Бакс-Мани
21.03.2014 12:15:22
Из ненавистной России вернитесь в ридну Украину, панове!
ПАкращення подкралось незаметно-
http://forbes.ua/nation/1367708-pervoe-pokrashchennya-pravitelstvo-povyshaet-nalogi-i-vvodit-novye-platezhi?utm_medium=newsnet&utm_source=korrespondent.net&utm_campaign=inf328
"На следующей неделе, в среду, парламенту будет предложено рассмотреть два альтернативных законопроекта, которыми существенно увеличивается налоговая нагрузка на все отрасли бизнеса. Один из них – авторства Кабинета министров – зарегистрирован в парламенте 19 марта. Второй разрабатывается Министерством финансов, и будет презентован на заседании правительства в субботу, 22 марта (текст документа есть в распоряжении Forbes). Если один из документов будет одобрен на заседании парламента, то большинство новых ставок вступят в силу уже с 1 апреля."
kharch
21.03.2014 12:42:35
Шановний Бакс!
Хоч я i не пiдприємець, (правда для оптимiзацiї оподаткування IT використується спрощенна система оподаткування) уважно перечитав статтю.
Я можу сказати одне - перед майданом я, та й багато ай-тiшнiкiв, якi пiдтримували євроiнтеграцiю були свiдомi, що можливi зрушення приведуть до особистого погiршення в планi доходiв.
Нi для кого не секрет, що розквiт IT-галузi України стався дякуючи пiльговому оподаткуванню.
Але я свiдомий i того, що не зважаючи на те, що маючи зарплату в 6 разiв вище середньої по Києву я живу бiднiше, нiж мiг би жити в Європi де немає таких податкових пiльг.
Я готовий на це iдти, щоб мати змогу їздити нормальними дорогами, щоб пiднiмати середнiй клас в цiлому а не тiльки айтiшнiкiв. Не може нiхто процвiтати в злиденнiй країнi. Нiхто не хоче жити в голозадiй країнi яку дикун Вова Путiн може взяти голими руками. Я - за чесну солiдарну країну, яка годує армiю, вчителiв, платить податки на страхову медицину. Я хочу щоб ЧЕСНИЙ мент отримував 1000 доларiв вiд держави. Зараз всi чеснi - голодають. А хапуги - отримують десятки тисяч доларiв вiд кримiнальної дiяльностi по кришуванню наркоторгiвлi, нелегальної проституцiї, вiджимання бiзнесу.
Аж доки я буду бачити, що уряд
- веде прозору дiяльнiсть
- проводить справделиву реформи, якi змiцнюють мою рiдну країну,
- їздить власним транспортом
- лiтає економiчним класом
- не лобiює нiчиїх приватних iнтересiв
я з задоволенням буду платити за це з власної кишенi. Чи ти думаєш що я говорив про солiдарну державу для красивого слiвця?
Так, всi в груднi були проти таких рiшеннь тому що чудово бачили куди йдуть грошi, якi збираються з податкiв - в корупцiйну яму.
Тому, шановний Бакс, твiй пострiл - в молоко.
Доречi, горжуся українським народом. Як лавина росте пiдтримка армiї - вже вчора 9млн.
http://m.censor.net.ua/news/277012/za_poslednie_sutki_v_ramkah_aktsii_podderji_ukrainskuyu_armiyu_postupilo_esche_okolo_9_mln_griven
Особисто знаю, що батьки дружини, пенсiонери, пiдтримали армiю на 50гривень. Мало? Якщо множити на 25млн то вийде мiллiард гривень. Якщо цi грошi витрачати чесно i без вiдкатiв - армiя принаймнi не буде вiдчувати себе кинутою напризволяще.
Venceremos!
Бакс-Мани
21.03.2014 13:47:41
Шановный Харч, и я тоже "Я - за чесну солiдарну країну, яка годує армiю, вчителiв, платить податки на страхову медицину."
Но сейчас происходит обратное, на что я и обратил твое и других внимание. Не буду повторяться, что у нас было четверть века независимости и мира, чтобы построить ТАКУЮ Украину.
Поэтому хватит обсуждать Россию, захлебываясь от ненависти к ней и мечтая, что она сдохнет. Это- соседняя страна, не более того. Чтобы иметь с ней нормальные соседские отношения, нужно нашей Украине быть сильной. А пока просрали Крым, развалили государство и планируют окончательное добивание его. Ты не понял в статье главного-"существенно увеличивается налоговая нагрузка на все отрасли бизнеса"
Понимаешь, на все отрасли. Не только на бизнес природных монополий, не только на бизнес олигархов, а на все. Хорошо, ай-ти- шники выдержат, а если не выдержат, то уедут вместе с бизнесом- как ты. А остальные не выдержат- и что, конец? Налогов не будет, социалка хлопнется, толпы потерявших работу?
Тогда военный угар пройдет, и они, вместе с пенсионерами, в том числе твоими родными, прогонят ссаными тряпками нынешних покращевателей!
kharch
21.03.2014 14:31:55
Шановний Бакс, я поки що не бачу прикладiв корупцiї нового уряду.
