Фифа
04.04.2012 06:51:03
"Да у вас клюб не тiльки неадекватiв, а i збоченцiв, сер."
Угу. На Паджеро.
Пы. Сы. Андрюша, ничего личного. шутка.
kharch
04.04.2012 07:02:28
Ох, i Фiфа! Менi от цiкаво, Анджею так само смiшно як i нам?
Я всiм бажаю щастя i - до роботи, товарищi! До роботи!
Анджей
04.04.2012 07:37:04
Тимка глянь,опять смешливые попались. фильм " Адъютант его превосходительства"
kharch
04.04.2012 07:41:52
Не мав честi, Анжей, дивитися.
З превосходiтєльствами, iмператорами i проч. у мене одна асоцiацiя:
Фiфа, The Queen (of forum).
Гуляй шальная, императрица!
Анджей
04.04.2012 07:48:14
У тебя что телевизора дома не было, этот фильм смотрели все и взрослые и дети, примерно как 17 мгновений весны.
kharch
04.04.2012 07:51:17
Анджей: Тимка глянь,опять смешливые попались. фильм " Адъютант его превосходительства"
Анжей, то Фiфа задрить, що ти примудрився справжнього японського джипа купити дешевше нiж школота бере всiляких китайiв типу Гренд Ловер чи Лев Грондер.
kharch
04.04.2012 08:00:15
Анджей: У тебя что телевизора дома не было, этот фильм смотрели все и взрослые и дети, примерно...
Анжей, в мене дома є телевiзор типу 50`` плазма ЛЖ.
Але вiн пiдключений
1) до компа щоб малий мiг гратися
2) до hd-плеєра щоб можна було дивитися файн-грейнед i достойнi фiльми та серiали.
єсть бiлєт на балєт, на трамвай бiлєтов нєт.
Я навмисно позбавив своїх рiдних легкого доступу до цього чуда, яке називається Укр. (а заодно i Рос та iнше) ТВ.
Є можливiсть дивитися ТВ на комп`ютерах по протоколу IPTV, але така можливiсть всєцєло завiсiт от благопрiятствованiя бога (цебто ангела Харча). I не треба гнєвать! Є також телевiзор 20-рiчний Funai-14`` який стоїть на табуреточцi в кухнi i ловить кiлька аналогових каналiв ефiром.
Але наше венценосне керiвництво благоволить аналоговий ТВ-ефiр прикрити через пару рокiв. В чому я його всєцєло пiдтримую!
Тому, щоб дивитися ТВ у нас дома потрiбно пройти муки ада i не гнєвать богiв.
Сам я телевiзор не дивлюся з часiв оранжевої революцiї, коли пускав соплi на 5-м каналом Порошенка.
Всiм вдачi!
Анджей
04.04.2012 08:28:51
Да причем здесь твои IPTV и НД плеера, этому фильму лет 30 и крутили его во времена черно-белых телевизоров. Тогда других развлечений не было,
или в котов с рогатки стрелять во дворе или телек смотреть.
Поэтому и спросил, что телевизора не было?
kharch
04.04.2012 09:58:33
Ну так. Я глянув - фiльм 1969 року.
Але, здається, я його не бачив.
Телевiзор був - Весна здається ЧБ.
Але я бiльше любив проводити час на свiжому повiтрi (футбол, лижi, хокей, купатися на рiчцi).
От Бриллiантова Рука - пам`ятаю.
Там кожна фраза - цитата.
Шоб ты жил на одну зарплату.
У нас скоро буде "щоб ти все життя їздив на жигулях".
Жиголо по iталiйськи самi знаєте хто.
Тому iмпортна назва - лада.
А от шановний Iдальго, в СРСР на мерсi дозволяли їздити тiльки Висоцькому i Брежнєву. Ну чи закордонним шишкам.
Чудово було б повернути радянський автопром?
Борода
04.04.2012 15:26:20
kharch: Не мав честi, Анжей, дивитися.
З превосходiтєльствами, iмператорами i проч. у...
Тогда поня-я-ятно... Мальборо, вероятно, тоже?
"- Павел Андреевич, Вы шпиён?
- Видишь-ли, Юра..."
А говоришь, цитат нет! Смотреть надо! Тогда и не будете, на пару с Мальборо, спускать на прошлое. Прошлое - это колыбель будущего. А какое будущее у дитя в засранной колыбели? Только такое же!