія пєрєд ісконной родіной - валять все хахляцькоє. А людина телевізор залиш для свої справжніх земляків - там дійсно це актуальне. Суцільне спотворення інформації в наперед заданих параметрів. В нас хоч булькає якесь вариво свобод. Хоча чесно - телевізор не дивлюся.
Тобі мабуть незрозуміло і дико що хтось там ще намагається тявкати українською мовою, посміхатися гостям, ходити в церкву і молитися своєму богу.
Але така ми нація - благородна і поблажлива. Це ви дішли до японського моря і забрали в офігевших япошок їхні ісконні острова навіть самі не знаючи для чого - просто щоб було, перебили всіх вякаючих чорнозадих які подумали що нафта в Грозному - їхня, пересадили всіх, хто хоч коли небудь насмілився вякнути проти курсу КДБ. А ми сіємо добро, намагаємося щоб кожна людина на цій землі почувала себе як вдома, щоб зростала мораль та свідомість того, що треба робити добро навіть якщо супостат прийшов до влади і намагається нищити фундамент нації, яка продемонструвала всьому світу як безкровно і з посмішкою на обличчі робляться революції.

Всім вдачі, букету думок, весни в серці і революції в розумі!

Цитувати

kharch

kharch

11.03.2010 09:23:58

Marlboro: kharch: На нас проводиться експеримент чи шоу...

Угу, эксперимент...
http://www.rutv.ru/video.html?tvpreg_id=8116&vid=45920&mid=14&d=0&p=1

Мальборо, ще один ісконнік.
Якщо задатися ціллю то знаєш який в такому тоні можна фільм про Россію забабахати? Все залежить тільки від спецій для варива. В америці можна знайти Детройт чи хмару бомжів на вентилційних люках.
Листя жовтіє, падає а он за вікном вже сонечко і пташки нетерпляче щебечуть і вимагають весни. Монстр СРСР, який паскудив екологію, нівечив душі, тримав в напрузі весь світ - мертвий. Все нездорове вмирає. Чого за ним скулити? Життя чудове своє мінливістю і ті, хто ним не задоволений швидко хворіють і відходять в інший світ, де вони будуть добривом для нового життя.

Всім життя!

Цитувати
<< 367 368 369 370 371 ... 548
Архів