Якщо це буде - я згоден про сцанi тряпки.
Фiгово - коли закон - ворогам, а друзям - все, в тому числi контрабас, ухиляння вiд сплати податкiв, рейдерське розширення бiзнесу.
Основний ворог юiзнесу - корупцiя.
Якщо податки будуть платити всi, а держава справедливо буде їх адмiнiструвати - бiзнес витримає.
Якщо нi - нове перезавантаження.
Щодо Росiї, це - ворог. Агресор. Нещастя.
Але будемо разом - переможемо.
Venceremos!
kharch
21.03.2014 15:24:56
Цитата с Севастопольского форума в теме о курортном сезоне. Пишет севастополец:
Предлагаю мадераторам забанить навечно всех "коммунаров" вместе с татарами. Они явно спелись, и вся их "деятельность" на форуме направлена только на деставбилизацию и без того сложной обстановки. Отпугивание туристов - в том числе.
Россияне, кто поедет. Голосуйте ногами и не снимайте ничего у крымтатар. Надо раз и навсегда окончательно привести их в чувство. Снимать у крымтватарей начнем со следующего года, но при условии: над каждым татарским пансионатом должен развиваться российский флаг, хозяин и обслуживающий персонал обязаны носить георгиевскую ленточку, а на самом видном месте должна быть вывешена стангагета: "Татары - не коренной народ Крыма. Русские тут были раньше". Ничто так не приводит крымтатарей в чувство, как правильно дозированный и корректный "великодержавный шовинизм". Крымчане, не тушуйтесь - в задницу ту "украинскую тодерантность" вынужденную. Почувствуйте себя слегка "великороссами", и татаре это сразу заценят.
kharch
21.03.2014 17:01:50
А ти говориш Майдан винний, шановний Бакс!
http://glavnoe.ua/news/n170398
Выяснилось, что "Гоблин" незаконно стал гражданином России еще 11 лет назад (+скриншот)
Таким образом, все последние 11 лет на украинской территории находился российский шпион, действия которого частично поспособствовали тому, что Россия аннексировала территорию Крыма.
Вони ще 11 рокiв назад знали що Бандерiвцi будуть намагатися захопити Крим!
kharch
21.03.2014 19:32:10
Все по поличкам, всi ходи записанi, всi точки над I. Не всi, звичайно, але найбiльш знаковi.
Першим великим спектакулярним скандалом була дискредитацiя блоку партiй, якi готували помаранчеву революцiя 2004 року та пiдтримували кандидата у президенти Вiктора Ющенка. Улiтку 2004 року, пiд час президентської кампанiї, депутат блоку "Наша Україна" Олег Тягнибок закликав на горi Яворина "вiддати нарештi Україну українцям – готуватися i боротися – з москалями,... нiмцями,... жидвою та iншою нечистю...". Все це "випадково" пiд проливним дощем вiдбувалося перед телекамерами i було максимально використане у кампанiї дискредитацiї Помаранчевої революцiї. За це Олега Тягнибока виключили з фракцiї "Наша Україна" за "ксенофобськi висловлювання". I його партiя ВО "Свобода" вирушила в самостiйне полiтичне плавання.
Наступним "скандалом на камери" став спiч члена полiтради ВО "Свобода" Iрини Фарiон у дитячому садочку. 19 лютого 2010 року в рамках акцiї "Утверджуймо державну мову!" вона проводила заняття, присвячене проблемi нацiональної iдентичностi (!), у дитячому саду N67 (!) мiста Львова, де росiйськомовним дiтям вона пробувала "пояснити", як їх насправдi мають називати – не по-росiйськи, а по-українськи. В неприпустимiй у розмовi з малими дiтьми формi вона засудила "русифiкацiю українських iмен". I звiсно, "випадково" у дитячому садочку опиняються телекамери. Того ж дня цей сюжет виставляють в Iнтернет та масовано прокручують по всiх росiйських телевiзiйних каналах як свiдчення повальної ксенофобiї української опозицiї.
Однiєю з технологiй дискредитацiї опозицiї стало щорiчне проведення стилiзованих пiд неонацистськi смолоскипних маршiв. Так 1 сiчня 2014 року для дискредитацiї Майдану 2013 року ВО "Свобода" провела у Києвi смолоскипний марш, який широко показали по росiйському телебаченню в доказ iснування в Українi "фашизму". I дiйсно, вiзуально вiн дуже нагадував нацистськi маршi 30-х рокiв. Жоднi вмовляння iнших опозицiйних сил, моральних авторитетiв, громадських лiдерiв не проводити цього заходу пiд час зимового "стояння" Майдану нiчого не дали. На "чиєсь" замовлення вiн мав вiдбутися i вiн вiдбувся! "Картинка" була забезпечена.
