kharch
27.09.2006 13:05:00
донецкий:
ну вы загнули-на Бали даже с двумя пересадками лететь около 12 часов! перелет...
Данєцкий, чи нам баригам дивуватися?
Я коли стояв на ЖД вокзалі валютчиком бачив як таксисти розводили лохів як це довго прийдеться їхати до готелю Експрес (той що біля метро Університет, там 15 хв. пішки).
Просто Ізгоя на Балі возять не в східному а в західному напрямку, щоб бабла більше зрубити.
Stranger_
27.09.2006 13:16:00
Lena777: Нет, на Бали были друзья. Говорят ночью все время чуть-чуть потрясывает - чувство...
это что там "потрясывает"? :)))) как-то не замечал :)) какие-то неправильные у вас друзья :)
а вообще бали - место классное, воздух, атмосфера потрясающая. и по норвежским фьордам согласен - уникальное место на планете.
вобщем в моем личном рейтинге бали+фьорды на первой позиции.
правда, нужно еще посетить мальдивы и сейшелы для полноты картины.
KonsL
27.09.2006 13:42:00
Хачу на Марс!!!
Для полноты тсз картины :)
KonsL
27.09.2006 16:09:00
донецкий: а если быть более точным, то около 15 часов-часа два до первой пересадки (париж,...
Давным-давно нарыл в инете, а сейчас вот напомнили. С этим, наверное, надо было в юморную ветку, но здесь оно "кстати, о птичках..." :
"... Есть у нашего славного Аэрофлота один чудный рейс. Называется он Москва - Куала Лумпур - Сингапур - Дубай - Москва. Только в таком порядке. То есть, нельзя попасть сразу из Куала Лумпура в Москву, осуществить это можно только кругосветным путешествием длиной в 17 часов. Так вот. Садится в Куала толпа, и всем в Москву. Командир корабля и экипаж приветствуют всех и т. д. Затем - посадка в Сингапуре. Экипаж меняется на новый. Новый экипаж - Уважаемые пассажиры, командир и экипаж приветствуют и пр. Еще 7 часов до Дубаев. В Дубае - опять новый экипаж. Прошло 12 часов лета. Народ уже одурел, а тут третий по счету экипаж опять: "Уважаемые дамы и голода! Командир корабля и экипаж приветствуют вас на борту нашего самолёта!" На что откуда-то из задних рядов громогласно раздалось на весь салон: "Ну уж нет! Это МЫ вас, приветствуем. На борту НАШЕГО самолёта! " После этого последовали бурные аплодисменты. В общем - летайте самолётами Аэрофлота!..."
kharch
28.09.2006 13:13:00
Olga:
Kharch, а Вы не допускаете мысли, что кто-то живет с мамой рядом или вместе,...
Оля, чим більше живу, тим більше переконуюся, що за скарбами, новими шкурами, блискучими камінцями, екзотичними плодами гонять бідних нещасних мужиків (в натурі яких посидіти половити рибки, збігати до найближчого дерева зірвати яблучко, вбити з рогатки забіглого кролика) - саме жінки.
Від жінок весь цей розброд та шатання.
Розумних жінок набагато більше ніж чоловіків.
Але мудрих - майже не має.
Лєна12- на шляху до мудрості.
KonsL
28.09.2006 13:41:00
kharch :
"... Розумних жінок набагато більше ніж чоловіків.
Але мудрих - майже не має.
Лєна12- на шляху до мудрості..."
-----------------------------------------------
Вот подсобил негадано! - я уже голову сломал, чего написать в поздравительном адресе ЗамПреду фирмы :)
Изгой
28.09.2006 13:47:00
Фьёрды...
Так и не определил, как красивее, паромами на авто от Ставангера до Олесунда или корабль...
Очень красиво.
Особенно Берген, Фёрде, Кристиансунд. В Мольдё магазины. В Румсдале джазовый фестиваль.
Занятный город Киркенес. На самом краю Норвегии. Там мурманские бабки бухло на разлив продают, сигареты со столиков поштучно и. т. п.
В магазинах надписи на русском :)
Типа в больших куртках не входить, сумки не вносить...
На Лофотенах красиво.
На Свальбарде мишки белые и единственная женщина полицейский.
Olga
28.09.2006 14:00:00
kharch:
Оля, чим більше живу, тим більше переконуюся, що за скарбами, новими шкурами,...
Я з Вами згодна в одному, - що все від жінок.
Але в мене дуже багато знайомих чоловіків, що за власним бажанням (дехто з них досі холостякує) і з великим задоволенням подорожують.
И до чого тут блискучі камінці?
Власне мій чоловік обожнює Прагу, він може у будь-який сезон, у будь-яку погоду, зірватися і поїхати до свого улюбленого місця на Землі (справа лише у наявності вільного часу). Його батьки при будь-якій нагоді їдуть дивить рибок та молюсків Червого моря. Я маю кожного року
їздити хоч на день в Синевір та хоч на тиждень у Туреччину. Ми просто це любимо! и нам байдуже, що хтось вважає необхідним відпочивати у середній полосі. Нехай, може це їх улюблена полоса.
P.S. до речі, рибалок серед моїх знайомих чомусь мізерно мала кількість.
kharch
28.09.2006 14:07:00
Та я теж не рибак, і кроликів з рогаток не вбиваю. Камінці, фрукти - це для художніх зворотів. Треба ж хоч якось присипати приперчити свої вихолощені та прісні думки.
Оля - це для Вас
http://www.ainmarh.com/women.htm
(так де там Синевір та Турція?)
kharch
28.09.2006 14:17:00
KonsL: kharch :
"... Розумних жінок набагато більше ніж чоловіків.
Але мудрих -...
Консл, я тут хоч і багатьом солі на рани посипаю, але сказати гарний комплімент - це моя вища точка задоволення.
Я жодного твору в школі не списував, на вступних езаменах, до речі, теж - тому і пролетів на мехматі 1987 року.
Так що якщо треба - звертайся.
Дякую за статтю про Ісуса - цікаво інколи про нас, месій, прочитати.