Наступною провокацiєю ВО "Свобода", хоча не тiльки, стала iнiцiатива вiдмiни скандального Закону про мови, який дiйсно був прийнятий попередньою владою для нищення української мови. Однак його вiдмiну у перший день роботи Верховної ради України пiсля втечi Вiктора Януковича – 23 лютого 2014 р. – бiльшiсть експертiв оцiнюють як свiдому провокацiю, яка мала "пiдiрвати" пiвденнi i схiднi росiйськомовнi регiони України. Так i сталося. Не допомогло i те, що в. о. Президента України Олександр Турчинов заветував вiдмiну цього закону. Ця провокацiя стала одним з приводiв (не причиною, звiсно) для виправдання анексiї Криму. Тому полiтичнi аналiтики схильнi бачити у цьому "замовлення Кремля".
...
Це тiльки частинка "театральних постановок", якi є постiйною практикою iнфiльтрованої у ВО "Свободу" агентури та рядових активiстiв цiєї партiї, якi навiть не пiдозрюють про що йдеться. Скандал з Пантелеймоновим є тiльки одним з елементiв дискредитацiї українського визвольного руху "на замовлення" цинiчною верхiвкою ВО "Свободи".
Ну а про "методи" полiтичної боротьби ВО "Свобода", то варто згадати такi ж побиття ведучого львiвського телеканалу ZIK Дмитра Добродомова депутатом вiд ВО "Свобода" Йосифом Ситником, побиття депутата ВР Олеся Донiя депутатами вiд ВО "Свобода" Юрiєм Сиротюком i Леонтiєм Мартинюком. I всi в туалетi – очевидно це якась така специфiка свободiвцiв. Так що цi три останнi фiгуранти не оригiнальнi. Оригiнальнiсть тiльки у тому, що їхньою жертвою дiйсно був представник режиму Януковича.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/532b6519d8eb3/
Бакс-Мани
21.03.2014 19:32:39
Шановный Харч, конечно, с майдана начались события, приведшие Украину к нынешнему катастрофическому состоянию. И конечно Россия воспользовалась этим, ее шпионы и агенты влияния наверняка готовили почву. Но наши-то майданщики помогли осуществиться этому плану. Сами и добровольно.
Кто орал нацистские речевки про москалей, про славу нации (а другим нациям, подразумевалось, позор), зачем на Киевраду прицепили портрет Бандеры, зачем отменили закон о языке? Ведь было известно, что Восток Украины и Крым это не приемлет!
Но делали, хотели СИЛОЙ заставить, поездами "дружбы", переломить через колено. Не получилось. Теперь вопят- Россия виновата! Да, она ТАКАЯ.
Сами провоцировали, сами подставились, а теперь удивляются. Разве нельзя было это предвидеть и предотвратить? Пусть бы Россия занималась своим Кавказом, Закавказьем, Средней Азией, Дальним Востоком, Арктикой и т. д. Только не Украиной. В этом и должны были состоять действия нынешней власти, сейчас и когда она была оппозицией.
Прочитал твой последний пост и решил добавить. Избиение Пантелеймонова- о котором раньше мало кто знал, нанесло КАТАСТРОФИЧЕСКИЙ ущерб всей Украине. Но еще бОльший ущерб- хоть казалось больше некуда- нанесла реакция на него участников и нынешней власти. Еще можно было сгладить ситуацию- теперь, увы, поздно.
Marlboro
21.03.2014 22:56:18
Бакс-Мани, сколько можно уже писать про эти речевки про москалей?
Что тебе в них не нравится и почему они нацистские?
По-твоему москаль это что нация? Ты настолько не знаешь украинский язык, что думаешь что москаль это национальность? Не позорься уже, кацап это национальность, а москаль это состояние души кацапского империалиста.
Ну, просто уже не могу читать твои фантазии о нацистах и самоопределении, прекращай позориться.
По мнению российского историка А. Миллера:
В отличие от польского moskal, обозначавшего всех великороссов, малорусский москаль относился только к чиновнику, офицеру и солдату, то есть к «госслужащим». Наиболее типичной чертой москаля в малорусских поговорках выступает склонность к обману и вообще пройдошливость.
В Толковом словаре живого великорусского языка В. И. Даля приводится такое определение слова: солдат, военнослужащий регулярных войск. Среди примеров употребления[14]:
С москалем (солдатом) дружись, а камень за пазухой держи (а за кол держись).
Не за то бьют москаля (солдата), что крадёт, а чтобы концы хоронил.
Москалить (малорос.) — мошенничать, обманывать в торговле.
https://www.youtube.com/watch?v=WxjVB3Wq184
kharch
22.03.2014 03:23:55
Это моя корова, и я ее буду доить
(або мрiї про глянцевий крим з гламурним замiсом чеченської щетини)
http://www.bigcaucasus.com/events/topday/17-03-2014/89593-krim-0/
Осваивать Крым будут чеченские бизнесмены. О планах Руслана Байсарова по строительству крупного курорта ценой в 12 миллиардов рублей заявил глава Чечни Рамзан Кадыров. Он одним из первых поздравил руководство полуострова с возвращением в Россию и предложил экономическое сотрудничество. Между тем, чеченский бизнес появился в Крыму еще несколько лет назад в виде криминальных разборок бежавших с Северного Кавказа террористов с хозяевами побережья. Войной кавказских кланов в случае присоединения автономии к России и пугали крымчан киевские СМИ.